Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnie zabije chyba

była mojego nie chce się odwalic od nas

Polecane posty

Ex mojego faceta ciągle mi pisze wiadomości że mój mnie z.nią zdradza ,wiem że chce zniszczyć nasz związek bo powiedział to naszej wspólnej znajomej. Czy.mam powody by się martwić ,mój mi mówi że nigdy by mnie nie zdradził ale który facet przyzna się do zdrady ,wiem że on ją kiedyś bardzo kochał i ona do niego dość często pisała i wiem że on do niej też odp. Nie wiem komu wierzyć bo mojego przylapalam na.małych kłamstwach związanych z.nią.

Sorry za pisownię ale dosyć że na tel. pisze to jeszcze w nerwach

Gość nooooooo
przykro mi ale wyglada na to ze zdradza ciebie z ta szmata..

a może po prostu odejść? Jakby mu zależało i byłby pewny swego sam by się jej pozbył z pola widzenia.

Gość nooooooo
nie przekonasz go zeby sie przyznal ;) po prostu powiedz o co chodzi i daj mu czas aby sie okreslil, albo utrzymuje kontakty z byla albo zmienia numer i unika bylej- i tyle

A jeśli nie zdradził ? łatwo nie jest odejść mam sporo wspólnych spraw nie będzie łatwo to rozdzielić

Gość Zuzanna Amelia & 10
Nie ma takiej opcji ze byla sie przystawia jesli facet wyraznie jej nie chce i jej to wyarznie mowi. Popros o konfrontacje. Ty , ona , on i jeszcze ze dwie trzy osoby. Niech wyjasni przy Was obu i swiadkach co do ktorej ma czy nie ma i co ktorej obiecuje. Duzo facetow lubi takie uklady gdzie dwie dziewczyny sie o niego kloca i skacza sobie do gardel. Im to schlebia. A obiecuja przwaznie kazdej po rowno.

On już zakończył znajomość ale ona nie zaprzestaje nagabywania nas

Dodam że on ją wielokrotnie zwyzywal itp ale to nic nie dało

Gość Antygonka
Mój znajomy molestował swoją byłą telefonami,smsami a swojej obecnej mówił,że to tamta wiecznie czegoś chce! Obecną otumanił do tego stopnia,że uwierzyła nawet w brednie,ze niby ta była sama do siebie pisała(choć smsy były z jego nr) nie wiem jak jest w Twoim przypadku.Ktos tu radził konfrontacje.Tamci też się spotkali ale on się nawet w oczy wyparł,więc:O:O:O

I co mam zrobić kocham go a na dodatek staramy się o dziecko a raczej staraliśmy .się

Gość Zuzanna Amelia & 10
Byla pewnie tez go kocha a on na bank kocha Was obie. Zycie jest skomplikowane.

Ty jego była i on sami jestescie jak dzieci. Jak klamal wczesniej to bedzie klamal dalej. Proste.

Gość Zuzanna Amelia & 10
19:49 [zgłoś do usunięcia] normalnie zabije chyba Dodam że on ją wielokrotnie zwyzywal itp ale to nic nie dało Przy Tobie ja wyzywal i innych swiadkach czy tylko Ci o tym opowiadal ze ja wyzywal ? Nie jest wykluczone ze jej opowiada jak wyzywa ciebie a ty nadal nie chcesz sie od niego odczepic. Moze stad te wiadomosci do Ciebie ? Moze po prostu dla niej to TY bez honoru jestes i chociaz Cie facet poniza to na sile go trzymasz przy sobie ?

Gość musisz uważać
byłe często manipulują i kłamią. A ty nie masz dowodów na nic,ani ona nie ma więc pozostaw to losowi

My mieszkamy razem już od kilku miesięcy,on nigdy się o niej dobrze nie wypowiadał nawet jak rozmawiał ze swoja mamą tak o niej mówił nie zbyt przychylne, przy naszych znajomych.też ją zwyzywa.

Dobrze że zwyzywał skoro suka kłamie. Też bym tak zrobił:-p Nie pozwoliłbym na zniszczenie mojego związku. Przechodziłem przez to ,wiem co piszę

Gość Zuzanna Amelia & 10
A co mowi o Tobie przy niej i jej matce ?

wtedy o mnie nie rozmawialiśmy ale kilka razy słyszałam jak rozmawiał z sąsiadka i mama i zawsze pozytywnie nawet ta sąsiadka mi ostatnio powiedziała ze nigdy sie o mnie złe nie wypowiedział ale nie wiem co on jej mówi o mnie

Gość zZ znierkowociały
Nie bardzo rozumiem te zdanie? x mojego faceta ciągle mi pisze wiadomości że mój mnie z .nią zdradza ,wiem że chce zniszczyć nasz związek bo powiedział to naszej wspólnej znajomej. No i zapytanie tej pani Zuzanna Amelia & 10 ? A co mowi o Tobie przy niej i jej matce ? Ktoś tu chyba cierpi na schizofrenie sama do siebie piszesz autorko? Amelia zadała pytanie- co on mówi o tobie przy niej i jej matce? czy autorka pisała że zna byłej matke? albo tekst on powiedział wspólnej znajomej? :-D

ale to on rozmawiał ze swoją mamą a nie jej

Gość Zuzanna Amelia & 10
Mowisz o swojej sasiadce czy sasiadce bylej ? Jesli jest tak jak piszesz i on ma do bylej naprawde tak zle nastawienie jak to demonstruje oprzy Tobie to zazadaj konfrontacji tak jak Ci napisalam wyzej. Ty , ona on i kilku swiadkow. Niech jej z wlasnej i nieprzymuszonej woli powie ze sobie nie zyczy zeby Was nachodzila , ze planuje z Toba SLUB i wspolne zycie i nic do niej nie czuje poza rosnaca niechecia. Jesli tak zrobi i nie bedzie potem kombinowal nic na lewo za Twoimi plecami to mysle ze byla zrezygnuje.

Gość nie patyczkuj sie
gon byla i nie miej skrupulow takie suczysko moze namieszac ci w zwiazku bezwstydny babsztyl

napisałam później sorry za pisownie , teraz dopiero zobaczyłam ze zgubiłam literkę ona powiedziała naszej wspólnej znajomej ze chce związek rozwalić a jeśli chodzi o jej matkę to Zuzanna Amelia & 10 pomyliła się tylko . Ktoś tu robi z tego wielką aferę z głupiej literówki

Gość na pewno nie spotykałabym
się z kimś, kto zwyzywał kogokolwiek. Ja rozumiem, że można się rozstać z różnych powodów, ale to nie powód, żeby kogokolwiek zwyzywać. Patologia jakaś. :( Skąd masz pewność, ze za chwilę nie zrobi tego samego tobie? I jeszcze o dziecko się staracie w wypadku, kiedy nie masz pewności co do tego, czy nadal się z nią spotyka czy nie...

Gość zZ znierkowociały
Ok ja rozumiem ,ale nie bardzo rozumiem o co tobie chodzi dziewczyno? Ty nie masz zaufania do swojego partnera? A gdyby twój były robił takie akcje? Na pewno tez byś" darła koparę" na niego,za to że mąci.

Gość No niestety nie idzie ciebie
zrozumieć :-( A ciekawy temat się zapowiada :-D

oni spotykali sie 7 lat , dość czesto przyprawiała mu rogi nawet z jego kumplami , nie dziwie sie że jej naubliżał , ta baba jest nienormalna to co mi mój opowiadał to włos na głowie się jeżył, był to typowy przypadek toksycznego związku

oni spotykali sie 7 lat , dość czesto przyprawiała mu rogi nawet z jego kumplami , nie dziwie sie że jej naubliżał , ta baba jest nienormalna to co mi mój opowiadał to włos na głowie się jeżył, był to typowy przypadek toksycznego związku i tutaj zZ znierkowociały -A gdyby twój były robił takie akcje? Na pewno tez byś" darła koparę" na niego,za to że mąci. przyznam Ci racje

Gość Zuzanna Amelia & 10
A co Ci mial opowiadac ? Ze skoro byli ze soba az 7 lat mimo toksycznosci to musiala byc zajebista w lozku i ze do tej pory o niej marzy ? A z Toba to z braku czegos lepszego ? Puknij sie w glowe dziewczyno. Facet nie jest fair i to widac. Gdyby chcial to zalatwic to juz dawno by to zalatwil. Albo mu sie podoba ze o niego walczycie albo dalej skamle do niej.