Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pieciolinia_

test po 10 dniach

Polecane posty

Dziś zrobiłam Pre Test. Minęło 10 dni od stosunku (tabletki antykoncecpyjne, szosty dzien cyklu i stosunek przerywany). Wynik wyszedl ujemny. Na ile mu wierzyc?

Gość co za urząd pracy
a po co test? powtorzyc za tydzien

A jesli był to szosty dzien cyklu, szosty dzien przyjmowania tabletek + stosunek przerywany... Jakie są szanse na ciąze?

Gość co za urząd pracy
tak jak w kazdym innym dniu przyjmowania tabletek czy w trakcie 7-dniowej przerwy-0,3%

Gość test może być
wiarygodny najwcześniej 14 dni po owulacji ( stosunku )

Gość anonimowa dziś
6 dzień cyklu jest bezpłodny!!!

Gość Perw w przelocie XV
" 6 dzień cyklu jest bezpłodny!!!" Skąd ten wniosek? I który niby dzień cyklu jest płodny podczas brania tabletek? :classic_cool:

No wlasnie sie zastanawialam. Jesli by tabletki jakos nie dzialaly, to chronil mnie dzien plodny... Wiec szansa na ciaze jest nikla... Prawda? :(

Co za tępi ludzie. :o Podczas stosowania tabletek nie ma dni płodnych i niepłodnych, bo tabletki blokują owulację. Jeśli coś zaburzy działanie tabletek i dojdzie do owulacji to może do niej dojść w DOWOLNYM MOMENCIE, więc jakiekolwiek liczenie dni płodnych i niepłodnych nie ma sensu.

A to jest jakiś obowiązek wystąpienia skutków ubocznych? :o Przeczytaj ulotkę, tam są wymienione wszystkie sytuacje, którze mogą zaburzyć skuteczność antykoncepcyjną tabletek.

Nie wystopilo u mnie nic. Oprocz jednorazowej biegunki, ale 20h po tabletce... Wiec powinny dzialac? Kochalam sie 10 dni temu. Popadam w taka paranoje, ze wydaje mi sie, ze mam twarde podbrzusze...

Gość mnlz,csmsl;a
skończ pierdolić piździocho, a potem zapisz się do szkółki niedzielnej, to cię douczą co nieco :D trza się było nie ruchać

perwersja zgadzam sie ztoba takie tematy mnie rozbrajaja poprostu. jak mozna miec owulacje przy stosowaniu tabletek matko ;/

Uwielbiam to w przemadrzalych osobach na forum - nie pomoga, ale stresuja jeszcze bardziej. Perswazja, zabezpieczajac sie chyba jestem dosc dojrzala.

hmmm ok 10 dni po stosunku za szybko na test :P a poza tym tak jak koleżanka Perwersja pisze TABLETKI BLOKUJĄ OWULACJE ...nie jesteś w ciąży ...chyba ..że hmmm w danym dniu po zabraniu tabletki wymiotowałaś, brałaś w tym okresie jakiekolwiek leki osłabiające działanie antykoncepcji, zapomniałaś tabletki, bierzesz je nieregularnie itp..itd ....najlepiej przeczytaj ulotkę

Ulotke znam na pamięć :/ i wiem, że mimo, że stosuję się do wszystkich zaleceń, nie miałam zadnych skutkow ubocznych, to i tak jest ryzyko zajścia w ciąze. Perwersja, pomaganie ludziom jest Twoją mocną stroną.

Gość a co ma piernik do wiatrakaaa
to że się zabezpieczasz nie świadczy o dojrzałości do seksu, niektórzy się nie zabezpieczają a sa dojrzali. Nie dojrzałaś bo z jakichś powodów mimo zabezpieczenia się dalej cykasz ciąży.

Gość Perw w przelocie XV
"Perwersja, pomaganie ludziom jest Twoją mocną stroną." Wiem. :classic_cool: Ty nawet nie znasz znaczenia określenia "slutki uboczne". :( 🖐️