Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z kompem i bateria

Jest tu ktoś kto sie zna na kompach? chodzi o związek laptopa z baterią i oprogr

Polecane posty

amowaniem - toshiba z 2008 roku z oryginalnie wgranym VISTA potem ktos mi robił kompa, najpoierw na XP a potem na windowsa 7, wówczas pojawił sie problem z baterią, aktualnie mam 0% baterii...muszę kupić nową. Czy to,że mam teraz windowsa 7 może zakłócać pracę baterii? czy ona jest popsuta bo ma 4 lata?

Gość djnvekqnkfqenv
Spróbuj najpierw wyjąć i włożyc baterie-u mnie pomogło.

czyli oprogramowanie nie ma znaczenia?

Gość __oo__
@problem z kompem i bateria System operacyjny nie powinien wpływać na stopień zużycia baterii. Zużywanie się baterii jest procesem naturalnym, i nie zależnie jakiego systemu operacyjnego będziesz używać bateria będzie z czasem zmniejszać swoją pojemność.

Gość __oo__
@inzynier serwisowy//zablok Czym się różni od Win7. Śmiało.....

też uważam,że to nie jest kradzież skoro zapłaciłam za Vistę a potem jej nie używałam, znajomy przerobił mi na 7 bo uznał,że tak jest lepiej. inżynier serwisowy zaraz sciagne batmon i zrobie screen

kliknełam start w tym programie, kiedy skonczy? kiedy cyknac fote?

Gość inzynier serwisowy//zablok
Jak ktoś czyta przycisk star słuzy do sprawdzenia skoków pojemności. Jak np ktoś chce nam sprzedać okazyjnie baterie... baterie regenerowaną itd. Przydaje sie.

Gość __oo__
@problem z kompem i bateria "też uważam,że to nie jest kradzież skoro zapłaciłam za Vistę a potem jej nie używałam, znajomy przerobił mi na 7 bo uznał,że tak jest lepiej. inżynier serwisowy zaraz sciagne batmon i zrobie screen" Kupiłem ostatnio samochód, kolega mi powiedział że sąsiada jest lepszy, swojego nie będę używał, wieczorem skoczę na parking po auto sąsiada, wszyscy mówią ze jest lepsze... K#rwa ludzie ile wy macie lat 15, skąd się urwaliście... Nie żebym był fanem M$, ale skoro sobie wymyślili OS i mają do niego licencje, to należy jej przestrzegać.

sam masz chyba 15 lat skoro nie widzisz różnicy, zreszta czemu mnie sie czepiasz? idz po domach sprawdz kto ma oryginalny, szczegolnie zajrzyj do instytucji i bogatych ludzi, mądralo. Rząd nas okrada, wszyscy z nas ciosają a Ty podkopujesz innego bo co? dowartosciowujesz sie w ten sposob? :)

Tak kradnę non stop. Dzień w dzień oglądając np weeb.tv I moja firma okrada nasze państwo wystawiając np za wymianę kabla wartego 15pln rachunek 3 tyś pln Ale tak ten świat skonstruowany.

moja bateria jest z 2006 roku?! jak to możliwe jak kupowałam lapka w 2008 :/ może jestem laikiem ale to znaczy,że ktoś ją uzywał? z Chin? to pewnie długo potrwa...pytam o baterię, bo dzisiaj miałam jechać do sklepu ze sprzętem rtv i kupować... kupic identyczną? numer gg sobie spiszę, akurat niedługo bede kupować internet i nie wiem jeszcze jaki.

aa dobra czaje, zaprojektowana w 2006... obym znalazla w sklepie taką za 100zlmax 150 :/

Gość __oo__
@inzynier serwisowy//zablok "Człowieku DAJĄ. Koszt windowsa OEM obecnie dla producenta laptopa to max 150 pln" Płacą za niego a tobie dają... Pomyśl chwilę OK? "...microsoft wprowadzi taką politykę bo sprzedaż.." Taką to znaczy jaką? To producenci ponoszą winę za to ze nie możesz kupić kompa bez OS. Oni chcą wycisnąć kasę z konsumentów. Dlatego podpisują lojalkę z M$, a im w to graj, bo tłoczą swój system operacyjny na całą Europę, nie zależnie czy ktoś go potrzebuje czy nie. Za system płaci klient a nie producent sprzętu.

No i co to twój sklep że reklamujesz ? Dziewczyna nie podała modelu laptopa :) A ty jesteś za tempy żeby odczytać go z nr seryjnego bateri i typu prawda?? I dlatego tu siedzisz. Zaraz zmienisz nik na super hiper tanie baterie

Gość __oo__
NIe nie mój Nie prowadzę sklepu...

Gość __oo__
Po prostu mają dobre ceny na większość modeli, może nie na wszystkie... Właściciela też nie znam............

tylko,że nie mam konta na ebay :/ nie wiem czy się połapię w tym wszystkim :O aa i jeszcze jedno wczoraj po raz pierwszy od dawna miałam normalną ikonkę czyli białą -pusta bateria i symbol kabla a dzisiaj znowu mam baterie przekreśloną na czerwono ;/