Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ożesz kurdeee

kobiety apeluję do Was

Polecane posty

Gość ożesz kurdeee

bądźcie choć troszkę bardziej inteligentne jeśli to jest możliwe na tym forum!bo jak czytam te "wypociny"większości z was to mam wrażenie ,że same niedouki tu przebywają!jak nie "bolą mnie krzyże"zamiast krzyż to niezmienne "miałą któras tak" co to jest za język ?bo na pewno nie polski!

Gość Dżennifer
nie podoba sie to wypad,jak ktos szybko pisze to nie zwraca uwagi na takie pierdoly, pani perfekcyjna......

Gość wygląda na okrągła twarz
co się bulwersujesz ? to język jakim władają dzieci młodocianych niedouczonych matek

Gość Zocha.
I co w związku z tym?

Gość ożesz kurdeee
tylko to w związku z tym,że jesteście beznadziejneeeeee!!!!!!!!!!

Gość popieram autora
Mnie najbardziej denerwuje: ubrac buciki :-O

Gość też popieram apel
racja czasem czytam 2 ,3 razy jedną wypowiedź bo mam taki szok ,że można pisać w taki sposób a do tego jeszcze ta niewiedza czy raczej głupota i bezmyślność mamusiek kłócących się o bzdety

Gość gffgfgfgfgfgfg
w szoku to mozna byc, szoku nie mozna miec, ehhhhhh

Gość też popieram apel
no widzisz,nadal jestem w szoku wobec tego

Gość gffgfgfgfgfgfg
;)

Gość srfgdgtrfg
Zapraszam na forum języka ojczystego, sądzę, że tam Wasze pouczanie będzie bardziej odpowiednie. Mnie przed chwilką dostało się za 'szamponik', bo jestem 'zbyt słodka' czy może coś jeszcze innego? Rozumiem błędy ortograficzne, bo i mnie od tego oczy bolą, ale np. właśnie jak ktoś szybko pisze i mu się literki przestawią to bardzo Was proszę nie przesadzajcie. To jest chore, bo ktoś pisze z innym problemem czy sprawą, a nie prośbą o poprawianie jego języka. I też zrozumcie, że są tu osoby z różnych końców kraju i wszędzie mówi się inaczej i taka jest prawda. Na wioskach inaczej składają zdania niż w miastach i niby uczą się tego samego, ale nie przywiązują zbytniej uwagi. Zresztą jeszcze raz napiszę znajdźcie sobie forum ojczystego języka i tam poprawiajcie wszystkich DOUCZONE KOBIETY. Pozdrawiam

Gość olala la la la la
dobre dobre autorowi chyba jednak nie chodziło o błędy tze literówki ale o sposób wypowiedzi na poziomie podwórka,ja tak przynajmniej to odbieram ja tez nie lubię"macie tak"

Gość srfgdgtrfg
olala może i masz rację, ale ja również zaapelowałam do wszystkich kobiet z forum. Na prawdę czasem jest temat ze strasznym problemem, a tu do jakiejś ortografii się czepiają to wybacz, ale to jest dopiero poziom podwórka. I tak to nie zmieni zwyczaju jaki mamy i będziemy tak pisać. Owszem głupie pytania czy błędy tu występują, ale my tego nikomu nie wpoimy. Nie każdy potrafi się wysłowić na forum szczególnie pisząc szybko, ale czy to jest od razu powód do tego aby Go linczować? Ja osobiście założyłam tutaj 3 wątki i tylko pod jednym nikt się do mnie nie uczepił, ale było to pytanie, na które 3 odpowiedzi wystarczyły. Dzisiaj uczepiła się do mnie osoba o moje zdrobnianie, jak będę chciała to tak będę mówiła i chyba nikomu się krzywda nie stanie przez to. Chyba, że się mylę. Pod kolejnym moim topikiem zostałam zjechana za to, że były już takie tematy, mimo, że zaczęłam mój 'wiem, że już to było, ale chcę konkretnych odpowiedzi na moje pytania' i też nie sądzę abym komuś tym krzywdę zrobiła.

Gość mnie najbardziej denerwuje
powiedzonko kafe - bluzka/sukienka/ubranie "na krotki rekaw" :O Psiakrew! Z krotkim rekawem. Z! Z! Z! NA krotki rekaw to mozna dodatkowo...bo ja wiem...kamizelke sobie zalozyc :D

Gość olala la la la la
ehh to forum rządzi sie włąsnymi prawami i prawdą jest,że niektórzy jego uzytkownicy czy też może użytkowniczki sa niezwykle złośliwe a nawet wulgarne mnie tez zdarzają się literówki jak widac ,nie mieszkam w Pl i używam innej klawiatury więc czasem i polskich znaków brakuje