Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam odpowiedzi i mam nadzie

Sama juz nie wiem jak powinno byc

Polecane posty

Hej. Ostatnio jestem swiadkiem czegos dla mnie niezrozumialego. Mam przyjaciolke i ona zaczyna dopiero blizsza relacje z facetem. Patrzac z boku wydaje mi sie to bardzo zle co robi, poniewaz usluguje mu, zawsze jest milutka, pyta sie czy zrobic mu kawki, kolacje, ciagle sie do niego klei i go chwali... robi z niego bostwo. Nawet dla mnie nie byla nigdy taka slodka. Ten facet na to leci i ich znajomosc idzie w dobrym kieunku.Twierdzi ze traktuje ja powaznie i wierze mu bo go dlugo znam. Dla mnie wlasnie jej zachowanie jest niezrozumiale bo zawsze mnie uczono ze trzeba trzymac dystans do faceta, nigdy mu nie kadzic za duzo, nie robic z siebie sluzacej, nie adorowac ciagle... robilam tak i nie wychodzilo mi z favvcetami a teraz widze jak ona robi dokladnie na odwrot i nie moze sie od niego ona teraz odpedzic. .. licze na komentarze doswiadczonych kobiet.

Gość oj autorkooo
chyba jesteś jeszcze młodziutka więc Cię uświadomię - facetom właśnie chodzi o takie naiwne służące i prywatne dziwki robiące wszystko na rozkaz :o

ale czy facet naprawde pokocha taka? zawsze mi sie wydawalo ze takmi sie najszybciej znudzaja i zostawiaja:/

Gość oj autorkooo
oni się znudzą każdą dziurą, choćby była miss świata. ale póki facet ma jakieś korzyści (ruchanie, obiadki itp) to będzie się trzymał dziewczyny, co oczywiście nie przeszkodzi mu w zaliczaniu wszystkiego co się nawinie

Gość qqqqqqwwwww
niestety, ale to prawda,ze faceci wolą takie, które wokół nich latają i są na zawołanie

Gość my_little_pony
po 5 latach (albo i krócej) odkuje się przy takiej służącej i pójdzie za adrenaliną :) przecież tak funkcjonują małżeństwa. facet odcina pępowinę od matki, znajduje sobie drugą mamusię do higienicznego ruchania i zajmowania się nim, a na boku sobie rzepkę skrobie z innego ogródka. wystarczy, że panna jest jak odkurzacz zelmera - turboszczotka z trzema funkcjami musi być. przez jakiś czas zadowoli, póki na gwarancji (dawniej ona była dłuższa :D

Gość gnojem wyjatkowy
kup sobie jeden z podręczników jak postępować z ludzmi np jak ktoś powie A to powiedz B jak on powie E to ty powiedz G jak w podreczniku ........ będzie miła i szczera rozmowa, na bank konwersacja jak ta lala

wlasnie na jakis czas? To co z dziewczynami ktore nigdy np nie przyjely amorow facetow i sa ich milosciami zycia ?

Gość Wszystko w miarę rozsądku!
Znam takie kobiety ktore wchodzą facetowi do tylka bez wazeliny! W małżeństwie nie zawsze jest tak różowo jakby się chciało! Mąż zwykle po pracy zmęczony,a żona musi ugotować obiad,zająć się dziećmi.Na szczęście teraz jest znacznie inaczej razem uczestniczą w codziennym życiu,wszystko po równo!