Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggggggggggggggfff

Dlaczego kobiety lecą na ''bad boyów'' niech mi ktos wreszcie wytlumaczy!!!

Polecane posty

Gość psikot
tak jedna moja znajoma, po rozwodzie z pijakiem , mówi -" aby dobry był" Chyba dla mężczyzny ważniejszej cechy nie trzeba.

taka jestr prawda bo niestety większosc kobiet ma takiego faceta typu bears i go kocha , a na zadbanego chcodzącego na siłownie nawet nie spojrzą

Gość parizula
facet z brzuchem to dno ohyda-ja takiego minełabym jak fure z gnojem

cream - stolec-prawda (podobno za bardzo klnę, więc się cenzuruję), różne są gusta, ale większość kobiet jednak lubi tych z siłowni :P

On bedzie stawal na 2 wokande i pewnie wyjdzie. Ja wiem ze w nim jest wieke dobrego ale ja wyszlam ponownie za maz i jestem szczesliwa. To byla moja wielka milosc zycia ale nigdy w zyciu nie wroce do niego...

Ja do tych grzecznych mówią: "Ty jesteś dla mnie za dobry". Czy można usłyszeć słodszą wazelinę . . . ? Sam miałem taką sytuację. Koleżanka napuściła na mnie wspólnego wspólnego znajomego, żeby mnie z niąumówił. Była kompletnie nie w moim typie. Powiedziałem że mam boleści brzucha . . .

KLASA! "Sorry, nie umówię się z tobą bo mam rozwolnienie". No, na bank się jej odwidziało...:D Biest - i dobrze, nie można całego życia zmarnować szukając "dobra" w kimś, kto ma więcej minusów niż plusów.

Gość pasilippa
brzuchacze to dno-fuj

Gość coś w tym jest
do nooooooo. a jaki jest procent tych szanujacych sie ? Dajmy na to szkoła, dwie, trzy ? na kilkaset. Takowa już w liceum zostanie złowiona i facet ma jak wygrana w totka. Powiadasz, ze kurwiarstwo jest tez wsrod facetow. Zgadza sie, i taki frajerzyna ma najwieksze branie, poniewaz w oczach kobiety owy jest atrakcyjny bo inne go chca to i ona tez leci jak cma do swiatla. W przeciwienstwie do takiego prawiczka ktory nie kurwi sie, a brania nie ma. Malo tego kobieta takowym gardzi I wysmiewa.

Gość nooooooo
coś w tym jest do nooooooo. a jaki jest procent tych szanujacych sie ? Dajmy na to szkoła, dwie, trzy ? na kilkaset. Takowa już w liceum zostanie złowiona i facet ma jak wygrana w totka. Powiadasz, ze k**wiarstwo jest tez wsrod facetow. Zgadza sie, i taki frajerzyna ma najwieksze branie, poniewaz w oczach kobiety owy jest atrakcyjny bo inne go chca to i ona tez leci jak cma do swiatla. W przeciwienstwie do takiego prawiczka ktory nie k**wi sie, a brania nie ma. Malo tego kobieta takowym gardzi I wysmiewa. nie obchodzi mnie jaki jest procent, ja sie szanuje- to dla mnie jest najwazniejsze :) ja kurwiarza np bym nie chciala. mentalnego prawiczka rowniez ;) podkreslam, MENTALNEGO. bo jest roznica miedzy takim a prawiczkiem. no ale nie zrozumiesz..

Gość mentalnego prawiczka?
mentalnego prawiczka co to znaczy?

Gość coś w tym jest
nooooooo. juz samo to, ze jestes kobieta sprawia, ze nie wierze w twoje ani jedno slowo. No ale nie zrozumiesz, bo twoja zwierzeca natura nie pozwoli ci. Spadaj. :d

Gość pasilippa
facet z brzuchem to dno-fuj -len i niechluj-pomiojam tych co maja otylosc chorobowa-ale gardze spaslakami co chlaja piwo i zra smieciowe jedzenie

Gość nooooooo
hmm jestem w zwiazku z prawiczkiem ( tzn zwiazalam sie jak nim byl- rozprawiczylam go) no ale wierzyc mi nie musisz- ba, nie obchodzi mnie w ogole twoje zdanie 🖐️

Gość sgsggsgddfgffg
Dlatego, że ludzie wybierają partnerow podobnych do rodzicow przeciwnej plci. A jaki jest standardowy polski ojciec (glownie faceci urodzeni w PRL-u) ? Albo zimny, bezuczuciowy, albo pochlania go wylacznie praca (bo taka jego rola), albo alkoholik. Czesto i wszystko razem. Nie oszukujmy sie, dobrzy tatusiowie z tego pokolenia to rzadkosc, a ludzie lgna do tego dlatego, ze takie mechanizmy sa im znane i wiedza jak z podobnymi ludzmi funkcjonowac, a nie dlatego, ze lubia byc ponizani

Gość To tylko dlatego, że miałem
kochającą i szczęśliwą rodzinę to jestem skazany na samotność? Lipa:(

Gość moorraimmmmaggggggggggggg
ten tylko dobrz e rucha kto nie ma brzucha -facet z brzuchem to gówno

Gość sgsggsgddfgffg
najprawdopodobniej zwiazesz sie z kobieta, ktora rowniez miala normalna i kochajaca rodzine

Gość kto nie ma brzucha ten kiepsko
rucha i tyle w temacie:D

Gość laska1982
Tylu gości 20-30 kilku letnich z brzuchami chodzi po ulicach że szok nie wiem co to się dzieje kiedyś to brzuchaczami byli raczej sami 50 latkowie :o

Gość lumillka
brzuchacz to dno

Gość kamil85gfdansk
Część kobiet które są piękne i inteligentne z wyglądu było wychowanych w takich rodzinach może niekoniecznie patologicznych ale gdzie ojciec czasami sobie wypił, pokrzyczał na matkę itp. i one podświadomie szukają faceta takiego jak ojciec. Tak że ona widząc faceta ostrego pijącego krzyczącego na dziewczynę czuje wspomnienia z dzieciństwa jak ojciec pił i krzyczał na matkę, natomiast subtelny intelektualista jest dla niej taki obcy, ona nie wie co to za facet, nie wie jak do niego podejść itp. A z badboyem może przerabiać od nowa znany schemat z dzieciństwa. OCzywiśćie to nie jest reguła, niektóre kobiety które miały ojca alkoholika szukają faceta ciepłe kluchy żeby tylko nie pił i nie krzyczał. Ale jednak większość kobiet szuka faceta takiego jak ojciec.

Gość sylvia 007
Bzdury zadna kulturalna kobieta nie chce proleta,widocznie jest to uklad,jak w piosence. Jak dobrze byc dziewczyna gangstera Forsa ciuchy i nikt jej nie poniewiera.

Gość lecicie na takich baranow
i juz

Gość limarra
brzuchaty facet to dno

Gość Qwerty80
Jedne lubią bad boyów inne smoluchów a jeszcze inne krawaciarzy.Kwestia gustu!

Gość Qwerty80
Ile jest takich co związało się z bad boyami w wieku 19-20 lat bo im imponowali a potem płacz bo zrobił dziecko i ją porzucił albo poszedł do kryminału np.za handel narkotykami i taka dziewucha zostaje z dzieckiem na lodzie bez męża tatusia i bez kasy i wydeptuje ścieżki do pomocy społecznych żeby mieć na pampersy.U mnie w mieście pełno takich co zmarnowało sobie życie a teraz jak mają 25-26 lat to przejrzały na oczy i szukają porządnych facetów którzy je zechcą!

Gość gość
xyz