Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Calowanie jakie to uczucie ???

Polecane posty

Gość cudowne,zwłaszcza jak
czuć paczkę papierosów z ust,jest ciemna noc,a nad nami tylko gwiazdy

Gość cnskvsa
bardzo przyjemne, zaczyna Ci mocniej bic serce, czasami kręci Ci się w głowie. Czujesz duże poekscytowanie, napięcie, czasem podniecenie. Ale ogolnie to czujesz się w tym momencie szczęśliwy, to takie błogie uczucie. Bardzo przyjemne.

Gość cnskvsa
no i trochę takie podenerowanie jeśli robisz to np pierwszy raz z tą osobą, ale to świetne uczucie bardzo miłe.

Gość cnskvsa
No i tak wtedy czujesz, że mógłbyś wszytsko, że jesteś taki szczęśliwy, że mógłbyś wszytsko.

Gość cnskvsa
ja nie wiem jak można nie lubić pocałunków, to tak jakby nie lubić przytulania, śmiania się i pieszczot.

Gość oczy wiśnie prawiczek
Ja bym pewnie lubił ale jest jeden problem. Jesteśmy prawiczkami - dla nas to nie osiągalne.

Gość załamanaaa8
zależy z kim. bardzo mało osób dobrze całuje ;) nienawidzę jak ktoś cmoka mnie nerwowo, albo mlaska. albo co gorsza - pcha się z jęzorem po same migdałki i napiera na mnie wyłamując mi kark ;) jeśli ktoś dobrze całuje, to uczucie jest elektryzujące. świat zewnętrzny przestaje istnieć, słychać tylko szum w uszach i bicie serc :) a jak się odsuwa po skonczonym pocałunku, to aż trudno ustac na nogach.

Gość załamanaaa8
co gorsza - charakterystyczna dla pewnych siebie kolesi, którzy mają o sobie wysokie mniemanie (także w tych kwestiach) ;)

Gość Jako facet powiem tak
ja całowanie średnio lubię, tzn. jest dla mnie przyjemne ale mnie to nie podnieca wogulę, wolę pieszczoty jak kobieta mnie delikatnie dotyka głaszcze, albo złapie za tyłek lub za przyrodzenie to mnie elektryzuję i nakręca, natomiast na moją partnerkę całowanie działa no cóż robi się mokra w wiadomym miejscu dlatego przy niej gra wstępna jest mega krótka ale dla mnie to lepiej :).