Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalunia 26

Dlaczego podczas seksu od tyłu faceci tak szybko dochodzą?

Polecane posty

i chodzi mi bynajmniej nie o seks analny,a o zwykły stosunek waginalny w pozycji"na pieska" Uwielbiam się tak kochać ale zauważyłam że mężczyżni robiąc to w ten sposób kończą szybciej niż w innych pozycjach. Więc jak dla mnie większa przyjemność ale za to krótsza... Chłopaki dlaczego tak macie? Dziewczyny czy wy też zauważyłyście tę zależność?

No właśnie zastanawiałam się nad tym czy to kwestia"widoków" czy dla faceta też większa przyjemność niż w innych pozycjach.

No właśnie zastanawiałam się nad tym czy to kwestia"widoków" czy dla faceta też większa przyjemność niż w innych pozycjach.

Gość Lucky FUcky
o tak! Taka wypięta dupica daje niezłe bodźce

Gość taki_jeden_wroc_ek
Ja oczywiscie bardzo lubie brac dziewczyne od tylu,ale na moje i jej szczescie moge dlugo :)

Gość Riko69
Ja raczej mam odwrotnie, od tyłu mogę duuuużo dłużej niż w innych pozycjach

darucha od częstotliwości to nie zależy.No chyba że kilka razy pod rząd za jednym zamachem to wtedy wiadomo że za każdym kolejnym razem facet może dłużej.

swoja droga to zawsze ktos bedzie niezadowolenie, bo jak za krotko, to zle, bo ja chce dluzej a jak za dlugo to tez zle, bo pewnie go nie podniecam i nie moze dojsc a mi sie juz nudzi 4 godzine ten seks;)

szczerze, to wydaje mi sie ze od tyłu szybciej dochodzą Ci ktorzy nie potrafią sie kontrolowac. Ja moge sie kochac w kazdej pozycji , i zadna nie oznacza ze facet szybko dojdzie. Dochodzi w chwili uniesienia emocjonalnego.

Darucha Masz100%-towa racje. Podkreślam że nie zależy mi na superdlugim seksie.Uwielbiam szybkie numerki i jak facet prędko dochodzi to wiem że go podniecam.A jak długo nie może dojść to się zastanawiam czy ze mną jest coś nie tak. Chodzi mi tylko o tę zależność.Bo partnerzy których miałam właśnie podczas pozycji na pieska dochodzili najszybciej.I nawet na moją prośbę o tą pozycję mówili:ale wiesz że będzie krótko? Więc pytam po prostu bo to mnie zastanawia.

Gość wiec Laluniu....
Masz poprostu zgrabyn tylek i facetow to chyba kreci :-) Badz z tego dumna!!!

Gość kapitan czarnej perly
autorko cos w tym jest.. Jak zona sie przedemna wypina i chce od tylu, jak widze jej malutki zgrabny tylek to strzelam bardzo szybko ;) Z kolei na jezdzca moge bardzo dlugo.

Gość gość
Tez tak mam jestem facetem i od tylu nie moge sie długo kontrolować głębiej wchodzi po prostu i lepiej pasuje To bardziej naturalna zwierzęca pozycja i moze to ze partnerka ma duża seksi pupę ;)

Gość gość
Od tyłu bardzo łatwo (szybko) dojść. Coś w tym jest! Doznania są silniejsze, czuć bardziej pochwę, głębiej się penetruje. Poza tym ten seks jest najbliższy naturze, tak uprawiają seks zwierzęta. Ma to coś wspólnego z podświadomym instynktem. Pośladki kobiety to bardzo silny bodziec erotyczny, to też pozostałość po zwierzętach.

Gość gość
zgadzam się z poprzednikiem

Gość gość
Witam Ja tez za szybko koncze w pozycji na pieska. Widok jej pupci, jeczenie gdy jest jej dobrze i pokazywanie otwartymi ustami, ze przydalby sie drugi pan z przodu robi swoje... :-)) Kochane dziewczyny podniecacie nas bardzo. To tylko dobrze. Jesli wam za malo to musicie kochanka sobie poszukac na boku albo pomocnika do trojkata. My mezowie bardzo o tym marzymy....

Gość gość
Na pieska mogę długo gorzej na standardzie tam nie ma zmiłuj się

Gość gość
dlaczego? Bo mają wszystko co uwielbiają przed oczyma.Du pkę Ci pkę,stopy i rozmierzwione włosy:D

Gość gość
Dokładnie to jest w podświadomośc***amiątka po naszych pra przodkach pierwotny instynkt gościu z maczugą łapał kobietę za włosy przelatywał jak niebyła zbyt chętna walił łapą w pośladki raz aby była uległa dwa aby szybciej ukrwiła się okolica miednicy co powoduje większe ukrwienie warg pochwy i łechtaczki szybko się spuszczł dopuki go nie przegonił silniejszy facet z maczugą.

Gość gość
Zawsze dochodzi się w tej pozycji szybciej. Taka natura.

Gość gość
Od tyłu, to marzenie każdego faceta. Piękne wypięta d**eczka i dochodzisz szybciutko.

Gość gość
To zależy od faceta od tylu czy normalnie tak czy tak jeden doidzie w 2minuty drugi 10albo i dłużej .. Mi akurat to bez różnicy ale też lubię od tylu i fakt jeśli złapie się wygodna pozycje to głębięj wchodzi i można nie co szybciej doisc Ale to też zależy jak szybko posuwamy partnerkę:) bo przeważnie gdy jest szybszy seks to szybciej się dochodzi

Gość gość
Dla mnie to oczywiste, bo u kobiety najbardziej podnieca mnie pupa. Jeśli trzymam ją wypiętą w rękach to zaraz sikam.

Gość gość
Co za głupoty niektórzy piszą. O naturze, przodkach itd. Rację miałeś ktoś kto słusznie napisał za ścianki pochwalić są wtedy bliżej siebie . Jest bardziej ciasno co sprawia że penis jest bardziej pobudzany i szybciej dochodzi.

Gość jestem gość
po pierwsze piękny widok wypiętego tyłeczka, po drugie mocniejsze pocieranie od strony kości łonowej dolnej strony penisa, po trzecie można wejść bardzo głęboko, zwłaszcza jak się ma czym ot, i cała filozofia:)

Gość 45 letni mąż
Seks w pozycji "na pieska" jest bardzo podniecający dla faceta. Wypięta dupcia i pała stoi wzorcowo.Taka podnieta przeważnie dość szybko doprowadza do finału, ale to jest piękne - spuścić się w cudownie wystawioną c**eczkę żony.