Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocur24

Mojemu facetowi zmniejszylo sie libido???

Polecane posty

No widzisz, wszytsko na to wskazuje :D Autorko jedyna rada jaka dla Ciebie mam to taka bys probowala go bardziej podkrecac i prowokowac, tym bardziej ze mloda i atreakcyjna jeszcze jestes :P

Gość kocur24
Przepraszam, ale jestem tu nowa i do konca nie wiem jeszcze jak dziala ta stronka. Zaczne moze od tego ze jestem ze swoim chlopakiem 6 miesiecy. Na poczatku bylo cudownie, poznalismy sie dwa lata temu w anglii, dodam ze on jest anglikiem ale nie wiem czy to ma jakiekolwiek znaczenie w tej sprawie. na poczatku marca tego roku zaczelismy rozmawiac, ja bylam w stalym zwiazku ale bylam bardzo nieszczesliwa, wiec postanowilismy sie rozstac. Z moim obecnym facetem wszystko bylo cudownie przez jakies 5 miesiecy, zaczelo sie psoc od kilku tygodni kiedy zaczelismy spedzac wiecej czasu ze soba. On kompletnie stracil zainteresowanie seksem. Jestem atrakcyjna zadbana, codzienie powtarza mi ze jestem piekna itp, ale praktycznie moge lezec obok niego nago tak jak wczoraj np i nic. Kompletnie nic. zaczynam o nim fantazjowac, jestem z nim ale tak naprawde nie moge go miec. Kilka dni temu zapytalam co sie dzieje, on na to ze wlasnie sam nie wiem dlaczego tak bardzo spadlo mu libido, wspomnial ze to moze przez diete albo najzwyczaniej w swiecie brakuje mu ruchu wiec postanowil ze od dzisiaj zacznie chodzic na silownie. Ja dodam jeszcze ze w zyciu nie mialam takiego popedu seksualnego jak z nim teraz. w poprzednim 6 letnim zwiazku mielismy problemy z moim chlopakiem poniewaz dla mnie sex moglby nie istniec natomiast moj ex mogl zawsze i bardzo go to frustrowalo. Teraz jest odwortnie. sama znalazlam sie w sytuacji kiedy ktos nie chce kochac sie ze mna. wczoraj bardzo delikatnie zasugerowalam ze moglibysmy sie pokochac a on na to ze musi sie wykapac itp, co w rezultacie nie nastapilo, zasnal szybciej niz by sie wydawalo. Okropne ucucie kiedy lezysz obok swojego ukochanego i nawet nie mozesz go dotknac wiedzac ze seks z nim jest cudowny. ratujcie:( Kocham go strasznie ale nie chce go stracic. A i jeszcze jedno dodam, ze moj chlopak zostal wykorzystany w wieku 16 lat przez znajomego rodziny i trwalo to jakis czas. wiem, ze ciezko bylo mu sie z tym uporac, ale zagwarantowal ze wszystko jest ok. dodam jeszcze ze mial ogromny poped na poczatku a wtej chwili nie ma go wcale.

Gość kocur24
dodam jeszcze ze ja mam 27 lat a moj chlopak 24.

Gość za stara jesteś dla niego
Pewnie znudziło mu się rżnąć takie stare próchno i poluje na młódkę :P

Gość kocur24
tak sie sklada ze akurat mlodziej wygladam od niego;/

Gość leżenie nie wystarczy
trza trochępopracować.