Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość girlmikiru

Prezent dla narzeczonego

Polecane posty

Gość girlmikiru

Witam Was Dziewczynki :D Mam problem, bo nie wiem co kupić narzeczonemu pod choinkę . Tak, tak wiem, ze jeszcze dużo czasu, ale już pomału muszę czegoś szukać, a nie mam zielonego pojęcia czego :) Większość z Was pewnie napisze, że to zależy od tego jaki facet jest i że skoro z nim jestem, to powinnam znać jego zainteresowania itp :) i oczywiście się z tym zgadzam :) ale już tyle było okazji, dzięki którym dostał różnego rodzaju prezenty, że po prostu wyczerpałam swoje pomysły . Proszę o pomoc :):D

Gość Gianna_19
Według mnie fajnym pomysłem będzie jeżeli kupisz mu złote spinki do mankietów :) . Dobry i praktyczny prezent , który przyda mu się nawet na wasz ślub :) . Pozdrawiam!

Gość _www.styleo.pl_
oooooooooooooo :) coś o spinkach do mankietu :) czyli nasza działka... zapraszam na stronę www. styleo.pl tam znajdziesz kilka ich propozycji ale i również inne pomysły.... może pióro? pieknie zapakowane, w firmowej torebce? można za niewielkie pieniądze (20 zł) dodatkowo wybrać opcję grawerowania... Pozdrawiam serdecznie

Gość girlmikiru
Niee, to nie dla niego :) Mój facet jest młody, ma dopiero 21 lat i szukam czegoś co pasowało by do jego wieku :) dodam, że lubi chodzić ubrany na luzie, w dresach ( ale nie jest typowym dresiarzem, chamem jak co nie którzy ) jest ogólnie odważnym, ale też i uczuciowym chłopakiem :)

Gość makijaki
scyzoryk. szwajcarski najlepiej- prawdziwie męski prezent.

Gość konstancja81
zapros go do salonu militaria.pl i pozwól wybrać, jesli jest z tego klimatu to definitywnie znajdzie cos dla siebie

Gość to ja podpowiem
prezenty, z których najbardziej cieszył się mój ;) - pasek, ale naprawde fajny, markowy - cb radio ;) - (o dziwo?) fajny gadżet który wyświetla kilka naszych zdjęć nie cieszył się za bardzo ze spinek - nie przypadły mu do gusty

pasek albo fajny ciuch, oczywiście że tak :) stilago teraz ma wyprzedaż koszul męskich, może przejrzyj? w sumie dobrze już myśleć o prezentach, bo tak na ostatnią chwilę w grudniu może być ciężko wydolić finansowo..

Gość Aline
Tutaj jest ogromny wybór prezentów na każdą okazje, myślę, że coś dla niego znajdziesz http://mrjoy.pl/do/cat/main-naprezent-dla-niego/main-naprezent-dla-niego?limit=100 Jeżeli nie gadżety to możesz jeszcze go zaprosić do spa, na pewno chętnie się ogrzeje w jacuzzi i saunie i skorzysta z relaksujących masaży :) każdemu się przydają takie wypady :) http://miedzyzdrojespa.pl/pl/masaze Powodzenia, mam nadzieję, że troszkę pomogłam! :)

Gość tosia 34
Zawsze mam ten sam problem. Też szukam czegoś wcześniej. Zastanawiam się nad czymś ze skóry, może portmonetka czy portfel. A Ty jakie masz pomysły? Co do tych moich pomysłów, to dość ciekawe widziałam na stronie sklep.sagana.pl. Jednak na szczęście jeszcze dużo czasu. Na pewno coś znajdziemy.

Moim zdaniem świetnym prezentem pod choinkę (czy w ogóle) jest szczoteczka elektryczna do zębów, np. taka :D [ http://agdsprzet.com.pl/szczoteczki-do-zebow/elektryczna-szczoteczka-na-usb/ ]. Mężczyźni lubią takie gadżety no a poza tym nie trzeba mówić, że o uśmiech warto dbać:) Cena oczywiście jest powalająca, ale może jakaś tańsza wersja..? Z bardziej przyziemnych rzeczy to może jakaś najnowsza gra komputerowa (jeśli lubi grać). Wydaje mi się, że warto przypomnieć sobie czy Twój narzeczony nie wspominał ostatnio, że np. planuje coś zakupić albo, że coś by mu się przydało. Ja zawsze skrzętnie notuje w swojej pamięci takie uwagi i później realizuje je w formie prezentów. W ciągu ostatniego roku mój chłopak wspominał coś o torbie na trening - dostał, o nowych słuchawkach- dostał, o płycie, której brakowało mu do kompletu - dostał:)

Gość karol darski
marczenta - na taki prezent trzeba jednak mieć przyzwoity budżet ;-) Chociaż takim autkiem też bym się przejechała, a mój facet, który ma świra na punkcie aut... Pewnie by się rozpłakał widząc taki prezent ;-)

Gość jumbo440
Gość WarczyburgowaNarzeczona
Eeeee to gadanie że powinno sie wiedziec itd to głupota jakaś ! Ja wiem co mój facet już ma ale nie mam pojęcia czego jeszcze portrzebuje poza czapką i rękawiczkami na zimę :P Ja swojemu na dzień chłopaka kupiłam tutaj: http://4gift.pl/prezent-dla-niego i myślę że na święta i mikołajki też stąd kupię, bo co się będę męczyć łązeniem po sklepach. Spróbuj jakiś fajny kubek albo gadżet np. http://4gift.pl/fartuch-rzeznika.html :) I powodzenia :)

Gość Zynia

Może t-shirt z fajnym nadrukiem? Ja zamawiałam coś takiego w drukarni A3extra. Może to być jakieś zdjęcie, motyw z filmu czy cokolwiek wymyślisz