Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia cipa:(

jak ja tak mogę???

Polecane posty

Gość głupia cipa:(

Zibaczcie jak Ja sie odżywiam...to jest masakra jakaś. jadłosps z dziś: Wstaję o godz 5.00 nie jem nic i nic nie pije. Godzina 10.50 pysio 200ml 11.30 pudełko galaretek w czekoladzie chyba 200g baton grzesiek toffi 12.30 2 kromki białego pieczywa z rybą w pomidorach z puszki 13.00 grzesiek toffi w miedzy czasie wypiłam litr soku jabłkowego. godzina 15.30 szklanka soku jabłkowego 16.30 ziemniaki polane tłuszczem z rybą w panierce z bułki tartej smażonej na głebokim oleju. 17.30 capucino i to pewnie nie koniec! Chyba musze udać sie do jakiegoś psychologa bo ja nie potrafie inaczej. a słodycze to mój głowny posiłek w ciągu dnia.

Gość czekoladoholiczka
jesli Cie to pocieszy nie jestes sama z tym problemem ja mam tak samo- slodycze moge jesc codziennie baaa jem codziennie nawet cala tabliczke czekolady przez to waga okropna ale ja jestem uzalezniona od slodyczy

Gość bolą mnie plecy
też sie obadam :( nie umiem przestać

Gość czekoladoholiczka
bylyscie juz z tym gdzies? albo zamierzacie? to kompulsywne objadanie

Gość julka naskret
Ci ludzie pomagaja schudnac www.dieta4u.com.pl/dieta-dla-kobiet Skuteczne diety, bez glodowania - proponuja madre i trwale chudniecie i nabranie zdrowych nawykow. Ja polecam!!!