Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alla19173

Płec dziecka

Polecane posty

Gość Alla19173

Panie ginekolog co prowadzi mi ciąże powiedziała że chłopiec ,aż 3 razy zapewniała ze chłopak. Ale pojechałam do znajomej innej p. ginekolog i co sie okazało powiedziała że dziewczynka. Dziś miałam kolejna wizyte u tej co prowadzi mi ciąże i powiedziała że faktycznie dziewczynka widac wargi. Jestem w szoku z mężem! Co mamy zrobic?? Chcemy chłopca jestem w 7miesiącu ciąży tak dla wiadomości.

Gość azu
Jak to co masz zrobić? Nic. Co jest to jest i nic tego nie zmieni. Usg to nie wyrocznia dlatego 100% pewności będzie po porodzie.

Gość Alla19173
Znaczy moze sprawdzimy jeszcze u innej ginekolog. Przyzwyczailismy sie do chłopca Wojtka.

Gość Ależ ty pir......ta jesteś...
po co ci dziecko, skoro zanim się urodzi już je oceeniasz..że nie takie jakie chciałaś???- PAJACU JEDEN!!!!

Gość sfnhfdxgngdnj
Co masz zrobic? A jak Ci napiszę, że zabic po porodzie albo oddac do adopcji to tak zrobisz? Dobrze, że dowiedzieliście się teraz, macie jeszcze 2 miesiące, żeby się przyzwyczaic, ze jednak nie będzie chłopca

Gość Alla19173
Oj od razu zabic pewnie głupie rozumowanie. Będziemy kochac niezważając co się urodzi. Tylko wszyscy wmawiali mi chłopca i po wyglądzie i bo kształcie brzuszka.

Gość fetafeta
A jak Ci powiem, że jak czarny kot przejdzie ci drogę to będziesz miała pecha, to uwierzysz? Jesteś dorosłą (prawdopodobnie) kobietą, a wierzysz w głupie zabobony! Poza tym jakie znaczenie ma płec? Żadne, przyzwyczailiście się do myśli, że będzie chłopiec to teraz szybko się odzwyczaicie i przyzwyczaicie do myśli o dziewczynce

Gość Alla19173
29tydzień.

Gość StaromodnaChyba77777
idź do jeszcze jednego ginekologa na samo Usg i wtedy zobaczysz.