Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaCóreczki

Cerazette

Polecane posty

Gość MamaCóreczki

Moja córka ma niemal 10 mcy. W końcu zdecydowałam się na jakiś czas przyjmować tabsy Cerazette- to są pierwsze, jakiekolwiek biorę w życiu. Naczytałam się różnych, bardzo różnych opinii. Najbardziej interesują mnie skutki uboczne w formie tycia-pogorszenia stanu skóry i wpływu na dziecko. Córkę karmię już w sumie sporadycznie- ze 4x na dobę. Interesują mnie przede wszystkim opinie mam, które obecnie przyjmują te tabletki. Będę wdzięczna za opinie!:)

Gość nie wiem jak jest u innych
ale ja przytyłam i skóra też mi się pogorszyła. do tego llibido spadło do zera. Mi nie służą- właśnie je odstawiam. ale każdy organizm reaguje inaczej

ja biore te tabletki od 4 miesiecy, na poczatku bardzo sie bałam czy aby nie zaszkodza dziecku jednak u córki nie zauwazyłam jakis niepokojacych objawów, u siebie w zasadzie tez( jedynie na samym poczatku pobolewał mnie dół brzucha), dalej nie mam okresu i w sumie nie wiem czy to od tabletek czy od karmienia piersia

Gość nie wiem jak jest u innych
aaaaaaaa, i jeszcze nieustanne plamienia! oszalec z nimi idzie! gdzieś czytałam, że to na występowaniu tych plamień polega ich działanie antykoncepcyjne;) i coś w tym chyba jest:P Ale może spróbuj- masa dziewczyn bierze te tabletki i są zadowolone

Gość MamaCóreczki
Ja zaczełam je brać w 2 dzień okresu- przypadkiem wyskoczył ten okres. Najbardziej boję się właśnie o skórę, wagę (mam fioła na tym punkcie) i oczywiście o córkę... Wzięłam dopiero jedną tabletkę a już fisiuję, że za dużo jem itp :/