Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katka654

czy krzyczycie podczas seksu?nie wstydzicie sie dzieci??

Polecane posty

Gość katka654

kobitki lubicie sobie okrzycze lub pojęczeć?? ja lubie bo znacznie szybciej wtedy dochodze,ale mamy 2 dzieci nasze sypialnie sa bardzo blisko i mam wrazenie ze one wszystko słyszą i na drugi dzien dziwnie na mnie patrza, z kolei seks bez jęków nie sprawia mi przyjemnosci, jak to robicie zeby dzieci nie słyszaly?

Gość nie drę się jak kotka
w riu:-o Mam dwoje dzieci i nie muszę stękać na głos, żeby mieć finał :-o zresztą wolałabym uniknąć dziwnych pytań, spojrzeń i nie daj Boże domysłów. Uważam, że takie wyluzowanie nie jest do końca dobre, jeśli są w domu dzieci. Mogą się domyślać i tak dalej, ale nie powinny być świadkami (nawet tylko nausznymi;) ) waszych harców.

Gość katka654
wiem ze nie jest dobre,ale to co -powinnam juz do konca zycia zatykac sobie buzie i nie miec przyjemnosci z seksu??

Gość to nie jest wlasciwy dział
tu święte matki polki wstydzą sie rozmawiać na takie tematy, lepiej zapytaj o kaszke lub pieluszki, to szybko będą odpowiadać

to może , żeby mieć przyjemność z seksu - bo przecież o na jest najważniejsza w twoim życiu - uśpij dzieci - dosłownie ? będziesz ise wtedy mogła drzeć aż cie na drugim końcu wsi usłyszą . luuudzie .....

Gość katka654
no przeciez nie robimy tego jak dzieci nie spią , tylko tak ok 2 godz po polozeniu ich do łóżka....