Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeby pasknudne

zeby-trojki a katar pomocy,ja juz nie wyrabiam

Polecane posty

Gość zeby pasknudne

witam corce juz ponad 2 miesiae wyzynaja sie trojki,do tego napuchly czworki,w nocy dostala kataru przez ktory nie mogla spac i nie dosc ze kwekala z powodu zabkow to jeszcze ten katar, jaka moge miec pewnosc ze to nie jest poczatek jakiegos chorobska?katar jest lejacy przezroczysty ,podaje jej do noska euphorbium,ale to moge stosowac tylko 3 razy dziennie i stosuje przed spaniem zeby troche pospal,dalam jej jeszcze lipomal,i wapno jakies rady?a i dostaje cebion muliti ,psychicznie i fizycznie wysiadam pomozcie

Gość a ja wiem i nie powiem
ah biedactwo a to dopiero początek drogi i trudnego macierzyństwa heh słyszałas o lekarzach?czy zamierzasz sama leczyć swoje dziecko??????

moj maly zawsze ma katar jak mu sie zeby wyrzynaja i tez sie czesto budzi i bardzo marudny caly dzien. jak juz byla tragedia to dawalam nurofen i bonjela na dziasla. a pod nos masc majerankowa ale nie wiem czy ona dziala czy nie-ale Ty sprobuj. mam pecha bo moj maly jeszcze trojek nie ma:(

Gość manusia 30
z takim maleństwem nie eksperymentuj tylko leć do lekarza, a na ząbkowanie to żel , ewentualnie zimny kompresik na bolące dziąsła i duuuuuuuuuużżżżżżżżżżżżżoooooooooooooooo cierpliwości

Gość zeby pasknudne
nie zamierzzam sama leczyc dziecka,ale jesli po 2 dniach jej nie przejdzie i bedzie sie pogarszac to pojde do lekarza,ost miala to samo i wlasnie takie leki dostala, masc majerankowa tez slyszalam

Gość zeby pasknudne
manusia nie eksperymentuje z dzieckiem,ona ma juz 10 miesiecy,wszystko co podaje dostala w identycznym przypadku od pediatry,jesli jej nie przejdzie po dniu dwoch jak to bylo ost to pojde do lekarza

Gość zeby pasknudne
odnosnie zabkowania dostaje camilie, jak juz to nie pomaga to nurofen w syropie,zele nie wchodza w gre bo raz ze nie da sie dotknac w dzasla,to dwa jak juz sie uda posmarowac to ulga jest tylko na moment smarowania a potem placz