Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eurieuriere

Pytanie do męzczyzn . ..

Polecane posty

Gość eurieuriere

Macie do wyboru, kobietę ładną ale nie piękność, z którą czujecie się wyjątkowo, czujecie sens zycia, spełnienie, spokój, albo super piękność, która jest normalna, ani was ziębi ani grzeje, miłość średnia za to ciało pierwsza klasa. Na ile ważne jest wasze spełnienie a na ile duma?

Gość kurcze co teraz
tylko ciało sie liczy i tylko one daje szczescie facetowi

Gość eurieuriere
jesteś facetem?

Gość kurcze co teraz
tak, jestem facetem, faceci to wzrokowcy i tylko ciałko sie liczy

Gość włos_na_4
pierwsza fantastyczna sprawa z kobietą konie kraść i do księdza na jabłka chodzić , do tańca i różańca a ta druga to pusta jest wewnętrznie

Gość eurieuriere
no dobra to następny niech się wypowie

Gość dzakuzi
kretyńskie pytanie,niewarte odpowiedzi

Gość bazyli:d
dla mnie najwazniejsza jest duma dlatego bralbym te madrzejsza, z glupsza pewnie nie moglbym sie w niczym zgodzic:D

Gość eurieuriere
włos na 4 , ok gratuluję dojrzałości ale nie będzie cię kusić taka piękność ,na widok której wszyscy leżą? Nie mówię o jakiejś odpicowanej lali ale autentycznie pięknej naturalnie kobiecie. Długie wlosy, długie nogi, duże oczy i td.

Gość eurieuriere
ja nie mówię że ta piękna to debilka, tylko że po prostu psychicznie was nie pociąga.

Mniam, zawsze sie ogladne za pieknoscia :* Wiesz, pytanie troche uszczypliwe, bo nie ujmuje sedna sprawy. Facet wzrokowiec, zawsze mnie jest ekhm... no jak widzi sie ladna panne ;D Problem w tym, czy sie kogos ma, czy nie. Tu sie odzywa wiernosc. Nie badz nie madra, myslac ze nawet jak facet ma zone to tylko o niej mysli :D

Gość eurieuriere
taa, a kobiety niby nie lecą na ciało. Też lecą, tylko najważniejsze jest uczucie, co mi po pięknym którego nie kocham?

Ten piekny ktorego nie kochasz jest pewnie dobry w lozku. Cialko super to i seksik dobry, a do zycia trzeba sobie poszukac "modelu" w miare dla oka dobrego tylko jeszcze do zwiazku nadajacego sie ;D Takie jest zycie, ludzie sie dopasowuja. Wyglad przemija, uczucie pozostaje. Ale tego to trzeba sie trzymac pozniej ;D pierw trzeba sie wyszalec, w granicach zdrowego rozsadku ofc ;D