Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam problemo

Problem z roczkiem

Polecane posty

Gość mam problemo

Otóż nieubłagalnie zbliza sie roczek naszej pociechy i tu jest problem... Wypadaloby zoorganizowac przyjecie, chociaz jakis tort itp. tylko, ze tak: do zaproszenie byloby tyle osob: chrzestna malej z mezem i synkiem, tesciowa, chrzestny malej, moja mama, moj ojciec(od wielu lat z inna kobieta) moja siostra z mezem i malym dzieckiem, plus moi dziadkowie (Kocham ich ponad zycie, bo to oni mnie wychowali) + my to jest ok. 14 osob. U nas nie ma niestety miejsca zeby tylu pomiescic, wiec odpada;/ u mojej mamy tez nie bardzo, wiec kurcze tak mysle, ze przeciez nie bedziemy wynajmowac lokalu dla jakiegos tam roczku;/, czy moznay to po prostu jakos podzielic? , ze swoja mama i tesciowa +plus ewentualnie szwagierka z rodzina )chrzestna malej) i moja siostra z rodzina np. w sobote , adruga czesc w niedziele? no i teraz czy w ogole wypada robic w tak odleglym czasie, bo urodziny wypadaja w poniedzialek?;/ cholera nie wiem ;/ najlepiej to bym nic nie robila, ale wszyscy tak o tym roczku...;/ macie jakies idealne rozwiazanie?:?

Gość hwdfjcvnkf
w ogole nie robic.

Gość ivonovaw
Hmm, a może Twoi rodzice, tesciowie, siostra i dziadkowie razem, a oddzielnie zaprosic na kawę chrzestnych ?

Gość decybilka
Co do impezy w sobote a nie poniedzialek -jasne ze wypada,kto ma czas w poniedzialek? Ja tam jestem za lokalem,bo rodzice moga swietowac,a nie skakac dookola gosci. ale jak nie chcesz,to mozesz podzielic. np dziadkowie w jeden dzien,reszta w drugi albo jakos tak.

Gość batloit
Zrobić "szwedzki stół" a nie przyjecie zasiadane i nie będzie problemu.

Gość kucyk pony
Ja miałam podobny problem. synek kończł rok kilka dni temu. Zaplanowałm 12 gości. W koncu zrobiłam przyjęcie plenerowa, takie garden party. wyszło bardzo fajnie. W przypadku kiepskiej pogody mialam też wyjscie awaryjne. Chciałam wynająć duży stolik w restauracji i tam podać gosiom przystawkę, dwudaniowy obiad i tort. Wynajęcie całego lokalu dla takiej garstki osób jest niepotrzebne. Ale duży osobny stół, najlepiej w jakiejs kameralnej czesci restauracji jest zupełnie w porządku.