Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalunia 26

Dlaczego podczas seksu od tyłu faceci tak szybko dochodzą?

Polecane posty

Gość gość
Super dymankoooooo

Gość gość
A taka pozycja kiedy łaska stoi i wypina zgrabne dupsko do pieprzenia to jest dopiero the best

Gość gość
To chyba atawizm

Gość gość
Moja żona, gdy podczas seksu czuje że zaraz będzie szczytować i chce abym również równocześnie z nią miał orgazm, obraca się tyłem wypinając swoją dupcię i mówi ,,zerżnij mnie od tyłu bo wiem że moja dupcia bardzo cię rajcuje" i wtedy po kilku głębokich wsadach mam wytrysk. Widok ślicznej dupci podczas penetracji bardzo na mnie działa i pewnie na wielu mężczyzn.

Gość Kocham od tyłu
Tak, pozycja od tylu daje niesamowite widoki. Wypiete posladki, gotowa cipka. Do tego głęboka penetracja, ostrzejszy seks, jęki kobiety i kończy się szybciej. Chyba że kobieta ma luźną pochwę. Wtedy można długo. Ogólnie czy facet może długo czy nie to nie kwestia kontroli a wrażliwości żołędzi oraz tego czy kobieta ma ciasną czy luźną pochwę.

Gość gość
Wkladasz po same jajeczka. Pieknie ;)

Gość gość
Musisz lalunia umyc kake. Wtedy beda wolniej dochodzic a tak prubuja uciec od zapachu twojego dupska

Gość gość
Kocham od tyłu 2018.01.21 dokładnie

Gość gość
To proste, nic tak nie podnieca jak wypięta, szeroka pupa kobiety.

Gość gość
bo ta pozycja jest podświadomie taka... pierwotna... dzika... czuje się dominację nad kobietą...

Gość gość
Muszą się spieszyć w takiej pozycji, żeby laska im nie uciekła. Dlatego dymają szybko i szybko dochodzą :-)

Gość Christian

Moja żona uwielbia od tyłu i ja też. Od tyłu mogę długo i lubię długo. Poza tym moja żona uwielbia ciągnięcie za włosy i gdy seks jest w tej pozycji bardzo "intensywny" z mocnym "klaskaniem" i wtedy dochodzi kilkakrotnie, a np w pozycji klasycznej nie jest w stanie skończyć w ogóle. Na pieska lubi też kiedy dłońmi się ją przyciska "do gleby" albo związuję jej się ręce z tyłu. Kiedy ma ochotę na długą i mocną jazdę wtedy sama proponuje pieska. Ja spokojnie mogę od tyłu kilka raz dłużej - zdarza po 40 minut - niż w innych pozycjach. Czasem trochę narzeka bo ma kompleksy z powodu dużej pupy ale ja uwielbiam te falujące pośladki jak się "dobija". Dlatego nie wiem czy szybsze dochodzenie w tej pozycji od tyłu to reguła. Raczej indywidualne predyspozycje. No i trzeba się porozumiewać. Moja żona po 10 latach mi dopiero powiedziała ze lubi na ostro i dlatego mało się pukamy bo ona nie ma frajdy... a ja się cały czas starałem delikatnie choć też lubię niedefaultowo... i wiecie... teraz jest zajebiaszczo!