Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilot z kosmosu

dlaczego POLKI zatrzymaly sie na latach 90? zero gustu

Polecane posty

Gość pilot z kosmosu

Wlasnie oglądam hity z lat 90tych i kobiety z cieniutkimi brwiami, świecące kiczowate ubrania i ogólnie makijaż kojarzący się z dziwkami. Najlepsze jest to że Polki nadal tak wyglądają! :D Mieszkam za granicą a Polki i dziewczyny ze wschodu wyglądają jakby ciągle żyły w latach 90tych. Jakieś jeansy jasne, przyciasna kiczowata kurteczka. Wstyd i zero gustu.

Gość bshsghshsp
Nie wiem, ale też mi wstyd za takie bezguscia. Np moja matka mimo ze niekoniecznie ma kasę ba ciuchy to od młodości sama sobie tam coś uszyje, zrobi coś z niczego i inwestuje w modne rzeczy. Mimo swojego wieku nie ma fryzury "na lesbijke" tylko długie do pasa naturalne wlosy. Wszyscy myślą ze jest moją siostrą i ma lepszy gust odemnie.

Gość Tak to bywa
Polki nie zawsze sa za granica na stale, wiec nie wydaja kasy na ladne ciuchy tylko oszczedzaja. Znam kilka Polek z dobrym gustem ;) i wiele Angielek bez.

to faceci nie maja gustu noszą skarpety prostu z odpustu a do tego kubota sandały spocony koszulek, do tego za maly:o

Też widuje takie babki, wyglądają jakby zatrzymały się w latach 80tych. Proszę was kto jeszcze dziś robi sobie pudla na głowie? Albo objeżdża usta ciemną konturowka? Ale tak to jest jak się nie myśli nad zmianą stylu. W tłumie taką babke widać i wiadomo że to albo Polka albo Rosjanka.

Gość obrysowane usta ciemna kredka
wcale nie jest znane tylko wsrod Polek,wiec przestancie srac w wlasne gniazdo. mieszkam w Hiszpanii i wyobraz sobie,że widuje kobiety z ustami obrysowane ciemniejsza kredka. tak samo nie tylko niektore Polki ubieraja sie fatalnie,tu jak i wszedzie znajdziesz osoby co ubieraja sie jak z lat 90. poza tym co was to obchodzi?kazdy ma swoj styl i moze tym kobietom taki styl odpowiada? co wy to niby takie pieknosci co kazdy sie oglada i mowi > wow?? watpie... zejdzcie na ziemie i nie szkalujcie:) zazdrosne Poleczki(tak Poleczki-nie Polski)

Gość obrysowane usta ciemna kredka
dodam ze Hiszpanki tez czasem (nawet czesto) maluja tak usta!

Mnie nie obchodzi kogoś gust ale jego brak :D Jak ktoś lubi straszyć to w sumie i lepiej dla kobiet które umieją się ubrać i umalowac....

Gość Mazter111
bo POLKI to dziwki, ot co :classic_cool:

ja zauwazylam ze to wlasnie Hiszpanki, Moldawki i Rosjanki ubieraja sie tak... staro-modnie zreszta ludzi z Anglii tez widac z daleka.. nie sposob ich nie zauwazyc :D

Chociaż muszę przyznać ze jak widzę jakieś talk show z ameryki czy np whose line is it anyway to publiczność wygląda jak z lat 80tych totalnie. A to programy z 2000 roku wzwyż.

Gość kokookk
ale w jesteście durne i głupie kupcie sobie taką gazetę jak ELLE czy INSTYLE tam pisze o modzie wszystko dla waszych wiadomości lata 70, 80 i 90 są w modzie po oglądajcie sobie pokazy mody takich projektantów jak Prady, Miu Miu i Marni dopiero oceniajcie ludzi nie znacie się na modzie a się wypowiadacie poczytajcie trochę dopiero oceniajcie ludzi

Gość który adwokat podał
przecież to nie Polki, Hiszpanki, Brytyjki... tylko kobiety z klasy wyższej, średniej, niskiej i ubogiej - w każdym kraju są kobiety z klasą i w każdym kraju są ubogie i biedne dziewczyny. W każdym kraju są kobiety z klasą i totalne bezguścia. W KAŻDYM!!! Tylko aby to zauważyć, najpierw trzeba się pozbyć kompleksów swojego pochodzenia!!!

Gość abriennea
hahha