Gość mi mala ta sama Napisano Wrzesień 12, 2012 podobna sytuacja, nie mialam czasu:) musze cos zrobic ze swoim pracoholizmem, bo niedlugo dostane zatoru mozgu i zaczne czytac Nie;) trzymam cie za slowo - jakos sie znajdziemy, jak zawsze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ziutasss Napisano Wrzesień 12, 2012 spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 12, 2012 co w niej jest ciekawego , moze zacznę czytać ?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 1098 Napisano Wrzesień 12, 2012 fakty i mity wole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi mala ta sama Napisano Wrzesień 12, 2012 i masz, oto spoleczenstwo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 1098 Napisano Wrzesień 12, 2012 oj tam nie tylko fakty Bluszcz czytalam bo juz nie ma :( ,Wysokie obcasy, Angorę nie lubię plotkarskich typu bleble paparazzi nie napisze tytułów:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ziutasss Napisano Wrzesień 12, 2012 ee nie ma sie czym przejmowac, to ich zmartwienie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi mala ta sama Napisano Wrzesień 12, 2012 masz racje. grunt to miec swoj swiat i swoje idee, prawda? chociaz czasem wydaje sie, ze niedlugo za asertywnosc beda karac:) byle nie prenumerata Nie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ziutasss Napisano Wrzesień 12, 2012 co bedzie to bedzie, najwazniejsze to byc soba, poza inteligentny czlowiek wyroznia sie na tle prostych ludzi, wiec w pewnym sensie moze byc nam latwiej w zyciu;) ja uciekam, ogladaj serial, pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi mala ta sama Napisano Wrzesień 12, 2012 ja tez, czas do domu- pa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ziutasss Napisano Wrzesień 12, 2012 pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 12, 2012 co w niej jest ciekawego , moze zacznę czytać ' nie!! nie znioslabym mysli ze przez jeden post z mojej strony to scierwo zdobyloby nowego czytelnika - kategorycznie zabraniam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reserved 0 Napisano Wrzesień 12, 2012 "Czytacie gazete 'Nie' ?" ja czytałem ale tylko używałem podczas pisania pracy mgr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość veloka Napisano Wrzesień 12, 2012 to cudna gazeta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 12, 2012 veloka- ile ci placa za pisanie tych bzdur o kk? i czemu na kafe? najlepiej od razu sie zapisz do redakcji Nie, bedziesz pasowac jak ulal : nie umiesz pisac logicznie, nie masz argumentow, czesto przeklinasz... wymarzona uczennica pana urbana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach