Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrrramba12345

agencja towarzyska dla Pań co myślicie ?

Polecane posty

Gość karrrramba12345

Witam, Wpadłam na pomysł założenia biznesu z usługami dla Pań. Jest wiele kobiet samotnych z jakiś przyczyn lub z wyboru które mają swoje potrzeby, mogłabym wówczas organizowac takie spotkania. Co sadzicie ? Czy mafia by mnie za to ścigała ?

Gość y4j64j
zadna na to nie przystanie nam jest latwo wyrwac faceta na seks chocbysmy byly brzydkie jak ropucha i to wszystko za darmo;))

Gość karrrramba12345
ale to by byli sami fajni panowie nie jakies wywłoki z dyskoteki, z duzymi penisami, opaleni, zdrowi, zadbani. Ja tam bym wolała byc pewna ze facet z ktorym ide jest oki i na 100 % mnie zadowoli bo jest zawodowcem.....

Niestety ale każda dziewczyna może znaleźć faceta od razu i mieć seks za darmo. Nie od dziś wiadomo ze faceci lubią się puszczać i muszą z tego powodu błagać albo placic za seks. My możemy wybierać. Gdyby było inaczej to takie agencje byłyby hitem od dawna nie sądzisz?

Pozatym kobiety wolą wydać kasę na ciuszki czy nowy kosmetyk. To nie faceci którzy "czują się taaak samotni" chociaż mają partnerkę, ze muszą iść spróbować czegoś nowego i wydać całą kasę na prostytutke. Taka prawda. Chociaż możesz założyć biznes z facetami na wieczory panienskie itp ale to już jest na rynku.

Nie sądzę, aby kobiety zechciały skorzystać z domów uciechy. Po pierwsze - faktem jest, że możemy mieć to za darmo. Faceci nigdy nie odmówią... Po drugie - większość kobiet miałaby zahamowania. Lubią też czuć się wyjątkowe a przy takim facecie-prostytutce, który wydymał już pół miasta raczej nie poczują się jak księżniczki. Ponadto wiele kobiet potrzebuje czułości i uczucia, by nie mieć oporów przed seksem - mechaniczny seks większości nie kręci. Nie byłoby dostatecznego popytu.

Gość wyjaśniam skrót TŻ
Tak, ja nigdy w życiu nie płaciłabym za to :/ i nie miałabyś przyjemności myślać, że facet być może zmusza się do tego, i że robi to za kasę, fuuuuuj jakie to niemęskie czułabym się jak frajerka przecież na pstryknięcie palcem można znaleźć fajnego gościa do seksu, który w dodatku zaprosi cie na kawe itp a nie iść zapłacić, zostać przeruchaną przez kurwę męską i wyjść

Gość karrrramba12345
"myślimy ze jestes debilem" - chodziłeś do szkoły ? bo z polskiego to kiepściutko interpunkcja się kłania i to na poziomie wczesnoszkolnym....

Gość karrrramba12345
a agencja towarzyska tzw. potoczny buredel jest zgodny z prawem ? a czy lesne ssaki w trasie radom warszawa tez są zgodne z prawem ? a czy wszystko w tym kraju jest zgodne z prawem ? wiem! a moze założyć agencję facetów na imprezy, masz wesele potrzebujesz fajnego goscia idziesz placisz isie bawisz...w ameryce to normalne:)

Pozatym przypuscmy ze jest kolejka kobiet to takiego pana...jak niby ma mu stanąć penis w tak krótkich odstępach czasu? :D to kolejny problem. Panowie mieliby problem z bólem "interesu" już po jednym dniu.

Gość karrrramba12345
racja charmsy, nie pomyslalam o tym, wtedy musiałyby byc jakies dyżury bo jeden facet to chyba 2 razy na dzien i dalej sie nie da.....

Gość siwuszek
Hehe! Witam wszystkich chcialbym powiedziec ze jest w krakowie taka agencja Ja w niej pracuje nie wierzycie? Dzwoncie zaprosze was do mnie a sie same przekonacie mamy mieszkanie przy rynku oto numer797360342

Gość siwuszek
Acha jest nas 4 wiec macie wybor jestesmy w roznym wieku i o roznych posturach

Gość gość
Witam. Jezeli jakas Pani miala by ochote spotkać się z kimś młodszym z województwa lubelskiego to zapraszam. Moj e mail mlody123942@wp.pl