Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość izkafiordigrzyska

Mam dosc malzenstwa i wspolnego zycia...

Polecane posty

Gość izkafiordigrzyska

Witajcie Jestem mama 6 letniej dziewczynki. Jestesmy z mezem 10 lat razem, 4 po slubie. Moj maz jest starszy ode mnie 11 lat. Z poczatku wydawalo mi sie, ze to moj wymarzony, zdecydowalam sie na dziecko, slubu nie chcialam jednak, bo wewnetrznie zawsze bylam ich przeciwniczka, jednak po kolejnych oswiadczynach sie zgodzilam. Teraz nasza corka ma 6 lat a ja czuje, ze zmarnowalam 10 moich lat z nim.... Czuje...ze nic juz do niego nie czuje. Czuje, ze jest to przyzwyczajenie...Moj maz jest dobrym facetem, pomaga w domu, umie ugotowac itp nie mam co narzekac w kwesti: zyciowo-domowo-rodzinnej. Jednak nigdy nie byl,jest o mnie zazdrosny, nigdy nie dostane niczego bez okazji a i przy okazjach wiem co dostane, jest przewidywalny jak pogoda na Malediwach: znam kazdy jego ruch, slowo itp W seksie jest tak sobie, kochamy sie czasami, ale seks nie jest satysfakcjonujacy...zawsze konczy szybko, mimo ze stara sie nie, wiem jak bedzie mnie dotykac i tak mnie tez dotyka....Uprzedzam pytania: naleze do osob, ktore mowia co mysla, takze z mezem przegadalam wiele wieczorow i mowilam co mi nie pasuje, co chcialby zeby zmienil, on albo bagatelizuje problem, albo mowi, ze sie zmieni lub cos zmieni i dalej jest tak samo....Nie ma iskry, nie ma juz nic.....ja potrzebuje tak wiele a on nie daje mi nic...wychodzilismy na kolacje, wyjechalismy razem na 2 tyg bez malej zeby uratowac nasz zwiazek- bylo bez rewelacji, normalnie, bez spontanu....najbardziej powstrzymuje mnie corka...ona kocha tate, a on jest wspanialym ojcem-nie chce malej odbierac normalnej rodziny-ale jednoczenie ja nie czuje sie szczesliwa- w ogole.... Zdradzilam meza dwukrotnie w czasie 10 lat, raz przespalam sie z kolega, raz calowalam sie z innym....wtedy czulam "motyle"....Teraz, mimo, ze probuje rozmawiac i naprawiac nie czuje juz nic....chcialabym to poskladac ale nie wiem zwyczajnie jak....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować