Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Temperaturka...

Temperatura w pochwie

Polecane posty

Gość Temperaturka...

Witajcie mam takie pytanie czy jezeli chce mierzyc temperature zaraz po przebudzeniu sie to czy jezeli wstaje zazwyczaj kolo godziny 10 ( chodze pozno spac dlatego tak pozno wstaje ) to czy pomiar bedzie wiarygodny czy lepiej nastawiac budzik wczesniej dodam ze mierzr temp od paru dni wlasnie kolo 10 i mam temp 37,3 37,6 wiem ze w ciagu dnia sie nie mierzy ale raz zmierzylam z ciekawosci i mialam 37,73 dodam ze za 2 dni mam miec okres czy moja temp jest spowodowana tym ze jestem przd okresem czy moze to ciaza

moze byc ciaza ja masz zaraz dostac okres. ja tez mierzylam w pochwie i mialam dostac okres ale temp byla 37,4 caly czas. okres nie przyszedl za to 2 krechy zobaczylam :) przed okresem powinna chyba spasc tem. za bardzo sie nie znam ale pisze ak to u mnie bylo

Gość Temperaturka...
a powiedz mi czy mierzenie temperatury o 10 rano to nie jest za pozno bo sie zastanawiam?

Gość Temperaturka...
a czy nim dostalas okres to mialas jakies objawy bo u mnie nic a nic

Gość Temperaturka...
????????

ja ci powiem tak ze akurat pierwszy miesiac mierzenia temp i zaszlam w ciaze wiec nie powiem jak by to bylo jakbym dostala ten okres. ale jak piszesz sobie codziennie jaka masz temp to wejdz na ovufriend i tam sie zarejestruj wprowadz dane i ci wyswietla ile masz mozliwosci ze jestes w ciazy. no ja caly czas czulam tak jakbym miala za chwile dostac okres-bol brzucha kregoslupa itp typowo jak zawsze na okres dlatego test zrobialm dopiero 9 dni po dniu spodziewanej miesiaczki. i okazalo sie ze jestem w ciazy. jest duze prawdopodobienstwo ze zaszlas. podwyzszone tem to jeden z objawow.

Ja od ostatniej miesiączki mam omdlenia i nawet papierosy rzuciłam bo mnie mdli od nich . Teraz czekać do następnej miesiączki czy dostanę czy nie dostane :) Temperatury nie mierze bo u mnie to chore cyfry są :D

kata... mnie tez papierochy wogole nie smakowaly bo tez kopcilam przed ciaza. i tak mi smierdzialy jakos, czulam sie tak jakbym paczke od razy spalila. to jakie masz tam liczby jak mierzysz? i gdzie mierzysz

ale naprawde polecam ovufriend,pl tam wpisujecie temp i objawy, np czy dzis was boli glowa czy co i tam wam obliczaja na ile proc mozecie byc w ciazy. a wlasnie zaszelam od mojego ostatniego okresu tam wszystko wpisywac i mierzyc temp i mi wyskoczylo po mies detektor ciazy 98%. aha i ja tez mierzylam tak o 10 rano

32, 33,2 do 34 . Ja nawet teraz nie próbowałam mierzyć bo podejrzewam że rano też bym takie miała . Nawet jak jestem chora to mam z 32 a jak zdrowa to tak do 34. Lekarz powiedział że widocznie u mnie jest taka norma. No a jeszcze co do tamtego to mam plamienia takie coś brązowe trwały 3 dni .

tak, wiem też na początku myślałam że termometr mi się popsuł. Lekarz też się śmiał że jakiś może zardzewiały mam hah ale na jego też tak wyszło :D rok temu jak leżałam w szpitalu to tak samo. Więc to nie od termometra :)

Gość Temperaturka...
dziewczyny polecam typowy termometr owulacyjny jest naprawde dobry dzieki za wszystkie odpowiedzi bardzo pomogly zarejestrowalam sie wczoraj na tej stronie i gdybym dostala ten niechciany @ to zaczne tam wprowadzac swoje dane

Gość Temperaturka...
dzieki wielkiem