Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alusis

Tatuaże - ile mniej/więcej będzie ksoztował mnie taki tatuaż?

Polecane posty

Gość alusis

Witam, chcę sobie zrobić tatuaż taki jak na zdjęciu: http://rodeo.net/tattoologist/files/2011/10/DSC_6746-554x367.jpg Tylko, że zamiast jednej łapki, chciałabym mieć 2. Jak myślicie ile taki mały tatuaż może kosztować i czy tatuowanie na wewnętrznej stronie nadgarstka bardzo boli, bo nie ukrywam, że boję się trochę związanego z tatuowaniem bólu. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi

Gość njkkb
Boli, boli jak cholera bo w tym miejscu jest cienka i delikatna skóra. Cena wyniesie około 50-100 zł, poniewaz mimo iz tatuaz jest mały to i tak trzeba zuzyc igle, tusz i czywiscie czas tatuazysty.

POMYSL JUZ ILE BEDZIE kosztowala przyszle usuniecie tego tatoo ,napewno ze 5 lat ci sie znudzi,a a przyszly poznany facet juz wie jaka jestes majac tatoo glowa pusta i puszczalska panna na maxa,gdybys sie urodzila z takim tatoo to napewno chcial bys jego usuniecia i byla bys nieszczeliwa, nie marnuj sobie ciala nie rob sobie blizny na wlasne zamowienie, jestes teraz glupia za kilka lat bedziesz wspominla ten dzien co ci ludzieodradzali...ale to twoje cialo i twoje rany po tatoo

Gość alusis
Ale po co od razu tyle nienawisci? "jesteś głupia" itd. Podjęłam już decyzję, to moje ciało i tyle. Nie pytam, czy zrobić sobie ten tatuaż, czy nie - lecz o jego cenę i ból.