Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kremlowk

związałem się z prawdziwą kurwą... dobrze, że ją zostawiłem

Polecane posty

Gość Kremlowk

jakie to szczęście, że znalazłem w sobie tyle siły aby ją zostawić.. zawsze to mnie kobiety rzucały, zdradzały itp... ale teraz zebrałem w sobie tyle sił, abym to ja w końcu zakończył znajomość, która prędzej czy później i tak na sto% by się zakończyła w taki sposób że owa szmata by mnie zdradziła i zostawiła.. a więc, spotykałem się z laską która... zaznacze, że pochodzi z naprawdę dobrego domu, a mając 20 lat ma już na koncie MINIMUM 10 facetów, w tym przygody jedno nocne, conajmniej 3 zdrady, pierwszy sex już w wieku 14 lat :O a do tego też pierdolila się przynajmniej z 3 koleżankami...jebana lebsa kurwa co za kurestwo chodzi po tej planecie to masakra.. a zanim ją poznałem bliżej to miałem ją za mega porządną dziewczyne:O widzicie jak łatwo można się naciąć?

Gość zolizuzula
a t y co tak bluzgasz na nia? lodda ci nie zrobila? dupska nie dala czy jak?

Gość Kremlowk
loda zrobiła i dupy dała już na pierwszym naszym spotkaniu.. po prostu jestem oburzony tym,jakie dzisiejsze kobiety to kurwy

Gość sn,c
Ja pieprze, może jest nieszczęśliwa, ma bardzo niskie poczucie własnej wartości i mysli, że tylko tak może kogoś sobą zainteresowac, bo mysli, że nic innego nie ma do zaoferowania. A zapewne trafia na samych skurwieli podobnych do Ciebie którzy ją wykorzystują i zostawiają. Skąd wiesz może w chacie też nie miałą za różowo? I mysli,że tylko tak może zaimponować facetom, bo nikt jej żadnych innych wartości nie przekazał, a Ty ją potraktowałeś jak śmiecia, bo jesteś bydle bez cienia wyrozumiałości.

Gość yappuszka
miałeś ją za bardzo porządną po tym jak dała i ciągnęła ci na pierwszej randce? Ona kurwa a ty debil

Gość Kremlowk
// Ja pieprze, może jest nieszczęśliwa, ma bardzo niskie poczucie własnej wartości i mysli, że tylko tak może kogoś sobą zainteresowac, bo mysli, że nic innego nie ma do zaoferowania. A zapewne trafia na samych sk**wieli podobnych do Ciebie którzy ją wykorzystują i zostawiają. Skąd wiesz może w chacie też nie miałą za różowo? I mysli,że tylko tak może zaimponować facetom, bo nikt jej żadnych innych wartości nie przekazał, a Ty ją potraktowałeś jak śmiecia, bo jesteś bydle bez cienia wyrozumiałości. // hahahah, dawno takich stek bzdur nie słyszałem!! laska zdradzała, kurwiła się na lewo i prawo bo miała niskie poczucie wartości i myslala, ze w ten sposob kogos zainteresuje hahahaha !!! :) niezłe :) wiesz co.. jak dziwki stoją na trasie i za stówe opędzlują kilka kutasów za dnia to myśle, ze powód jest identyczny... zalosne usprawiedliwienie :O typowa dziwka i koniec w temacie

Gość jakgjgjgk
Dobrze że taki kretyn jak ty trafił na taka dziewczynę jesteś głupi i pusty więc swój do swego ciągnie oby więcej takich idiotów jak ty wtedy mniejsza szansa że normalni chłopcy spotkają taka szmate jak twoja

Gość Kremlowk
i jeszcze paru kolegów ruchało mnie w dupę, ale to się nie liczy

Gość Kremlowk
mój penis ma 10 cm we wzwodzie, a ta kurwa mówiła, że lubi murzyńskie dzidy! głupia dziwka

poszedłeś do łóżka na pierwszej randce i myślisz, że ktoś ci uwierzy, że tylko 3 kobiety na koncie? Jesteś puszczalski, a jeżeli to co powiedziałeś to prawda to po prostu musisz być nieatrakcyjny, więc nie miałeś okazji :)

Gość Kremlowk
jestem tak pojebany, bo mama kołysała mnie w betoniarce, którą tatełe przywiózł z budowy

Gość Kremlowk
Spierdziałem się

Gość Kremlowk
tak, to byla pierwsza randka, ale znalismy sie juz dobre pół roku.. wiec to nie jest tak, ze z ulicy nagle ja wzialem na chate po drugie, na chuj mialbym klamac? akurat w przypadku faceta mala ilosc kobiet to minus i wstyd, wiec raczej nie sciemnial bym zaniżając ilosc.. wolal bym miec zdecydowanie np 20 kobet na koncie w tym wieku niz tylko 3 :O i po trzecie.. nie uwazasz, ze jest roznica miedzy facetem a kobietą? kurwa i tyle a ty skoro jej brnisz, zapewne jestes podobną kurwą :)

Ja jej nie bronię, nie mam zdania :) Stwierdziłam tylko, że jesteś tak samo puszczalski. I nie, nie ma różnicy - jeżeli ją oceniasz jako dziwkę, to sam nie jesteś lepszy.

Gość Kremlowk
fajnie wiedziec, ze jestem puszczalki :) 3 kobiety na koncie majac 25 lat.. kurwa no naprawde , puszczam sie codziennie!! YEA!!

Gość sn,c
Takiego bydlęcia jak żyję nie czytałam, 25 lat i trzy kobiety to wcale nie mało!! Zresztą jak masz taki do nich stosunek to nie dziwie się, że nie chcą z Toba być. Jeszcze piszesz, że chcesz mieć 20 kobiet na koncie i nie uważasz się za męską dziwkę? Dla mnie jesteś gorszą dziwką niż ta dziewczyna. Ale ona może a Ty nie, bo jesteś bydle i nikt Cie nie chce!!!

Kremowlak - masz "dziwkarską mentalność", jakbyś miał z kim to byś się puszczał :D Swoją drogą, genialny jesteś, 6 miesięcy kogoś znać i nie wiedzieć co robił, a potem iść z tą osobą do łóżka, brawo.

Gość sn,c
inteligencją to Ty koleś nie grzeszysz!!! Może prostactwem i chamstwem, ale tu nie ma się co chwalić. Poza tym nie masz klasy za grosz, bo tylko człowiek bez kalsy źle pisze o kobiecie z którą był w sytuacji intymnej, normalny człowiek by o przemilczał i zajął się sobą.

Gość autor tego tematu.
/ jakbyś miał z kim to byś się puszczał / haha.. posluchak dziwko facetom bardzo ciezko o sex.. i kazdy facet jakby mial okazje to moglby to robic doslownie codziennie z inną.... wy nie wiecie o co chodzi bo jestescie kobietami i mozecie miec sex na zawołanie, my nie.. czaisz roznice jebana kurwo? zacytuje slynny tekst klucz ktory otwiera wiele zamków jest dobrym kluczem, ale zamek ktory mozna otworzyc wieloma kluczmi jest do dupy oczywiscie w tym wypadku klucz to facet, bo to on zdobywa, a zamek to kobieta

Gość samuel l jackson2
i dobrze ze ja kopnales w dupe. po co komu taka kutwa. jak ja bronia zawziecie :D

Gość BadzNajlesz
hahaha ten temat doskonale pokazuje, jakie kobiety to jebane hipokrytki i nie myslace dziwki.. jakby ten temat byl o facecie, ktory w wieku 20 lat ma ponad 10 dup na koncie, ktory zdradzal itp.. to by go wszystkie szmaty z kafeterii zjechaly od piet po uszy.. ale jesli to jest o kobiecie, to autor jest tutaj winny hahahah wy jebane kurwy:D pluje wam wszystkim na morde

autorze - sugerujesz, ze twój kluczyk jest kiepskiej jakości, skoro tylko mocno zużyte zamki otwiera? :D a swoją drogą to się nie tłumacz, chciałbyś, a nie możesz, dlatego się wściekasz :D

Gość kury domowe to były kiedyś
gotowały, sprzątały, zajmowały się dziećmi itp. a dziś to leniwe pasożyty ani pracować im się nie chce ani zająć domem czy dziećmi kobiety już nawet rodzić dzieci nie chcą bo wiedzą, że z dziećmi wiąże się pewna odpowiedzialność

Gość yappuszka
tylko jedna jej broni reszta stwierdza fakty.

a kto jej broni? Mnie tylko rozbawił autor - ok, panna się prowadzi delikatnie mówiąc luźno. Nie moja dupa i nie moja sprawa, ale on się pluje, wścieka, wyzywa, a sam jest albo głupi, albo wiedział doskonale z kim idzie do łóżka i po prostu chciał w końcu coś zaliczyć. Czyli jest dokładnie taki sam.

Gość kury domowe to były kiedyś
sory źle przeczytałem temat:P