Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zasmucona123454321

czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Mam takie pytanie. Ostatnia miesiączkę miałam 19 lipca 2012r. cykle mam 32 dniowe. Odbyłam stosunek 4 września, bez żadnych zabezpieczeń (... :/) Czy jest możliwość bym zaszła w ciaże gdy spóźnia mi sie miesiaczka? Poradźcie, bo oszaleje..

Gość no jesteś w ciazy
i to mnogiej ...czworaczej bo 4 wrzesnia zaszlas..mogłas 3 miałabys trojaczą :D

Gość no jesteś w ciazy
jak mi policzysz który to był dzien cyklu to ci powiem :D

Gość no jesteś w ciazy
no to jest nie możliwe...idz do lekarza niech ci coś da na uregulowanie tych miesiączek ! ile masz lat ?

Gość Swete
nie rozumiem was dziewczyny .. ile masz lat? skoro wspolzylas i bylas gotowa na seks to musisz tez byc gotowa na konsekwencje z seksu bez zabezpieczenia.. zawsze jest ryzyko zajscia w ciaze szczegolnie po stosunku bez zabezpieczenia a okres moze ci sie spozniac przez wiele przyczyn mi raz spoznial sie 25 dni a w ciazy nie jestem choc tez nie uzywamy z moim facetem zadnych zabezpieczen wiec liczymy sie z konsekwencjami ;)

21. już się tak stresuję tą miesiączką, a to pogarsza jeszcze sprawę... :/ na poniedzialek mam wizyte u ginekologa. zastanawiałam się czy nie podejść jutro do szpitala i zrobić sobie badanie na bete HCG. no ale czy jest sens w takim razie?

Gość no jesteś w ciazy
nie ma sensu, a test robiłaś? zreszta tyle czasu mineło to miałabys juz objawy jakies No 21 to pora na unormowane hormony , musisz iść do gina niech ci zrobi jakieś badania i da leki

nie robiłam testu, czekam, niby to po tygodniu może już wyjść, no ale pewnie jakby wyszedl negatywny to bym za 2 dni znow powtorzyla i tak caly czas, az do miesiaczki;) bo bym sie stresowala ze na pewno źle test pokazal;)

Gość no jesteś w ciazy
jak w 9 dniu? przeciez nie miałaś miesiączki ! a samo wędrowanie zarodka do macicy trwa 7 dni :> W ciąży nie jesteś

Gość Swete
ja bym radzila ci zrobic test .. zawsze to jakas odpowiedz na twoj stres i brak miesiaczki.. a zawsze mozesz sprobowac przyspieszyc swoj okres domowym sposobem .. np sprobowac cieplej kapieli, napic sie lampki wina, a masz moze jakies odczucia? mi gdy spozniala sie tyle dni (25) to odczuwalam bole brzucha jak przy miesiaczce a gdy wkoncu dostalam to wszystko wylecialo ze mnie tak ze zgroza ;/ albo moze masz problem z tarczyca?

Gość no jesteś w ciazy
taaaaak ciepła kąpiel z winem NA PEWNO ci pomoze zwłaszcza jak maz zaburzenia hormonalne :D Akurat przysadka dostanie impuls z wanny ze sie w niej moczysz :D a do macicy przejdą % i tak sie zepnie ze sie w mig złuszczy i cie krew zaleje -wieeeeeesz ?:D

próbowałam już.. :) nie pomogło. jeszcze czytam w necie o sposobach farmakologicznych, 2-3 tabletki z kwasem acetylosalicylowym (aspiryna, polopiryna) i podobno dziala . ;) hm, co wy na to?

Gość no jesteś w ciazy
daj spokój ! witamina C ci nie zaszkodzi ale po co to ....Powinnaś sobie zrobić badanie progesteronu, pewnie masz za mało go,zreszta przy nieregularnych cyklach nie jest łatwo zajsc

Gość Swete
heheh mi lampka z wina w dzien przed okresem zawsze pomagala.. ;] a ciepla kapiel babcia mi zawsze radzila (gdyz to niby stare sposoby na dostanie/przyspieszenie miesiaczki) takze widze ze masz mala wiedze ;) no a co do braku miesiaczki zalozycielki tematu to dziwie sie w sumie ze nie zrobilas sobie testu po tak duzym braku miesiaczki..

takie badanie wykonuje ginekolog czy musze umówić się na wizytę u endokrynologa? No, może nie jest łatwo, mam nadzieje jednak że na mnie nie trafilo i nie będę tym wyjątkiem potwierdzającym regułe.;)!

Gość ummmmmaaaaa
Co sie dzieje z tymi gowniarami? Wszystkie zaciazone :o

robiłam test gdzies 2 wrzesnia? i byl negatywny, nawet 2 robilam w odstepie 3 dni. no ale że pozniej wyszła sytuacja, jaka wyszła.. nie wiem, ubzdurałam sobie że jestem przed miesiaczką i nie mogę zajsc w ciąze :D no a po tym stosunku po 4 września nie robiłam. a przedostatni stosunek był przed 19 lipca. ;) wiec to chodzi o konkretny dzien - 4 wrzesnia. :)

Gość no jesteś w ciazy
Nie pieprz o małej wiedzy, ty masz za to zaściankowa !może Tobie pomagało,wow aż o 1 dzien przyśpieszało -szok haha jak masz wszystko okey z hormonami to sobie rób co chcesz a dziewczyna ewidentnie ma problem !zejdź na ziemie a nie średniowieczne przepisy podawaj ... progesteron sama sobie możesz w laboratorium zrobić.