Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kremlowk

związałem się z prawdziwą kurwą... dobrze, że ją zostawiłem

Polecane posty

Gość morland a ty tak pozwalasz
żeby takie gówno i śmieć cię tak wyzywał? jakiś cwel zakompleksiony piszący na kobiecym forum który obraża wszystkie kobiety a zapomina że jego matka też jest kobietą?

Gość Kremlowk
te morland czy jak ci tam.. za nim nie poszedlem z nia do lozka to nic nie wiedzialem o jej przeszlosci sexualnej , mialem ją za porządną.. dopiero kiedy sie dowiedzialem to ją zostawiłem czyli tu moja wina jest? hahaha no i porownywanie faceta do kobiety pod wzgledem sexu to tez smiech bo facet nie ma sexu na wyciagniecie reki.. a kobieta tak nie od dzis wiadomo ze facet z mala iloscia kobiet jest uznawany za leszcza a odwrotnie kobieta jest uznawana a porzadna.. z kolei ruchacz to boss a kobieta dziwka tak bylo jest i bedzie i twoje i jeszcze paru dziwek z kafeterii nie zmieni zasad spoleczenstwa :)

tak było, ale już nie jest. :) Jesteś po prostu ciota, żadna cię nie chciała, a gdybyś mógł to puszczał byś się tak samo jak ta laska. Sad but true. :) morland a ty tak pozwalasz - żadne z jego wyzwisk nie jest prawdą, więc co się mam przejmować? Trochę wyrozumiałości dla frustratów z mikrofiutkami :P

Gość Kremlowk
/ tak było, ale już nie jest / to chyba zyjesz w innym swiecie moja droga :) kobieta ktora sie puszcza nadal jest traktowana jak szmata z kolei pewny siebie facet ktory potrafi uwodzic i zdobywac kobiety to wciaz alfa

chciałbyś :) Niestety muszę Cię zmartwić, puszczająca się osoba nadal widziana jest jako puszczalska, niezależnie od tego czy ma penisa czy nie. :)

Gość czeprja
tak sobie wmawiaj :) widze ze kurwisz sie na lewo i prawo i probujesz sie usprawiedliwic buahahahaha

Gość czeprja
pisalem do morland oczywiscie

Gość czeprja
tylko kurwa broni kurwe

ale ja jej nie bronię, ja tylko powiedziałam, że mentalnie autor jest taki sam jak ona. albo po prostu głupi - miał laskę za porządną przez pół roku i dziwnym trafem dopiero kiedy ją zaliczył dowiedział się o tym jaka była? Daj spokój.

Gość czeprja
nie widze w tym nic głupiego, ja mam mnóstwo koleżanek w pracy i o żadnej nic nie wiem po za podstawowymi informacjami i gdyby nagle któraś którą lubie i która mnie kręci chciała by ze mną sex to napewno bym nie odmówił, a jeśli by potem sie okazało, że to jakaś dziwka to też bym zakończył znajomość ale ty widocznie widzisz tutaj tylko autora jako to zło...

Gość sn,c
Dlaczego autor wyzywa mnie od dziwek mimo, że miałam w życiu tylko jednego faceta, na dodatek jest on moim narzeczonym. Dlaczego niby jestem dziwką co? Czy autor zna definicję słowa dziwka? bo ja mam wrażenie ,że dla niego dziwka = kobieta. Pewnie do swojeje matki i siostry tez tak mówi. To prostacki cham

ja nie widzę jako zło nikogo. Nie moja sprawa jak się ktoś prowadzi, ale nie chciałabym umawiać się z taką osobą jak autor czy ta panienka. Wychodzi na to, że on jej właściwie nie znał. Poszedł do łóżka z obcą babą o której nic nie wiedział. Dla mnie to nie jest zachowanie "porządnego" faceta. Po prostu. sn,c - nie przejmuj się, też miałam w życiu jednego partnera, ale najwyraźniej jeżeli nie popierasz autora to musisz być dziwką, inaczej się nie da. Ot, taki przygłup.

Gość sn,c
a propos , dla mnie facet który miał dużo kobiet jest męską dziwką, a nie bossem, no chyba, że w środowisku kryminalistów jest to zaletą.

Gość dwgefwegwe
facet który nie wyruchał paru kobiet, jest uznawany za ciote w realnym zyciu tylko tutaj jedna z druga idiotka napisze, ze wszystko ok.. ale sama w realu tez na prawiczkow nie patrzy kobiety to zaklamane hipokrytki i w ogole niepowinno sie patrzec na to co one mysla itp

Gość no tak, najlepiej wyzywac
tepym idiota to jestes tylko ty, wspolczuje twojej kazdej przyszlej dziewczynie/zonie

"za nim nie poszedlem z nia do lozka to nic nie wiedzialem o jej przeszlosci sexualnej , mialem ją za porządną.." bo porządne dziewczyny robią loda na pierwszej randce :D