Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysle sobie o tym

Po co ludzie kupuja wozki za kilka tysiecy?

Polecane posty

Gość mysle sobie o tym

niech mi jakas posiadaczka takowego odpowie. Pytam uprzejmie. i oczywiscie posiadaczek nowych a nie uzywanych drogich wozkow. Jakie niby lepsze funkce bedzie mial wozek wart kilka tysiecy? Bo rozumiem, ze drozszy w kwocie np. 1500zl ma wiele lepszych funkcji niz wozek za 600zl, ale wozek w kwocie 6 tysiecy??? No sorry to chyba by musial umiec latac i reagowac na komendy glosowe:D Ale ok dopuszczam do mysli, ze sie myle wiec pytam co maja takiego te wozki?

Gość lekki-niepokój
sama jestem tego ciekawa... chyba dla szpanu, takie wózki są dla snobów...by dowartościować swoje biedne ego...

Gość a co Ciebie to
obchodzi na co ludzie wydają SWOJE pieniądze!!! ja kupiłam używany i byłam zadowolona. ale naprawdę nie interesuje mnie na co ludzie wydają kasę.

Gość żeby się głupi pytał!!
a głupi się znalazł i pyta się zaraz

Gość mysle sobie o tym
ale wiele osob stac na takie wozki:D tez moglam kupic wozek za 4 tysiace na przyklad, ale nie widze ku temu powodu. Rozumiem nowe ciuchy, nowy samochod, ale glupi wozek na kilka miesiecy:D

Gość bingobingo
Moze po prostu PODOBAŁ SIĘ taki a nie inny. Poza tym na markowy wózek używany szybciutko znajdziesz kupca po tych kilku miesiacach :-)

Nie rozumiem skad to pytanie tak naprawde. Kazdy dysponuje swoimi pieniedzmi tak jak uwaza za stosowne.

Gość lkkygxzseeghjkmnjhytg
no bo mają pieniądze i lubia je wydawać... naprawdę cię to dziwi? to tak samo jakby zapytać po co ludziom samochodzy za kilkaset tysięcy?? przecież równie dobrze każdy mogłby mieć takiego starego gruchota za 5 tysiakow i tez by było, albo po co ludziom markowe ciuchy.... jak kogos stać to czemu ma sobie nie kupić??? takie drogie wózki nie maja żadnych dodatkowych funkcji, płaci się za markę,może trochę lepszy wykonanie. naprawdę się dziwię że zadałaś to pytanie... gdybyś sama miała kupę kasy to też byś wydawała na drogie rzeczy.

Gość bo babom biją hormony na mózg
i mają fazę na to żeby ich dzieciak od początku miał "wszystko co najlepsze"... najbardziej smutne jest to, ze jak faz mija, to dzieciak ląduje u babki albo opiekunki na x godzin, i to już nie szkodzi jego "dobru" :O

Gość fcsafdsgg
mnie bardziej dziwi, to dlaczego ludzie nie mający kasy kupują drogie wózki, bo takich jest sporo...

Gość lena7999
np by sprzedac potem ;) i ma sie przyjemnosc z uzytkowania (drogie wozki przewaznie sa naprawde dobrej jakosci i funcjonalne w uzytkowaniu na pare lat (3 czesciowe ) od noworodka do xx lat ) i mozna potem sprzedac za polowe ceny ja mialam Phil& Ted dla 2 dzieci rok po roku i tez sprzedalam .Wozek bajka a polowa kasy zostala w kieszeni a nawet wiecej chyba dostalam za niego a wozek wspominam milo ;) dziei tez

Gość Tez nie rozumiem
Ja dla pierwszego dziecka mialam Concord Neo uzuwany mąż kupił w super cenie 80funtow tj 400zl jeździłam nim 7 miesięcy a potem kupiłam nowa spacerowke pettit Star zia+, a to dlatego ze w tamtej spacerowce która była używana niby 6 mięsiecy podczas spaceru budka sama sie składała i bardzo mnie to irytowalo... Ale wozek sprzedalam na aukcji na ebay'u za 130f wiec nowa spacerowke miałam za darmo i 40f w kieszeni, takze na drogich wozkach az tyle sie nie traci, ale nowego bum nie kupila, nie powiem fajnie sie prowadził ale treraz spodziewam sie drugiego dziecka i planuje kupić nowy X-lander XA :)

Gość tygrysbengalski
Ja jestem posiadaczka wozka Emmaljunga City Cross. Wydalam na niego 5tys i nie zaluje. Dziecko ma w jim duzo miejsc, nie telepie sie jak w tych spacerowkach co wygladaja jakby mialy sie zaraz rozpasc.No i stac mnie.