Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeeeeeeeee22

Masakra jak Ci otyli ludzie musza sie czuc..

Polecane posty

Gość eeeeeeeeeeeeeeee22

Ja waze ok. 64 kg, nadwagi nie mam, a czuje sie jak swinia. a co dopiero ludzie, ktorzy waza np. 100kg, albo maja nadwage. Sa tu osoby grube? Jak sie czujecie??

Gość Otyły Marian
185 cm, 88 kg... źle się czuje, spociłem się dzisiaj w samochodzie :(

Gość eeeeeeeeeeeeeeee22
macie kompleksy, uwazacie sie za oblesnych.. ciezko wam? czy akceptujecie siebie

Gość rerrewer
Tlusta jestes jak wazysz 64 kg,musisz schudnac do 46.Wtedy bedziesz trendy,spox i cool 🖐️

Gość de press
tuch trzody chlewnej jest dość popularny w tym kraju,średnia waga ulicznej lochy oscyluje w okolicach 66-85 kg

Gość To juz pitolenie o szoipenie
To musi być okropne, najlepiej być szczupłym, ale tego nie da się osiągnąć przed telewizorem. Ludzie nie wiedzą jak zmiana trybu życia może ich uzdrowić, jak niesamowicie poprawia się nastrój a co dopiero ciało, od zdrowej diety i sportu. Sama żarłam byle co i ruszałam się od święta, więc wiem co piszę. Kilka lat mi zeszło żeby w końcu się udało, także ja wcale się nie dziwię że ludzie rezygnują. Od 4 lat mam stałą wagę, nigdy nie byłam gruba (najwyższa waga 53 kg) ale nie o to chodzi, a o jakośc życia, która była okropna, ospała, brzydka.

Gość de press
lochy i tak będą siedzieć i pierdzieć w domu bo żadna siła ich nie zmusi do dbania o siebie,poinny byc przymusowo gonione do roboty najlepiej w kamieniołomach i to dozywotnio

Gość jiojjo
moja znajoma nie może wchodzić po schodach,a jak idzie ulicą to dyszy,ma arytmię,jest powolna,współczuję grubym ludziom,to tak samo niebezpieczne jak anoreksja

Gość Nooo dokładnie :(
Ja waze ok 67kg i źle się czuję w swoim ciele chciałabym ważyć tak z 58kg bo za chuda też nie chcę być jak te wychudzone szkielety a co tu dopiero jakbym ważyła od 75 wzyż :( to by załamka była . Więc współczuję jeszcze grubszym osobom :(

Gość NienormalnieNormalna
Ja od zawsze miałam nadwagę. Tyle, że mnie to pasuje. Sama hoduję sobie coraz to większe sadełko. Mój chłopak i znajomi również uważają, że lepiej mieć ładny, okrągły brzusio niż taki chudy, kościsty. Lubię siebie taką jaka jestem i szczerze mówiąc chciałabym być większa. Teraz mam 16 lat, 169cm wzrostu i ważę 84 kilogramy. Czuję się szczęślwa, ale z drugiej strony niedopełniona.

Jestem otyła, czuję się z tym okropnie, brzydzę się patrzyć w lustro, nie wychodzę z domu i od kilku lat myślę o samobójstwie :( A na poważne: jestem gruba i gdyby było mi z tym tak źle, to bym schudła :classic_cool: Nie mam kompleksów, chociaż lustro mam, ale nie wiem... jakoś nie doszłam do etapu, żeby mieć kręćka na punkcie wyglądu. Może i to przyjdzie i schudnę - i wyjdzie mi to na dobre :P

Gość eeeeeeeeeeeeeeee22
ja wlasnie mam 169 wzrostu i 64 wagi, przez rzucenie fajek przytyłam 5kg i czuje sie jak prosie, nie wyobrazam sobie miec nadwage :o choc juz mi niedaleko.. ale biore sie za siebie

Gość ssssssssssssd
sd

Gość a badanie OB wykonuje się na
z Każdym Dniem, Ty jesteś gruba?!?! Po tym zdjęciu sprzed xxxx lat (jak jeszcze miałąś 14 lat :P) nic nie wskazywało na jakąś otylość :o Że tak brzydko powiem - zapuściłaś się czy chorujesz?