Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stary_pasztettt49

Na starość doczekałam się sponsora

Polecane posty

Gość Stary_pasztettt49

Jak w temacie, ale nie chwalę się tylko chciała bym zapytać co każe facetowi świeżo po 40 tce, przystojnemu, dobrze sytuowanemu, z własna firmą, umawiać się na seks z kimś takim jak ja - stara, brzydka i gruba. pytany odpowiada, że wygląd to nie wszystko... czy on uzależniony jest od ekstremalnych odczuć ( uprawia skoki spadochronowe i inne wyczynowe sporty). Co do sponsoringu, to jakoś tak wyszło przy pierwszej rozmowie, ze mam gównianą syt finansową i on za każdym razem mi coś da. ja dziękuję, on też dziękuję za sex. W sumie staram się nigdy nie narzekać, raczej jestem z nim wesoła i cały czas żartuję. Ale ostatnio wypytywał o moje sprawy, więc trochę opowiedziałam o moim mężu i jak on mnie traktuje. Doskonale pamięta o moich pasjach i interesuje się jakie mam nowe przedsięwzięcia w tych tematach. Jest kulturalny i ma klasę. Lubi w moim wykonaniu zwłaszcza sex oralny... Nie ma zbyt dużego i dlatego całego go połykam. Tradycyjny sex też sobie chwali, mimo że jestem wielką babą i głęboką... Potrafię wchłonąć o 10 cm większego członka. Ale co dziwniejsze, doprowadza mnie do orgazmu... Przy seksie klasycznym pieści mnie i całuje moje ciało... moje pulchne ciało. Tak się zastanawiam dlaczego ze mną chce być. Mógłby mieć każdą ładniejsza i młodszą. Na dodatek ja nie czuję ŻADNEGO zażenowania z powodu tej sytuacji, wiec proszę się powstrzymać od wyzwisk, bo tylko mnie to rozśmieszy. :P

Gość stary napalony zgred
może te młodsze i ładniejsze jużmu się przejadły? Bo z niektórymi na prawdę nie ma o czym porozmawiać.

Gość Gratulacje babciu
Ze ktos cie na starosc wyruchal!! Nie pisz juz na kafeterii, bo wstyd mi robisz. Wnuczek.

Bo chłopy lubią mamuśki i córeczki. W tym układzie jesteś czymś w rodzaju cieplutkiej mamuśki.

Gość Stary_pasztettt49
Wnuczku miły, nie mam jeszcze wnuczka. I cieszę się, że mnie ktoś rucha. I będę o tym pisać, bo radość mnie rozpiera a koleżankom z kółka różańcowego nie mogę się pochwalić z wiadomych przyczyn hehe

Gość WNUK ANTONII
BABCIU TO TY??? WSZYSTKO WYGADAM DZIADKOWI PRZED 15.09

Gość Stary_pasztettt49
już powiedziałam gdzie mam dziadka i że nie mam wnuczka

Gość 50ciolatka
brawo Stary_pasztettt49- ja mam tyle samo latek co Ty a mój.... 38lat tylko ze waze 62kg tylko

Gość i bardzo dobrze, ciesze sie
ze spotkalas kogos takiego. fajna relacja jest czyms o co warto zadbac. obojetnie na jakich jest warunkach.