Gość Patri 12 Napisano Wrzesień 12, 2012 Hej, bije sie juz z myślami od jakiegoś czasu wiec pomyślałam,że skorzystam z obiektywnej oceny innych. Problem mój polega na braku zdecydowania . Jestem od 2 i pól roku w zwiazku z chłopakiem, który kocha mnie nad życie. Jest czuły, troskliwy, przez okres studiów mieszkamy ze sobą i jest wspalniale . Poznaliśmy się w szkole średniej, mój chłopak rywalizował o moje wzgledy z kolegą z naszej klasy całe trzy lata obaj starali się o nie. Pod koniec szkoły zaczełam chodzic z Markiem tracąc tym samym zajomośc z Bartkiem, drugim chłopakiem, czego strasznie nie mogłam przeżyc bo Bartek nie jest mi obojetny. Tak wiec w obecnym czasie zaczynam myśleć o mooim związku i coraz czesciej o Bartku, z ktrórym ciągle pisze i strasznie boje się bo wydaje się mi ze czuje cos do niego. Bardzo proszę was o pomoc i komentarz czy powinam zerwać z obecnym chłopakiem i sprubować z Bartkiem o którym nie mogę przestac myślec. Nie wiem czy to chwilowe jakies tam zaurocenie nie wiem jak sobie poradzic z tym , gdyż bardzo kocham jednego i drugiego tylko nie umiem rozpoznać , którego tą właściwą miłoscią . Doradzcie ;-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach