Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niepoprawna malina22

nowy facet = nowy problem

Polecane posty

No moze troche ale wiesz, wrazen mi narazie wystarcza po tym jak zobaczylam co skrywa moj mezczyzna ;) I tak jak mowisz - podobalo mu sie bardzo jak zobaczyl moje przerazenie i takie pytajace spojrzenie: jak mam sie do tego zabrac? :D

Gość Michał Wiśniewski
mnemonic, pewnie wcale nie masz takiego dużego jak ci sie wydaje. bo faktycznie duzy penis to zero przyjemnosci

No bo my faceci z dużym przyrodzeniem po prostu lubimy się nim chwalić i lubimy gdy kobiety są w lekkim zakłopotaniu gdy go widzą po raz pierwszy :) Ale uwierz mi, nie ma takiego penisa co by był za duży. Zawsze można nie dopychać do końca, można uprawiać seks w mniej kłopotliwych dla kobiety pozycjach. Poza tym jak będziesz podniecona, to nie będziesz myśleć o bólu, a czuć przyjemność :) A jeśli się skusisz na pogawędkę na gg, to mój nr znajdziesz jak klikniesz w nicka :)

Gość on mmmmmmmmmmmmmm
malinka wloz palce i pomysl ze ten kutas juz jest w tobie.. ze sie wbija w twoja cipke

Do Michal Wisniewski - mam dokładnie 19,5 cm. Raczej mały nie jest, no ale przecież nie będę na siłę nikomu nic udowadniał.

Gość on mmmmmmmmmmmmmm
do konca....

Gość niewazne kto i gdzie
malina22 ciesz sie ze masz taki okaz :) wiele dziewczyn, w tym ja chetnie by sie zamienila z toba......

Gość bella flavia
tyle centymetrow to za duzpo, ja tez bym sie bala :(

Gość firannka
ja tez ale do odwaznych swiat nalezy prawda? :D

Gość magdzinka000
Autorko nie przejmuj sie. Moj maz tez ma duzego i na poczatku sie balam a potem jakos poszlo i dzieki temu ze jest delikatny sex sprawia mi naprawde duzo przyjemnosci!!!

Gość ona ona onaaa436432
hehe to mi sie przypomina historia jak mialam 15 lat i pierwszy raz zobaczylam penisa w stanie wzwodu.. wydawal mi sie tak duzy ze ucieklam zamiast cos z nim zrobic :D chociaz jak przypominam sobie to byl dosc duzy.

Hej to ja! powracam :D Nie wiem czy ktos jeszcze zainteresowany ale chcialam tylko napisac ze jak mezczyzna jest delikatny to rozmiar nie stanowi problemu :P [ Teraz to juz wiem z autopsji :D ] Oczywiscie mozemy zapomniec o ostrym sexie ale jakos przezyje hehe ;) Pozdrawiaaaaaaam :P

Gość Sandra17
Jesteś jeszcze z tym chłopakiem ?

Powroc po raz kolejny dziecko drogie bo swędzi mnie pięta ;)

Gość gość
mam 17cm i 16,5 obwodu , jego główka jest strasznie szeroka tak że napletek przeskakuje jak mam erekcję , czasem na pieska jak mocniej dosunę to partnerkę boli ale szerokość to sukces , długa glizda tylko kłuje , za to prawdziwa szeroka żylasta maczuja daje partnerce duuużo frajdy szczególnie jak jest bardzo mocno podniecona i wilgotna to działa w obie strony bo dla mnie one jest odpowiednio ciaśniutka

Gość gość
Pomarzyć o takim pindolu. Lepiej mieć ponad 20cm i mieć 100 róznych c**ek w swojej karierze niz mieć 10,5 cm i nie mieć żadnej. Ja niestety należę do tej drugiej grupy. Wolałabyć żeby twój men miał takiego jak ja? Czy jednak te ponad 20 cm?