Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIUNIULKAI

Kombinezon zimowy dla dziecka POMOCY

Polecane posty

Gość NIUNIULKAI

Witam Orientujecie si czy już w sklepach dziecięcych jest kolekcja zimowa (chodzi mi o kupno kombinezonu zimowego, mam zamiar w sobote się wybrać na zakupy i nie wiem czy juz coś jest) chodzi mi mniejwięcej o sklepy cocodrillo, tup tup , mariquita, c&a, H&m, 5.10.15

W piątek byłam w coccodrillo, Re kids i 5-10-15 i nie było ani kombinezonów ani kurtek, dopiero co weszła kolekcja jesienna przecież.

Gość luisia 89
a ja w cocodrillo już widziałam kombinezony 2 takie szare i jeden hmm granatowy z dodatkiem czerwieni to dla dziewczynek a dla chłopców sie nie przyglądałam w tup tup tezsa zimowe kurtki

Gość ee niw gadaj
w cocodrillo zima juz pełną para przecież

To pewnie zależy gdzie bo u nas naprawdę nic nie było w Coccodrillo. Mierzyłam mu tam bluzę i rozglądałam się za kurtkami żeby zorientować się w cenie i ani jednej nie było. W zeszłym roku miał właśnie kurtkę Coccodrillo i byłam bardzo zadowolona ale narazie u nas nic nie ma.

naprawdę już kupujecie kombinezony? ja zwykle po kombinezon/kurtkę zimową wybieram się na początku grudnia. w coccodrillo są już przeceny i kombinezon, który jeszcze w listopadzie kosztował 270 zł kupiłam za 160 :) rok później sprzedalam go na allegro w październiku za 180 zł :D (licytacja) więc jesienią rodzice grubo przepłacają za to, co w grudniu mozna duzo taniej kupic

Meaaa masz rację ja też zostawiam zakup można powiedzieć na ostatnią chwilę, nigdy się nie zdarzyło żeby wykupili wszystkie kurtki. :)