Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimiaaaaaa

hej dziewczyny, pomozcie.

Polecane posty

Gość mimiaaaaaa

chodzi o test ciazowy. Pojawila sie na nim baaaardzo bladziutka, ledwo widoczna druga kreseczka ale zrobilam test popoludniu bo od kilku dni mnie mdli i ciagle chce mi sie spac i okropne bole glowy.. miesiaczke powinnam dostac jutro ale nie zapowiada sie, zawsze tydzien przed okropnie bola mnie piersi i plecy i czuje, ze lada dzien przyjdzie. A teraz nic. Nawet nie mam zachcianek takich jak przed okresem zwykle opycham sie a teraz nic. Jutro rano powtorze test od razu po przebudzeniu. Chcialabym jednak cos zobaczyc wyrazniej na tym tescie.. i od ponad tygodnia boli mnie w lewej dolnej czesci brzucha, takie kłucie. czy ktoras z Was miala podobnie? z gory dzieki za odp

Gość mimiaaaaaa
przepraszam, strasznie chaotycznie napisalam. Ale jestem poddenerwowana i nie wiem jak przespie noc.

Gość mimiaaaaaa
ania no mam wielka nadzieje nie chce za bardzo sie nakrecac na to bo boje sie porannego testu.. ta kreska jest naprawde ledwo widoczna, trzeba sie przyjrzec.

Gość do autorkiiii
zrob zdjecie testu i wklej dziewczyny ci potwierdza czy ciaza czy nie

ma prawo być blada bo jesteś przed okresem. Ja miałam dopiero 5 dni po spóźnionym okresie taką bladziutką i okazało się że jestem:)

Gość mimiaaaaaa
nie mam jak wkleic bo niestety pisze z telefonu. ostatnio nawet paznokcie mam w swietnej formie chociaz zawsze mi sie lamaly i rozdwajaly, teraz sa mocne i dlugie. Nie wiem juz, wariuje a glowa to mi peka

Gość zonaKraka
To powtórz rano, przy pierwszym sikaniu i problem z głowy, albo betaHCG- tu już masz pewność :) U mnie też druga bladziutka, ale ja testowałam też popołudniami/

Gość mimiaaaaaa
ufka oby tak bylo i u mnie, gratuluje:)

Gość mimiaaaaaa
ok to lece spac, zeby jak najszybciej nocka zleciala i rano dam znac jaj test wyszedl:) dziekuje za odp slodkich snow🌼

Gość mimiaaaaaa
dziekuje:) dam zanc napewno

Gość ToIJa
czekamy :)

Gość mimiaaaaaaa
hej powtorzylam test i .... nic:/ na tym drugim zauwazylam dosyc widoczna juz kreske ale on lezy od wczoraj...

Gość mimiaaaaaaa
no i okresu jak nie bylo tak nie ma, tylko mnie mdli ale moze z nerwow:(

Gość ToIJa
Testu nie odczytuje się po czasie, który określa producent testu. Idź do laboratorium i zrób betaHCG z krwi, rozwiejesz swoje wszystkie wątpliwości

Gość ToIJa
A okres powinnaś dostac dopiero dzisiaj , a dzień dopiero się zaczął :)

Odpowiem Tobie na moim przykladzie.Zrobilam test 4 dni przed miesiaczka,wyszzla mi 2 kreseczka ledwie widoczna,gdy powtorzylam w dzien kiedy mialam dostac okres,juz nie mialam watpliwosci.2 kreska nawet bardzo jasna,oznacza ciaze,powtorz test i bedziesz wiedziala,albo idz na bete,tam masz 100% pewnosci

A ja ci powiem tak robiłam test dzień przed okresem popołudniu i nie było żadnej nawet bladziutkiej kreski. Powtórzyłam test 2 dni po planowanym okresie i pojawiła się druga mocna jasna kreska......:-)