Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiadomość ode mnie do mnie

WIADOMOŚĆ DO SAMEJ SIEBIE

Polecane posty

Myślisz, że ktoś Cię kiedyś pokocha? Nigdy Że coś Cię usprawiedliwia? Nie. Myślisz, że jesteś ładna? Nie, nie jesteś. Reprezentujesz sobą bezdenna głupotę i nic więcej. Nie jesteś nic warta. Nic i nigdy nie będziesz - wiesz o tym. Choćbyś się jako tako podniosła - choćbyś skonczyła szkołe, zdała mature.. Nic nie usprawiedliwia Twojej głupoty . Jesteś pusta i nic nie potrafisz. Popełniasz głupotę za głupotą. Winisz ludzi, że Ci nie pomagają? Nie chcą. Nie chcą pomagać zeru. Nikt nie będzie się zniżał do Twojego poziomu Możesz zapomnieć o miłosci, przyjaźni, rodzinie. Nigdy nic nie osiągniesz. Nigdy nie bedziesz szczęsliwa. Nie możesz- nie zasłużyłaś. Nikt o Tobie nie pamięta- tylko Ty zawsze o wszystkich. Za bardzo się przyzwyczajasz. Nie powinnaś. Myślałaś, że masz koleżanki? Może nawet przyjaciółki? Myślałaś, że mimo tego ze masz kłopoty- zawsze ktoś Cię z nich wyciągnie. Myślałaś, pójdą za mną w ogień. Wyparły się Ciebie pod koniec. Nikogo nie obchodzi jak pieprzysz sobie życie - byleby z dala od nich. Jesteś smutna - myślisz, że ktoś Cię pocieszy? Duży błąd. Ludzie mają w dupie co czujesz. Musisz być radosna - udawać. Wiem, że cały czas udajesz. Sama chciałaś, sama sobie to spieprzyłaś. Gdybyś nie myślała, że ktoś Ci pomoże może wyszłąbyś z tego. Powinnaś liczyć tylko na siebie. Zawsze. Zapomniałaś o tym i masz skutki. JESTEŚ SAMA. i zawsze będziesz. Wiem jak bardzo chciała bys to zmienić. Ale już za pózno - wiesz o tym. Jesteś nikim. Nikt Cie nie chce. Choćbyś najładniej się uśmiechnęła czy najlepiej udawała "kogoś". To zawsze wyjdzie. Twoja głupota i nicość. TO DLATEGO BOISZ SIE LUDZI prawda? Boisz, się ze Ty się zaangażujesz i przyzwyczaisz, a oni uciekną gdy tylko Cie lepiej poznają..

Gość no faktycznie
czarna dziura :D

Gość ja mam dla Ciebie
i nie udawaj kogos innego, badz soba, tak po prostu:)

A te myśli samobójcze? Nie chcesz się wcale zabijać, prawda? Więc po co o tym myślisz? Ach, masz nadzieje, że ktoś Ci pomoże. Myślisz, że jest jeszcze nadzieja? uwierz mi-nie ma. Taka pomoc zdarza sie tylko na filmach. Ludzi nie obchodzą Twoje myśli samobójcze. Oni chcą żebyś przestała sprawiać im kłopoty. Wcale nie chcą słuchać o tym co przeżyłaś albo co przeżywasz teraz. Zacznij się uśmiechać i przestań sprawiać kłopoty. Nie powinnaś okazywać słabości. Teraz to robisz. Popelniasz błąd. I jedyne co osiągniesz to słowa - to Twoja wina. mają racje. Pamiętasz jak mama Cię wyzywała? Jak mówiła, że jesteś gównem? Ze jesteś nikim? Miała rację. Czyż nie? Nawet jeśli nie wtedy to teraz jest to prawdą. Tak bardzo nie chciałaś dać jej satysfakcji. Lecz chyba dałaś. Więcej niż chciała. Upadłaś tak nisko, że już nawet Cie nie wyzywa. Nie warto. Jesteś już tak nisko, że już nie trzeba.. Pamiętasz ten ostatni wyjazd? ciągle myślisz, że Ci ludzie cie polubili prawda? Nie sądze. Nawet już pewnie nie pamiętają, że sie poznaliście. Bardzo chcesz poczuć się tak jak tam znowu.. W gronie tych normalnych ludzi.. Wmówiłaś sobie, że możesz należeć do tego świata.. hah Nie możesz. nie okłamuj się. Twoja nicość wyjdzie wszędzie.. To wszystko co złe jest w Tobie, ty jesteś problemem nie miejsce. A jednak ciągle masz nadzieje.. Po co? Po co karmić się złudzeniami? Ciągle myślisz, że może kiedyś bedzie tak jak byś chciała.. Lecz chyba tak nie będzie. już nigdy. Już za późno..

Gość jkuhiuygt
boze....jakym czytala o sobie:(

Gość jkuhiuygt
kim jestes??

właśnie.. nikim...

Gość a mnie się wydajje
że ktoś próbuje kogoś zdołować. W takim razie żeby ci się to wszystko spełniło w twoim życiu.

Gość to pisała jakaś
psycholog szukająca klientek. Na pohybel jej.

Gość samasamotnaona
Po za myślami samobójczymi reszta to jakbym pisała ja.

Gość boooze co ja czytam
z takim mysleniem dziewczyny to nic dziwnego ze macie chujowe zycie

Gość samasamotnaona
Niestety w dzisiajszych czasach każdy myśli o sobie. Jest wyścig szczurów, dziś nie ma się prawdziwych przyjaciół dziś są tylko układy, interesy. Ty mi coś załatwisz ja tobie itp. Jeśli nie masz nic do zaoferowania jesteś bezużtycznym kolegą/koleżanką, który został przez przypadek zaproszony na facebooka do znajomych. Ciężko jest mi się przestawić na to, że aby w naszym kraju coś osiągnąc i mieć kupe znajomych trzeba kłamać, być falszywym, dwulicowym. Osoby które tego nie potrafia niestety zostaną stłamszone przez najblizsze otoczenie w pracy w szkole. Już nie liczy się czy jesteś dobry w danej dziedziny , liczy sie ile można skorzystac na twoim talencie i czy znajomośc z tobą się opłaca czy nie.