pieciolinia_ 0 Napisano Wrzesień 10, 2012 Dziś zrobiłam Pre Test. Minęło 10 dni od stosunku (tabletki antykoncecpyjne, szosty dzien cyklu i stosunek przerywany). Wynik wyszedl ujemny. Na ile mu wierzyc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co za urząd pracy Napisano Wrzesień 10, 2012 a po co test? powtorzyc za tydzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pieciolinia_ 0 Napisano Wrzesień 10, 2012 A jesli był to szosty dzien cyklu, szosty dzien przyjmowania tabletek + stosunek przerywany... Jakie są szanse na ciąze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co za urząd pracy Napisano Wrzesień 10, 2012 tak jak w kazdym innym dniu przyjmowania tabletek czy w trakcie 7-dniowej przerwy-0,3% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość test może być Napisano Wrzesień 10, 2012 wiarygodny najwcześniej 14 dni po owulacji ( stosunku ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anonimowa dziś Napisano Wrzesień 10, 2012 6 dzień cyklu jest bezpłodny!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw w przelocie XV Napisano Wrzesień 10, 2012 " 6 dzień cyklu jest bezpłodny!!!" Skąd ten wniosek? I który niby dzień cyklu jest płodny podczas brania tabletek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pieciolinia_ 0 Napisano Wrzesień 10, 2012 No wlasnie sie zastanawialam. Jesli by tabletki jakos nie dzialaly, to chronil mnie dzien plodny... Wiec szansa na ciaze jest nikla... Prawda? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Wrzesień 10, 2012 Co za tępi ludzie. :o Podczas stosowania tabletek nie ma dni płodnych i niepłodnych, bo tabletki blokują owulację. Jeśli coś zaburzy działanie tabletek i dojdzie do owulacji to może do niej dojść w DOWOLNYM MOMENCIE, więc jakiekolwiek liczenie dni płodnych i niepłodnych nie ma sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pieciolinia_ 0 Napisano Wrzesień 10, 2012 A skoro nie mialam zadnych skutkow ubocznych? Cos je zaburzylo? Oj, jak sie boje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Wrzesień 10, 2012 A to jest jakiś obowiązek wystąpienia skutków ubocznych? :o Przeczytaj ulotkę, tam są wymienione wszystkie sytuacje, którze mogą zaburzyć skuteczność antykoncepcyjną tabletek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pieciolinia_ 0 Napisano Wrzesień 10, 2012 Nie wystopilo u mnie nic. Oprocz jednorazowej biegunki, ale 20h po tabletce... Wiec powinny dzialac? Kochalam sie 10 dni temu. Popadam w taka paranoje, ze wydaje mi sie, ze mam twarde podbrzusze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Wrzesień 10, 2012 A nie czujesz jak dzidzia kopie? Dorośnij, a dopiero potem bierz się za seks. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnlz,csmsl;a Napisano Wrzesień 10, 2012 skończ pierdolić piździocho, a potem zapisz się do szkółki niedzielnej, to cię douczą co nieco :D trza się było nie ruchać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grudzien_85 0 Napisano Wrzesień 10, 2012 perwersja zgadzam sie ztoba takie tematy mnie rozbrajaja poprostu. jak mozna miec owulacje przy stosowaniu tabletek matko ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pieciolinia_ 0 Napisano Wrzesień 10, 2012 Uwielbiam to w przemadrzalych osobach na forum - nie pomoga, ale stresuja jeszcze bardziej. Perswazja, zabezpieczajac sie chyba jestem dosc dojrzala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Wrzesień 10, 2012 Perwersja-tępaczko, mająca problem z przepisaniem kilku literek. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobrze 1 Napisano Wrzesień 10, 2012 hmmm ok 10 dni po stosunku za szybko na test :P a poza tym tak jak koleżanka Perwersja pisze TABLETKI BLOKUJĄ OWULACJE ...nie jesteś w ciąży ...chyba ..że hmmm w danym dniu po zabraniu tabletki wymiotowałaś, brałaś w tym okresie jakiekolwiek leki osłabiające działanie antykoncepcji, zapomniałaś tabletki, bierzesz je nieregularnie itp..itd ....najlepiej przeczytaj ulotkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pieciolinia_ 0 Napisano Wrzesień 11, 2012 Ulotke znam na pamięć :/ i wiem, że mimo, że stosuję się do wszystkich zaleceń, nie miałam zadnych skutkow ubocznych, to i tak jest ryzyko zajścia w ciąze. Perwersja, pomaganie ludziom jest Twoją mocną stroną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co ma piernik do wiatrakaaa Napisano Wrzesień 11, 2012 to że się zabezpieczasz nie świadczy o dojrzałości do seksu, niektórzy się nie zabezpieczają a sa dojrzali. Nie dojrzałaś bo z jakichś powodów mimo zabezpieczenia się dalej cykasz ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw w przelocie XV Napisano Wrzesień 11, 2012 "Perwersja, pomaganie ludziom jest Twoją mocną stroną." Wiem. Ty nawet nie znasz znaczenia określenia "slutki uboczne". :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach