Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula8888

sen a rzeczywistość ?

Polecane posty

Gość paula8888

Witam,dzisiejszej nocy mialam sen który dal mi do myslenia. Mężczyzna z którym się kiedys spotykalam sni mi się niemal codziennie,nasza znajomosc rozwiala się,teaz czasem widzimy się na imprezach ale ona aktualnie ma (chyba) partnerke :) Nie ukrywam,że jest dla mnie wciaz bardzo wazny. Dzis w moim snie przyjehcal i powiedzial ze bardzo mu na mnie zalezy a ja odp to samo.Zazwyczaj nie pamietam snow a tym razem wszytsko ze szczegolami. Czy mozliwe ze odnosi się to do rzeczywisosci czy ma to jakies znaczenie? w sennikch pomocy nie znalazlam.

Gość eeeedvdfc
Po podobnym śnie pojechałem do byłej dziewczyny. Nic z tego.

sny sa odzwierciedleniem naszych potrzeb, strachów i malo znaczacych szczegółów ktore nas spotkały za dnia. Przezywasz to i ci sie przysniło....tyle w temacie....Sny prorocze sa tylko w tedy gdy nasz mózg ma jakas wiedze na dany temat ale zaprzątnięty sprawami codziennymi nie potrafi tego poskladac w całość...sygnały jakie zostały do niego dopuszczone w nocy gdy o niczym nie myślimy sa przeanalizowane...przykładem tego jest ze najlepsze pomysły rozwiazan problemów mamy w nocy tuz przed snem...

Gość paula8888
ok dziękuje za odpowiedzi :)

ja rowniez mam strasznie rzeczywiste i męczące sny. Ale co najwazniejsze- to tylko sny....

Też mam bardzo rzeczywiste sny. Czuję ból, pamiętam szczegóły, po przebudzeniu zastanawiam się, czy to na pewno był sen, czy może stało się to wczorajszego dnia. Ale to tylko sny, intensywne, ale sny :)

Mi się dzisiaj śniło, że facet z którym się niedawno spotykałam zadzwonił do mnie i zapytał gdzie może kupić łososia norweskiego :D

mi się sniło że nas ruskie atakowali :/ ..... i trzeba bylo uciekac bo z kałachami wyganiali ludzi z domow..

Mnie ostatnio się śniło, że jakaś porąbana babka postrzeliła mnie w brzuch. A że akurat miałam okres i w nocy zaczął mnie boleć brzuch, to ten ból pojawił się we śnie, tylko spotęgowany. A później mój umysł sam sobie podopisywał wrażenia, jak traciłam krew, jak przestawał czuć kończyny itd. Ech, nieprzyjemne to :o

z kazdym dniem, wiem doskonale co czułaś, bo mnie często tez przez sen cos boli. Np. ręka zdrętwieje , a sni mi się że ktoś mi w nią cos wbił, i ból jest straszny, we snie bardziej spotęgowany tymi okropnymi wydarzeniami.. ktore przeciez nam sie nie przytrafiają :)