Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggggggggggggggfff

Dlaczego kobiety lecą na ''bad boyów'' niech mi ktos wreszcie wytlumaczy!!!

Polecane posty

Gość gggggggggggggggfff

Dzis znow wdizialam bardzo fajną dziewczyne, dobrze jej z oczu patrzylo, delikatna dziewczeca buzia, elegancko ubrana..z kim szla trzymac sie za reke? z jakims koksem z tatuazami, irokez na glowie, ''zakazana'' gęba bandziora-cwaniaczka ,wsiedli do VW Golfa :(

Gość 00000loi
bo jest męski? bo idąc ciemna ulicą czuje sie z nim bezpieczna? bo go kocha? bo ja pociaga?powodów jest wiele,,ja tel lubie takich typów..ale to dlatego ze nie lubie mięczaków i cip.

Gość gggggggggggggggfff
rozumiem ze ty zyjesz w RPA i strach wyjsc z domu po zmroku ? Jestes napadana co noc ? Ja zyje 26lat, wygladam raczej na bogatego frajera ktorego latwo okrasc ale NIGDY mnie nikt nie zaczepial, nie napadł ani zadną osobe w mojej rodzinie.. dziwne , ciekawy jestem gdzie wy wszystkie mieszkacie ze taka przestepczosc :classic_cool:

Gość nooooooo
bo 'zakazane' jest lepsze. o niebo lepsze ;)

Gość MOje miasto to biaystok
bo kobiety lubią czuc sie jak szmaty, lubia gdy sie nimi poniewiera, zdradza i gardzi wtedy jeszcze bardziej cie pożadają zwyklego Rysia z klany, ojczulka dzieci mogą miec w 5minut na zawolanie znajdzie sie 10chetnych

Gość buquile
Bo budzą w nich emocje. Kobiety podrywa się na emocje a nie na poukładane książki na półkach.

Gość jakby kobieta wybrała
porządnego faceta nie mogła by narzekać a tak weźmie badboya on ją skrzywdzi, oszuka , zdradzi i będzie mogła ponarzekać

Gość Mario78
Ja tez widziałem ostatnio na mieście śliczną dziewczynę o twarzy anioła.Szła chyba z jakimś Cyganem czy Turkiem ale nawet pasowali do siebie.Ona bardzo jasna karnacja i blond włosy a on śniady i czarne włosy jak smoła :)

Gość a co cię to
obchodzi,chcą mieć te swoje emocje to niech mają,ich sprawa

" 19:09 [zgłoś do usunięcia]Mario78 Ja tez widziałem ostatnio na mieście śliczną dziewczynę o twarzy anioła.Szła chyba z jakimś Cyganem czy Turkiem ale nawet pasowali do siebie.Ona bardzo jasna karnacja i blond włosy a on śniady i czarne włosy jak smoła " Rzezywiśie "bardzo" pasowali :(

Gość a co cię to
chciałbyś mieć taką z kompletnie innej bajki niż ty,która jest z tobą na siłę z litości,nie wolałbyś fajnej zabawy w burdelu

Gość a co cię to
chcesz się umartwiać z kimś,kto nie wiadomo po co z tobą jest

Gość hipokryci z was
bo lubia byc traktowane jak zwierzeta. nomen-omen sa nimi. choc w zyciu sie do tego nie przyznaja w swym zaklamaniu i zaprzeczeniach

Gość nooooooo
zazdroscicie? ze mowicie, ze kobiety to kurwy, ze lubia byc traktowane jak szmaty i inne bzdury.. no panowie, bycie 'bad boyem' to tez kwestia charakteru aa i nie, ze zaraz bije panne lub chleje codziennie ;) to juz patologia a nie pociagajacy facet. no ale najlepiej wyzwac kobiete bo woli bardziej niegrzecznych facetow

Gość coś w tym jest
Odkąd traktuje je jak podgatunek niższy, nie dbam, nie szanuje, w seksie biore jak swoje, skończyły się moje problemy z kobietami. A kiedy bylem dobry, dbałem, szanowałem to pluły na mnie.

Gość buquile
Ale nie łudźcie się, to sycenie się kobiet emocjami ze związku z badboyem trwa niedługo. Bo kobiety rajcuje ich maczo postawa i huśtwaka emocjonalna, ale zawsze w głębi serca planują "zmianę go na lepszego" (taka kobieca natura). Ale badboy się nie zmienia, bo jak słusznie główkuje, po co ma się zmieniac skoro wzieła go takim jaki był na początku znajomości. No ale życie z badboyem to nie jest zycie rodzinne, o którym wiele kobiet mysli a nawet nie jest normalne zycie, ze wzgledu na konkurencję innych kobiet lubiacych badboyów. Taka kobieta często obawia się o jego wierność (zupełnie słusznie), bo wie że jak ona poleciała na niego i mu dała bez specjalnych jego zabiegów to poelca inne. Dlatego Związek z badboyem tylko na zewnątrz wyglada sielankowo, w gruncie rzeczy ze zwiazku z badboyem najwęcej korzysta, kobiety wychodza na zero albo traca na tym.

Gość nooooooo
coś w tym jest Odkąd traktuje je jak podgatunek niższy, nie dbam, nie szanuje, w seksie biore jak swoje, skończyły się moje problemy z kobietami. A kiedy bylem dobry, dbałem, szanowałem to pluły na mnie. to jest patologia ;) i nie szanujace sie dziewczyny

ale skąd Wy wiecie, ze gość był faktycznie jakiś "bad" - bo sobie koguci grzebień postawił na głowie?

Gość nooooooo
Moorland ale skąd Wy wiecie, ze gość był faktycznie jakiś "bad" - bo sobie koguci grzebień postawił na głowie? dokladnie. wyglad tu nic nie ma do rzeczy

z jakims koksem z tatuazami HEHEEH nie no bo wszyscy , ktorzy maja troche przypakowane sa Badboyami :-P

ta, tu koleś w irokezem i tatuażami, a prywatnie w domu hoduje puchate króliczki, ogląda kreskówki i charytatywnie pilnuje dzieci kuzynki :D

Właśnie. Gramica między bad boyem, a honest boyem jest bardzo śliska ludzie często zakładają maski . . .

Gość buquile
"ta, tu koleś w irokezem i tatuażami, a prywatnie w domu hoduje puchate króliczki, ogląda kreskówki i charytatywnie pilnuje dzieci kuzynki " Tak pewnie jest rzadko, ale często badboy mieszka z mamusią która mu pierze majtki i skarpety a on sam w domu zdejmuje adidasy i zakłada ciapy.

Gość też niezbyt przystojny
Większym bad boyem może być też facet bez tatuaży i irokeza który będzie psychicznie wykańczał swoją kobietę i bardzo często tak bywa.Nie oceniajcie ludzi po wyglądzie bo ja mam też tatuaże twarz bad boya :) i dobre serce ale dla kobiet mój charakter raczej się nie liczy niestety:(

nie wiem, ja znałam/znam paru takich co wyglądają groźnie, a przy bliższym poznaniu wcale groźni czy niemili nie są. Znam też takich co sprawiają wrażenie miłych, uczynnych, dobrych...a kanalie takie, że w łeb strzelać i patrzeć tylko jak krew się leje. Wygląd nie ma tu nic do rzeczy.

Gość coś w tym jest
do nooo. szanujące sie dziewczyny ?? o_O Gdzie ?? Chyba tylko gdzies na wioskach. Teraz panuje moda na puszczalstwo, kurwiarstwo. Wiedziałaś o tym ? Czy rżniesz głupa. :d Zreszta daleko nie trzeba szukac, poczytaj tutaj na kafe co reprezentuje wiekszość kobiet. Zdrady, manipulacje, zakłamanie, patologie i można jeszcze długo wymieniać. Ale ty oczywiście udajesz, że nie widzisz tego szamba kobiecego. Ciekawe dlaczego. :d

Gość buquile
Pamiętam raz jak jeszcze stadion 10-lecia byl z tymi handlarzami i jedna ode mnie znajoma grupa osiedlowych badboyow wybierała się tam na zakupy. Zapytałem się co tam zamierzają kupić, to odpowiedzili że: "tam wszystko mozna kupić, nawet bronią się handluje". Przyjechali i zapytałem co kupili to jeden kupił t-shirta a drugi podróbkę klapek adidasa.