Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitowa warszawianka

Faceci to hipokryci!!!

Polecane posty

Gość kitowa warszawianka

2 tygodnie temu zerwałam z facetem - razem byliśmy 10 lat i teraz on dzwoni i mówi bym ja mu kasę oddała - zapytałam za co - twierdzi że on mnie utrzymywał ON MNIE UTRZYMYWAŁ - chyba go jaja swędzą!!! bilety lotnicze sama opłacałam rachunki domowe na pół jedzenie - sama opłacałam on pracuje w Paryżu - przyjeżdżał na weekend nawet gdy pracę straciłam nie przyznałam się że mi ciężko i do garnka nie mam co włożyć - wiedziała o tym tylko moja siostra - właściwie przeczuwała że nie mam grosza przy tyłku cholernie mi smutno :(

Gość masterowicz111111
swedzi go moszna jak zresztą i mnie

Gość harsz8
jak mogłaś być z takim bucem ja pierdole dobrze że się z nim rostałaś

Gość kitowa warszawianka
i dupek twierdzi że on mnie utrzymywał tyle upokorzeń od nikogo nie miałam co od niego :( ziarenko do ziarenka przez 7 ost lat

Gość Arras Wawelski
ja na moją zbieram paragony a potem oskarżę jak nie odda

Gość masterowicz111111
a jak się miewa jego moszna?

Gość hahahahaha dobrze ci tak
kitowa warszawianka Ale z ciebie tepa dzida

Gość harsz8
nawet jak cie by utrzymywał nie powinien nawet tak pomyśleć że masz mu oddać kase

Gość kitowa warszawianka
a z 2 strony pisze do mojej najlepszej przyjaciółki - jego siostry czy ja kogoś mam i że pije od 2 tyg - od momentu w którym zabrałam rzeczy i wyjechałam do rodziców mam problem bo jestem z Kościeliska koło Zakopanego, a prace mam w Warszawie :( i dupa zbita teraz mam jeszcze urlop wiec szukam lokum :(

Gość masterowicz111111
Mimo rozstania nie potrafię przestać myśleć o jego mosznie

Gość haszysz
nawet jak cie by utrzymywał nie powinien nawet tak pomyśleć że masz mu oddać kase Dlaczego niby bo facet jest od utrzymywania kobiety ??? nie te czsy kolego

Gość kitowa warszawianka
nie oddam mu kasy zażyczył sobie 30 tys :)

Gość zrób tak
zrób mu loda na zgodę i przeproś

Gość facetbezszans
według mnie ma słuszne roszczenia tylko szkoda, że nie pomyślał o tym by zbierać rachunki

Gość kitowa warszawianka
rozumiem gdybyśmy gdzieś w te weekendy wychodzi poza dom - nie wychodziliśmy na koncerty ja zapraszalam placilam za bilety do kina/opery wszystko ja tak jak wspomnialam nie dokladal się do mojego utrzymania jest strasznym sknera je 4 razy tyle co ja, jak kupowalismy prowiant na tydzien wspolnie placilismy raz on raz ja - ja nie wybierałam 8 mega pak chipsow win, piw etc w ciagu ostatniego roku przytyl prawie 40kg z 80 do prawie 120 mowie i tlumacze jedz tak troche ruchu mowi ze jestem walnieta na wakakcje tyle co pociagiem tg paryz marsylia - on placil ja tez swego czasu pracowałam w paryzu ciesze sie ze sie rozstalismy mam dopiero 27 lat i zycie przed soba

Gość malaga tiki taki i kasztanki
ciesze sie ze sie rozstalismy mam dopiero 27 lat i zycie przed soba Dla kobiety życie kończy sie po 30 bo wtedy faceci ją olewają