Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frywolna zona

Jak myślicie, czy facet może wyczuć że dziecko nie jest jego?

Polecane posty

Gość frywolna zona

jestem w ciązy ale nei wiem czy z mężem czy z kochankiem :P czy facet może wyczuć że dziecko nie jest jego?

Gość prac.US
wyczuć? nie... ale na pewno pozna jeśli dziecko nie będzie podobne ani do matki ani do ojca (znam przypadek, ale facet udaje ze jest ok, chociaż dziewczynka ewidentnie jest podobna do "przyjaciela domu":O)

Gość vbnfjfjak.fajkfgbakjgba
oczywiście, że tak po kupie to wyczuje

Gość tonicdobrego
Moj wujek ozenil sie bo taka szmata wjebala go w bachora. Te dziecko ma juz 15 lat, nie jest jego, ale On oczywiscie sie domyslil po jakis pieciu latach, przeciez to widac, ze jest dziecko calkiem inne i jak ludzie mowia, ze zero podobienstwa. Maja jesczze dwojke dzieci i widac ze ich faworyzuje, ten chlopak jest bardziej odtracony, co pradwa traktuje go jak syna, ale widac, ze to inna milosc niz do pozostalych dzieci.

Gość tonicdobrego
pamietaj ze to najwieksza krzywda dla dziecka

wyczuc na pewno nie, ale przy pierwszym badaniu krwi, jak poznacie grupe krwi dziecka od razu wyjdzie prawda na jaw ;) Tak że nie martw sie, takie rzeczy tylko w filmach. Jak nie jego to od razu bedzie wiadomo,

Gość durny temat
wyczuć? nie... ale na pewno pozna jeśli dziecko nie będzie podobne ani do matki ani do ojca (znam przypadek, ale facet udaje ze jest ok, chociaż dziewczynka ewidentnie jest podobna do "przyjaciela domu" )" hahahah ten tekst mnie rozwalil dzieciaku ile ty masz lat? :D

Gość panowie pamiętajcie
dziś poza szczepieniami obowiązkowo testy na ojcostwo i okresowo wysyłać kobietę na badania wariografem by sprawdzić czy wierna.

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
po grupie krwi nie ustali sie ojcostwa

Gość czy u Was to normalne?
to nie prawda, że to się wyda w tak oczywisty sposób

Gość tw_bolek
wyczuje palpacyjnie przez powłoki brzuszne. tak poza tym, dziecko nie musi być podobne do rodziców. często bardziej do kogoś z dziadków, wujków, ciotek :D trzeba było brać kogoś w podobnym typie urody.. ale wiem, szukałaś urozmaicenia :)

Gość naturalna blondyneczka...
Ja nie jestem podobna do rodzicow. Po mamie mam wzrost i maly nosek. Rodzice i brat maja oczy niebieskie, a ja mam zielone-po dziedku ze strony mamy. Wiec dziecko nie musi byc podobne do rodzicow. Moze na poczatku da sie ukryc, ze dziecko nie jest meza, ale prawda i tak w koncu wyjdzie na jaw. Rada dla ciebie-po porodzie zrobcie badania i jak dzieciak bedzie kochanka, to odejdz do niego, niech wezmie odpowiedzialnosc. Zreszta mezowi powiedz o zdradzie-niech facet ma wybor, czy chce zyc z taka zaklamana cizia. Ojcem moze byc, jesli dziecko jego, ale niech sam podejmie decyzje co do Was. Podla jestes, zdradzalas meza, a teraz najchetniej wcisnelabys mu dziecko kochanka. Brak slow.

Moja bratowa przyprawiała i przyprawia mojemu bratu dalej rogi.W dziecko Go wrobiła,nikt prócz mnie i męża nie wie,bo i komu by przyszło do głowy,że taka wspaniała synowa mogła by zrobić coś takiego?!

Gość Ewelllina li
wielu jest takich mężczyzn/mężów, którzy świadomie lub nie wychowują nie swoje dziecko. A my nie powinniśmy się do tego wtrącać, bo to po pierwsze nie nasza sprawa a po drugie, rodzi plotki, które działają na szkodę nieświadomego tego dziecka.

Gość czerwony napalony wojownik :D
A dlaczego się puszczasz moja droga ? :D to nieładnie być dupodajką

po grupie krwi mozna na pewno wykluczyc ojcostwo, doinformuje się nieuki. jeśli dziecko ma grupę krwi A, a matka ma grupę krwi B, ojciec musi mieć grupę krwi Alub AB. Jeśli badany mężczyzna ma inną grupę krwi wyklucza to jego ojcostwo w powyższym przypadku. A juz na pewno wystarczy że mamusia "tatusia" czyli babcia dowie sie jaka Twoje dziecko ma grupe krwi, bo swojego syna na pewno zna. I lezysz.

to tak na początek. Nie bój się, w szpitalu znają Twoją grupe krwi i wystarczy ze piguła zapyta o grupe krwi ojca. I lezysz a ja sie smieje,

Gość lindsay z południa
zrób aborcję, będziecie mieli wszyscy problem z głowy

Ja bym tam olał tą laskkę jak by się puściła z innym :D A jak będę miał dzieci to zrobie na 100% test na ojcostwo bo dzisiejsze kobiety ...szkoda gadać :D

Evangeline No to poinformuj tego nieboraka o jego puszczalskiej wybrance a nie nic nie robisz co z Ciebie za siostra ? :o

Gość :D hahaha
no co zrobić dzisiejsze kobiety są prymitywniejsze niż z epoki kamienia łupanego :D

Gość bo kobiety są jak
zwierzęta :D

Gość omniana
Evangeline i oczywiscie nie poinformujesz brata, ze bratowa sie puscila...bo przeciez rodzina...a i on ma slabe serce.. gratuluje mu durnej siostry..

Gość coście...
się tak uczepili tej krwi.... Ja tam żadnych kochankow na myśli nie mam;ale mój mąż i ja mamy tę samą grupę krwi,więc jakby ewentualny kochanek:Pmiał też taką,to jak kuźwa niby tego innego wytropicie???