migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 12, 2012 jw, pytam orientacyjnie interesuje mnie ilu ludzi czyta ten szmatlawiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a to jeszcze wychodzi? Napisano Wrzesień 12, 2012 wow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 12, 2012 niestety tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ziutasss Napisano Wrzesień 12, 2012 po co czytac NIE jak dzis to samo masz w Newsweeku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
folek 0 Napisano Wrzesień 12, 2012 nie znoszę szefostwa tej gazety więc nigdy nawet nie zajrzałam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 12, 2012 ziutass- dokladnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 12, 2012 ale, z wielkim bolem serca, musze przyznac ze pan Urban ma wiecej klasy niz Lis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
folek 0 Napisano Wrzesień 12, 2012 Mogotka - mam wrażenie, że masz bardzo niewiele lat, skoro tak twierdzisz :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ziutasss Napisano Wrzesień 12, 2012 powiedzmy, ze sa po jednych pieniadzach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa Napisano Wrzesień 12, 2012 te dupiasta a od kiedy to on panem jest? :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sorcha Napisano Wrzesień 12, 2012 to bardzo mądra gazeta- odsłania dupodajstwo prawicy jak i lewicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Wrzesień 12, 2012 nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 12, 2012 'klasa' to zle sformulowanie, wiem o przeszlosci Urbana. chodzilo mi raczej o klase rozumiana w sensie polaczenia inteligencji i manier. mysle ze zadnej z cech nie mozna mu odmowic, co nie przeczy ze jest on nikczemna hiena i kanalia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sorcha Napisano Wrzesień 12, 2012 zbrodnie kleru i kurestwo praawicy i lewicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nddsdsdsds Napisano Wrzesień 12, 2012 Urban ma jedynie racje co do kobiet, mowiac ze to sa glupie pasozyty nie majace zadnych zainteresowan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sorcha Napisano Wrzesień 12, 2012 tylko NIE o raz FAKTY I MITY-to jedyn e polskie gazety co piszą prawde i nie włąża w dupe klerowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 12, 2012 a co ma mowic? gdybys tak wygladal to tez nie wyrazalbys sie o nas w samych superlatywach.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zew ryczacej gesi Napisano Wrzesień 12, 2012 raczej kłamstwa pisza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 12, 2012 sorcha- tak, zrozumialam, nie ma potrzeby pisac 3 razy pod rzad tego samego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nddsdsdsds Napisano Wrzesień 12, 2012 migotka urban moze przebierax w kobietach, jest bardzo bogaty a kobiety to materialistki, tylko potwierdaja slusznosc opinii urbana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wielke PHI! Napisano Wrzesień 12, 2012 Ktoś o tym szicie pamięta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 12, 2012 nie z wyboru - z musu.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi mala ta sama Napisano Wrzesień 12, 2012 ziutasss po co czytac NIE jak dzis to samo masz w Newsweeku? :D i wyborczej;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ziutasss Napisano Wrzesień 12, 2012 no fakt, zapomnialem o klasykach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi mala ta sama Napisano Wrzesień 12, 2012 :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hbcfgy Napisano Wrzesień 12, 2012 ścierwa nie czytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ziutasss Napisano Wrzesień 12, 2012 spoleczenstwo idiocieje, to i tygodniki musza dopasowac sie do poziomu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi mala ta sama Napisano Wrzesień 12, 2012 a co do klasykow obejrzales tego binga banga? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi mala ta sama Napisano Wrzesień 12, 2012 dziala to tez w druga strone tygodniki idiocieja, to i lwia czesc spoleczenstwa dopasowuje sie do ich poziomu, czytajac :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ziutasss Napisano Wrzesień 12, 2012 jeszcze nie obejrzalem, bo nie mialem czasu, daj mi 2 tygodnie, to bedziemy mogli porozmawiac o pierwszych paru odcinkach a ty ogladalas Entourage? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach