Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietrafiony rozmiar

POŚCIEL BAWEŁNIANA 200/220

Polecane posty

Gość uważam, że pościel jest bardzo
ładna i na pewno znajdzie się ktoś kto ją kupi. Sama mam podobną.

Gość gluck:):)
Skoro sie tak oburzasz autorko na wszelką krytyke tej bądz co bądz marnej poscieli to moze wyjasnisz nam, po co tu wklejasz linki do swoich aukcji? Słyszalas kiedys slowo spam? To co robisz jest tak wkurzajace, ze nie dziwie sie ze dziewczyny maja ciebie i tych aukcji dosc. Zastanow sie i zniknij ze swoim allegro.

Gość nietrafiony rozmiar
do gluck- wkleiłam tylko link w pierwszym poście i nie oburzam się o pościel bo jest to normalna pościel tylko wkurzają mnie takie udające paniusie co dla nich wszystko jest do d..y a same kupują w lumpeksach.

Gość gluck:):)
ale to nie twoj pierwszy temat z linkami do aukcji, prawda? pomyslas ze ktos moze miec tego dosc, ze to przeszkadza, zasmieca forum? Jestes spamerką w tym momencie, czy ci sie to podoba czy nie.Ja kojarze twoj nick z allegro wiec nie zalozylas takiego topiku pierwszy raz. I dla zasady-nigdy nie kupuje u ludzi ktorzy musza nachalnie zachwalac swoje rzeczy. Dobry towar sprzeda sie sam. Badziewie trzeba wlasnie zachwalac.

Gość tak, tak, tak
bez zachwalania i dobry towar nie schodzi :( Dlatego jest tyle reklam wokół nas ?

Gość grazka4
Polecam serdecznie pościel z satyny bawełnianej. Bardzo fajnie się w takiej śpi, jest miła w dotyku :) Sama kupiłam tutaj http://www.elway.biz/33-posciel-3d 2 komplety :)

Gość gość
dzięki za polecenie tego sklepu http://www.elway.biz/ też u nich kupilam pościel na prezent i szybko przyszła a dodatkowo na promocji taniej więc też polecam