Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natiiii09876556433

Moj partner mnie gwalcil cala noc,teraz blaga o wybaczenie

Polecane posty

Gość natiiii09876556433

pojechalismy razem do znajomych na grilla,w nocy uparl sie ze musi i juz,ja nie chcialam,bo popilysmy z kolezanka,jedyne co chcialam to wtulic sie w poduche i zasnac,ale on byl coraz bardziej brutalny,zwyzywal mnie,powiedzial ,,stara k..wo masz dac bo ci leb rozjeb..ie,,...balam sie krzyczec zeby nie obudzic dzieci,jestem cala posiniaczona bo mnie caly czas szarpal,przez to ze wczesniej cos wciagal to trwalo to bez konca,nie obchodzilo go nic,ani prosby,ani blagania. dzis mija pol roku jak sie poznalismy,mielismy isc do restauracji na kolacje,ale nie potrafie mu tego wybaczyc.mial juz akcje takie ze mnie wyzywal,ale tylko po alkoholu,na codzien mi we wszystkim pomaga i jest naprawde dla mnie dobry. nie wiem czy ma sens wybaczac????? wiele lat meczylam sie wczesniej w toksycznym zwiazku,az zebralam sie na odwage zeby na dobre odejsc,nie chce zyc i tkwic w ukladzie w ktorym ktos stanowi dla mnie zagrozenie...on uwaza ze skoro mu nie wybaczam to znaczy ze go nie kocham i nie kochalam bo przeciez mnie nie pobil wiec nic takiego sie nie stalo,jemu poprostu sie bardzo chcialo a ja powinnam to zrozumiec bo byl po bialku

Gość zostaw go i idź
do psychologa, bo przyciągasz toksycznych mężczyzn.

Gość idź z tym patologio
do "dlaczego ja" :classic_cool:

Gość natiiii09876556433
nie istotne co bral,nie pisalam tego do maloletnich znawcow dragow,tylko z myslam ze jakas dojrzal;a istota mi doradzi cos,bo jest mi cholernie przykro,liczylam ze ten zwiazek da mi szczescie,a tu znowu niewypal...

Dobre prowo nie jest złe. A jeśli już... Kogo qrwa nachodzi, że dzieci obudzisz czy cokolwiek?! Drzesz mordę ile się da, wydłubując mu przy tym oczy.

Gość natiiii09876556433
pendzior,to niestety nie prowo tylko koszmar z soboty,latwo sie komus pisze,gorzej gdy to cie spotyka... nie chcialam budzic dzieci,bo przez lata zyly w koszmarze ktory zgotowal im ich ojciec i ja bo nie potrafilam latami od niego odejsc...gdybym byla taka twarda to bym sie nie pytala tutaj czy wybaczac,bo wiedzialabym ze nie,ze nigdy do niego nie wroce i sprawa jest zakonczona...niestety wiem ze problem polega w tym ze sie ciagle wraca do takiego typa i to jest neverending story,dlatego nie chcialam zeby dzieci byly swiadkami czegos takiego...a pozniej mojej niekonsekwencji

Gość a powiem
kopa i na ksiezyc!!!!!!!!!!!! a ty sie zastanow z kimjestes zeby na przyszlosc nie bylo podobnie .....

Gość yuijuyh
prowo albo no cóż takich wybieracie facetów, wasza wina.

Gość natiiii09876556433
facet na codzien ideal,slowa zlego z jego ust nie uslyszalam,byl tak inny niz moj ex psychopata,pomagal mi we wszystkim,opiekowal sie moimi dziecmi jak wieczorem szlam do pracy,mielismy wspolne plany na przyszlosc,a teraz wszystko musze przekreslic,zapomniec,a on jeszcze mnie wini za to ze to moja wina bo nie chce mu wybaczyc i dac szansy. wiem co przechodzilam poprzednim razem gdy rozstawalam sie z ex,chodzilam do psyhologa na terapie i prawde mowia g..no to dalo,bo jedynie czas moze wyleczyc te chore uczucia,nie moglam spac,jesc,wariowalam tak za nim tesknilam,...boje sie ze to samo sie powtorzy

Gość kuniochi
jesli jest religijny to on po prostu spelnia nakaz religii

Gość kuniochi
tak jest a kaplan na pewno go pochwali za przemoc wobec partnerki

Gość skncac
sie ciesz glupia babo ze sex masz niektorych to nawet nie ma kto gwalcic

Gość kuniochi
to jest przemoc- a Kkpopiera przemoc wobec kobiet

Gość nieogolony kutoch
skncac zgadzam sie w 10000%

Gość virydiannna
a jakby ktos wbrew waszej woli zasadzil wam chuja w kakało-to jak byscie spiewali?

Gość natiiii09876556433
widze ze sobie jaja robicie,ale to dobrze bo skoro macie tak dobry humor to znaczy ze dalekie sa wam problemy :) zazdroszcze

Gość natiiii09876556433
nigdy nie mialam problemu z sexem,ale sa pewne granice,kiedy nie to znaczy nie...on uwaza ze jesli jest moim facetem to wogole gwaltu nie bylo,bo powinnam byc wyrozumiala i wiedzie ze jak jest ,,po tym,, to mu sie chce....co????? pytam....wyrozumiala kilka godzin dla zacpanego faceta ktory nie rozumie o znaczy nie i grozbami,szantazem i szarpaniem wymusza??? to jest absurd,ale niestety pokazuje jakie jest myslenie facetow ze w zwiazku to nie jest gwalt,nawet gdy uzywaja przemocy

Gość kuniochi
to szkola i Kk -tak ksztaltuje facetow- ciekawe kto wymyslil bzdure-jak sie baby nie bije to jej wątroba gnije-pewnie jakis ksiądz

Gość autorko ty jeszcze sprawdż
jak on wieczorami zajmował się twoimi dziecmi. No a tak w ogóle jak ty możesz się jeszcze zastanawiac czy odejśc.Uciekaj dziewczyno jak najdalej, przecież to zboczeniec.

Gość assirka
moz e zadzwoni do ojca wlasciciela zalozyciela by sie pochwalic przemocą?

Gość i jeszcze dodam
to nie wódka i prochy tak na niego wpływają. Taki jest i wszystko z niego wyłazi, kiedy się rozluźni i puszczą hamulce. Żyłaś w toksycznym związku i chcesz powtórki z rozrywki?

Gość assirka
to psychol -ale Kk popiera takie postepowanie

Gość cnskvsa
Powiedź mu że zastanawiasz się czy nie iść na policję, bo to co on wczoraj zrobił to poważne przestępstwo, bardzo surowo oceniane w Polsce i może mieć problemy. On jest kryminalistą i zbrodniarzem nie ma się nad czym zastanawiac, tylko się przed bydlakiem bronić.

Gość pdb
Dziewczyno ty jesteś równie pojebana jak on widzę skoro mówisz o jakimś wybaczaniu!takim dewiantom jak wy natychmiast powinno się odbierać dzieci biedne istoty

Gość assirka
byl raz artykul o kobietach gwwalconych przez meza - szly lub dzwonily na policje i zero pomocy i reakcji-wiec nie pitol ze to jest surowo oceniane

Gość assirka
jak ten bydlak zadzwoni do rADIA OJCA MATEUSZA-ze zgwałcił jaks tma aprtnerke- to moze mu zafunduja nagrode a napewno pochwala