Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zamyslona808

olbrzymi dylamat dziewicy

Polecane posty

Go艣膰 zamyslona808

dziewczyny, co byscie zrobily na moim miejscu, moze to zabrzmi okropnie,ale mam chlopaka, jestesmy razem krotko,czuje ze to nie ten jedyny ,nie ten na cale zycie, ale mamy wspolna pasje,dogadujemy sie i jestesmy razem, czy z taka osoba stracilybyscie dziewictwo?zeby miec to za soba, zeby zobaczyc jak to jest, czy tez czekalybyscie na chlopaka,co do ktorego bedziecie pewne swoich uczuc,tzn takiego z ktorym bedziecie chcialy spedzic reszte zycia, to jest moj olbrzymi dylemat,nie wiem co mam robic!! z jednej strony zawsze czyniono ze mnie grzeczna spokojna dziewczyne,i taka jestem, seks tylko po dluugim okresie znajomosci itp a z drugiej cos we mnie krzyczy,ze chce tego w koncu sprobowac, cieszyc sie seksem, jak wiele par juz od najmlodszych lat sie tym cieszy, a ja juz mam 24 co byscie zrobily bedac w mojej sytuacji?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gf4gf4
uwa偶am 偶e dziewictwo powinno si臋 straci膰 nie 偶eby mie膰 to za sob膮 tylko z osob膮 kt贸r膮 si臋 kocha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 boli mnie brzuch
baw sie dobrze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KOKSUSEKPIK
ja nie rozumiem jak mo偶esz z kim艣 by膰 i go nie kocha膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 25 latka :)
no coz ja bym chyba jednak poczekala zalezy jak traktujesz dziewictwo... ja chcialam zrobic to z tym jedynym bo to bylo wyjatkowe i specjalne jesli to nie znaczy az tak wiele dla Ciebie to idz na calosc... ja w sumie mialam nawet po 2 latach zwiazku watpliwosci bo on aial przede mna 3 zwiazki plus jedna jedno nocna przygode - co do tej pory mnie boli bo nie ta powinno sie stracic cnote :(

Udost臋pnij ten post

Ja czeka艂am na swojego m臋偶a. Mia艂am 24 lata jak posz艂am z nim do 艂贸偶ka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 print1234
Poczekaj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KOKSUSEKPIK
zostaw tego biedaka w spokoju

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 arya
chcesz czekac na tego jedynego i niby byc z nim do konca zycia..dziewczyno co ty piszesz , jestes w zwiazku , lat nascie nie masz , to normalne jak sie z kims jest ze sie uprawia sex i jeszcze w tym wieku . zyjac w przekonaniu ze masz czekac na ksiecia z bajki mozesz sie go nie doczekac i ta dziewica byc do konca zycia ;/ poza tym miec jednego faceta w lozku przez cale zycie to nie realne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zamyslona808
nie jest biedakiem,to on bardzo naciska , ja nie chce,ale pod wplywem jego naciskow zaczynam miec wlasnie takie wahania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wwwwwwwwwwww
koksu cos tam - Normalne a Ty my艣la艂e艣,ze kazdy jest ze sob膮 z mi艂o艣ci ? Cz艂owieku ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zamyslona808
arya - wlasnie to o czym piszesz jest moim dylematem , wyjelas mi slowa z ust

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gf4gf4
zawsze warto troch臋 poczeka膰 ni偶 potem czego艣 偶a艂owa膰,ka偶dy chyba czeka na mi艂o艣膰 my艣lisz 偶e nigdy nie pokochasz nikogo??to takie nierealne?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 arya
wazne zeby partner cie pociagal fizycznie zebys czula cos do niego , wiadomo ze z kolega do lozka nie pojdziesz majac to dziewictwo.. ale jak masz chlopaka i ci na nim zalezy to nie czekaj, poza tym takie zblizenie moze was takze o wiele bardziej zblizyc (a raczej napewno)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 arya
zblizaenie zblizyc :D napisalam... zblizyc emocjomalnie o to mi chodzilo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 my_little_pony
ale tu dzisiaj wysyp dumaj膮cych 24 letnich dziewic. mi艂ej nocy panienki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KOKSUSEKPIK
"Normalne a Ty my艣la艂e艣,ze kazdy jest ze sob膮 z mi艂o艣ci" tak do jasnej cholery i uwa偶am takie osoby kt贸re nie kochaj膮 swoich partner贸w za zwyk艂e oszuka艅cze szmaty to jest nie normalne nie ludzkie zwi膮zek powinien przede wszystkim opiera膰 si臋 na mi艂o艣ci a potem ludzie si臋 dziwi膮 czemu s膮 rozwody bo na kase lec膮 albo na dup臋 i tak jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 arya
aa i jeszcze pytanie do autorki, krotko jestescie tzn ile ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zamyslona808
2 mies

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wwwwwwwwwwww
dobrze...ale pomy艣l ,偶e to wr臋cz kuriozalne...ludzie maj膮 po kilkana艣cie partner贸w w swoim 偶yciu i ka偶dego mieliby kocha膰 ? to przeczy ca艂kowicie znaczeniu MI艁O艢CI bo ''ONA" bynajmniej nie powinna(i to nie tylko wg mnie) by膰 tak 'zeszmacona''

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martuniaaaaa
w jaki spos贸b Ci臋 naciska?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 arya
to czy to "ten" stwierdza sie tez wlasnie po tym jak ci jest z nim w lozku , bo seks nie jest najwazniejszy ale jest wazny... to co zrobisz to oczywiscie twoja decyzja ale jak ci na nim zalezy i to wszystko co pisalam wczesniej to nie czekaj na ideal. poza tym zanim bedzie juz ten seks wlasciwy mozecie sie "pobawic" w inny sposob ,a ten sposob moze pociagnac z koleji cos wiecej , nie planuj nic , niech wszystko bedzie spontaniczne ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gf4gf4
arya-,,to czy to ten stwierdza si臋 po tym jak jest w 艂贸zku''rozbawi艂膮艣 mnie ,chyba jednak to nie jest decyduj膮ce,tak jak m贸wisz sex jest wa偶ny ale nie najwa偶niejszy,a to czy warto z kim艣 by膰 zale偶y od innych rzeczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zamyslona808
naciska slownie, mowiac ze po co ja czekam, ze mi sie to spodoba,ze bedziemy miec razem z tego przyjemnosc, ze teraz jest mlodosc i teraz trzeba z tego korzystac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KOKSUSEKPIK
"ludzie maj膮 po kilkana艣cie partner贸w w swoim 偶yciu i ka偶dego mieliby kocha膰 " bo ludzie wol膮 si臋 parzy膰 jak 艣winie a nie szuka膰 mi艂o艣ci rozumiem 偶e kto艣 jest zauroczony i na razie wydaje mu si臋 偶e kocha a potem ju偶 nie ale do jasnej ciasnej autorka da艂a do zrozumienia 偶e go nie kocha i chce go tylko przelecie膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zamyslona808
KOKSUSEKPIK, piszesz tylko o mnie, a on tez mnie nie kocha, albo nie umie tego okazac! ja nie czuje zeby on mnie kochal , albo on inaczej okazuje uczucia, bo to facet , lubimy sie, lubimy spedzac czas,rozmawiac,mamy pasje, ale nie wiem czy to milosc, o to chodzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zamyslona808
on juz mial partnerki wiec jemu bardziej zalezy na seksie, dla mnie to nowosc, on bylby moim pierwszym, wiec to raczej ja jestem w "gorszej" sytuacji a nie on

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ukaduka
tak pzrespij sie z nim a potem jeszcze z innym i bedziesz sobie mogla porownac czy jest dobry czy nie i moze sie na niego zdecydujesz na dluzej... zalosne :/ nawet nie wiesz jak zajeb jest jak twoj facet ktrego kochasz i bardzo pragniesz przezywa z Toba pierwszy raz ktory nie zawsze jest taki super bo czasami boli i sie krwawi to cos o czym sie nie zapomina jesmi go nie kochasz rownie dobrze moglabys wyrwac jakiegos faceta na uicy i z nim to zrobic...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 arya
gf4gf4 wez czytaj uwaznie napisalam ze to czy to ten tez sie stwierdza po tym jak ci z kims w lozku a nie ze jest to wyznacznik !! nie wydaje mi sie ze chcialabys byc do konca zycia z facetem ktory by cie nie zadawalal w zaden sposob i konczyl np po 5 minutach

Udost臋pnij ten post