Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakimkajaa

boję się, że facet kogoś pozna

Polecane posty

Gość jakimkajaa

Właśnie bardzo się boję, że facet z którym spotykam się od pewnego czasu pozna kogoś lepszego ode mnie na portalu na którym poznaliśmy się. Boję się, że nie wygram z konkurencją, że przy każdej innej wypadam blado i że w końcu nasza znajomość skończy się. Boję się, że pozna lepszą partię pod każdym względem- ładniejsza, zgrabniejszą, bogatszą, bardziej zaradną, lepszą z charakteru, sposobu bycia. Boję się. Że to się skończy nim się tak naprawdę zaczęło. Za to mnie zaczęło zależeć na nim.

Gość Stresujesz sie bardzo
No i pozna i cie zostawi - co z tego? Nie masz brania widze i w stresie zyjesz?

Gość nie obawiaj sie bez sensu
moze pozna moze nie. ale skoro z toba sie widuje to chyba mu sie podobasz. tez poznalam faceta na portalu i tez miewam takie mysli,ale wychodze z zalozenia,ze nie mam wplywu na to czy jemu sie ktos inny spodoba.

Gość jakimkajaa
Heh, mam branie, ale co z tego? Ja chcę jego.

Gość jakimkajaa
Nim go poznałam chodziłam na wiele spotkań, ale na ogół kończyło się na jednym, dwóch, bo poznani faceci nie odpowiadali mi. A na nim jednym mi zależy, dlatego boję się.

No to pracuj nad sobą, żeby było Wam fajnie, bo z obecnym podejście widać, że popracować nad sobą byś mogła. A jak facet kogoś pozna tzn., że między Wami nie ma tego, co być powinno. Chciałabyś tkwić w związku, w którym nie ma tego, co być powinno? - przecież to strzelanie sobie w nogę.

Gość jakimkajaa
Psełdo masz rację. Na co dzień moje zachowanie ani to co mówię nie zdradza tych moich obaw. Nie chcę stale zatruwac tym siebie,a tym bardziej nie chcę, żeby on domyślił się choćby tych moich podłych myślli.