Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xcczcxcxc

Odezwał się po 3 miesiącach. Co robić?

Polecane posty

Gość xcczcxcxc

Facet, który nagle zerwał ze mną kontakt właśnie sięodezwał. Napisał do mnie "Cześć. Jak tam?" Wiem jedno; po tym jak się zachował nie mam ochoty na duży kontakt z nim (spotkanie nie wchodzi w grę). Teraz myślę, co zrobić. Czy odpisać jak gdyby nigdy nic? Czy nie odpisać w ogóle? Obawiam się, że gdy nic nie odpowiem to będzie widział, że mnie wcześniej zranił. A tak zamienię z nim kilka słów i będę miała go z głowy. A może rozmowa z nim teraz pokaże, że nie mam honoru? Nie wiem jak to rozegrać. Nie chcę dać mu poczucia satysfakcji. Wolę potem go olać tak jak zrobił to on

Gość mykhtgm
olac tak jak on olał

Gość ekhm ekhm
Napisz mu, ze sorry, ale nei znasz tego numeru. Że niby wykasowałaś dawno. To mu powinno dokopać.

Gość ghrrrrrrrr
gowno robic kolejna z gimgownianym problemem

Gość sn,c
Olej go teraz!!!!!!! Jak do niego odpiszesz to pomysli,że jak pies latasz za nim i odzywasz się kiedy chce. Jak chcesz mu odpisać to napisz "gówno Cie to obchodzi" o tyle.

Gość taka jedna mala wredna ;)))
Olac, i nad czym Ty sie jeszcze zastanawiasz? :P

Gość sn,c
Albo faktycznie napisz " A kto piszę, bo nie znam tego numeru" A jak napiszę, że :to ja Tomek" to napisz, że nie znasz kogoś takiego i że pomylił numer.

Gość xcczcxcxc
On napisał do mnie na FB, więc nie mogę udać, że go nie znam ;)

Gość nie wiem co myslec o nim
jedynym odpowiednim smsem bedzie napisanie: wszystko w porzadku a kto pyta? nie dajmy sie olewac. jak on Ciebie olal Ty olej Jego

aha hahah w takim razie albo nie odpisuj nic albo 'w porzadku'

Gość xcczcxcxc
Ha. Ok. To jutro odpiszę:D

Gość nie wiem czemu masz
jakieś dylematy facet cie olal i zerwal kontakt , teraz pewnie z braku laku sobie przypomnial oczywiście, ze nie pisac nic i olac cieplym moczem..... niech spada

"Napisał do mnie "Cześć. Jak tam?"" ale się wysilił, łohohoho :D

nie nie odpisz za tydzien ;) wiesz co najlepiej byloby wcale nie odpisywac,ale jak Cie facet interesuje pociaga czy cokolwiek innego na pewno odpiszesz, bo nie bedzie umiala sie powstrzymac

haha facet Cie olał chamsko a Ty chcesz mu na smsy odpisywac ?????? Po co zawracasz sobie glowe?? Chcesz za nim latac??? masakra.. kobiety, szanujcie się..

Gość xcczcxcxc
Nie nie, ja umiem się totalnie odciąć, mam silną wolę. Jak nagle przestał sięodzywać nie pisałam do niego próbując siędowiedzieć o co chodzi. Chodzi tylko o to, że w momencie kiedy on będzie chciał czegoświęcej, z wielką satysfakcjąnapiszę, że nie jestem zainteresowana :D

Gość nie wiem czemu masz
a skąd wiesz, ze bedzie chcial czegoś wiecej ?? moze tak z nudy zagadal, ty odpowiesz, a on znowu zamilknie jak znajdzie inne zajecie ..... i wyjdziesz na idiotke najlepszy sposób to nie pisac nic

Gość xcczcxcxc
Tak myślę, że może chcieć.

Gość xcczcxcxc
A nie chcę też udawać wielce obrażonej i dać mu poznać, że tak bardzo cierpię itd.

Gość ale masz dylemat kobieto
jak 10 letnia dziewczynka facet cie olal kiedyś ty olej jego teraz nie pisz ani litery nic bardziej nie boli niż obojetnosc jezeli napiszesz ... przegralaś

Gość xcczcxcxc
Przegrałam? To nie jest gra.

Nie nie, ja umiem się totalnie odciąć, mam silną wolę. Jak nagle przestał sięodzywać nie pisałam do niego próbując siędowiedzieć o co chodzi. Chodzi tylko o to, że w momencie kiedy on będzie chciał czegoświęcej, z wielką satysfakcjąnapiszę, że nie jestem zainteresowana skoro Ci sie nudzi;) ale moze nawet nei dojsc do takiej syt i tylko czas swoj cenny zmarnujesz chbya ze nie jest on cenny i jestes na zawolanie kazdego co ma fiuta i ladnie pisze;)

eee to pewnie miala byc przenosnia ale to prawda, obojetnosc najbardziej boli. wiec najlepszym wyjsciem byloby OLAC pana

" Chodzi tylko o to, że w momencie kiedy on będzie chciał czegoś więcej, z wielką satysfakcją napiszę, że nie jestem zainteresowana " a to co jest ??? nie gra ?? po co to ??

Gość xcczcxcxc
Po to żeby widział, że zmarnował swoją szansę

zresztą ja niemialabym żadnych wątpliwości facet, który nagle znika , a po trzech miesiącach sie odzywa i to jeszcze tekstem - cześć , jak tam ??? ... zasluguje na kopa w dooope nie napisalabym do niego ani litery, szkoda by mi bylo czasu na pisanie do kretyna

Gość najboleśniej go dotknie milcze
nie. uwierz mi, każe Twoje słowo będzie dla niego znaczyło, że wciąż jest ważny. tylko milczeniem, ale takim konsekwentnym, bezkompromisowym, możesz go zranić.

"hodzi tylko o to, że w momencie kiedy on będzie chciał czegoświęcej" on nie chce czegoś więcej, po prostu fajniejsze laski go olały i z nudów odzywa się do ciebie.