Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ankieter 11

ankieta - do dziewczyn facetów z małym penisem

Polecane posty

Gość Ankieter 11

1. Imię 2. wiek 3.długość i obwód penisa oraz wzrost twojego mężczyzny (jeśli znasz) 4.w związku/singiel 5. less/bi/ hetero 6.ilu miałaś partnerów 7.czy twoi ex mieli większe penisy? 8.czy kiedykolwiek zareagowałaś śmiechem na widok małego penisa penisa? jak wyglądała sytuacja? 9.czy kiedykolwiek opowiadałaś przyjaciółce/ koleżankom o małym penisie twojego chłopaka? jak wyglądała sytuacja? 10. czy kiedykolwiek słyszałaś jak twoja koleżanka opowiada o małym penisie swojego chłopaka? jak wyglądała sytuacja? 11.czy było to kiedykolwiek tematem żartów w grupie koleżanek/ kolegów? jak wyglądała sytuacja? 12. czy obiekt tych żartów wiedział że jest obiektem żartów? 13.czy zaproponowałaś kiedykolwiek partnerowi wizytę u lekarza w związku z jego małym penisem? czy do niej doszło? jak wyglądała rozmowa i ewentualna wizyta? 14. czy poszłabyś z partnerem na taką wizytę ? czy doszło do takiego zdarzenia? jak wyglądało? 15. jak nazywasz penisa swojego partnera? 16. czy w seksie jakoś on ci rekompensuje swój mały rozmiar? czy chciałabyś żeby jakoś rekompensował? jak? 17. co pomyślałaś gdy pierwszy raz zobaczyłaś go nago? byłaś zszokowana? jak wyglądała sytuacja? 18. wasza najbardziej wstydliwa i upokarzająca sytuacja związana z małym penisem 19. czy fantazjujesz o trójkącie gdzie drugi mężczyzna ma dużego penisa? 20.czy potraficie rozmawiać o jego małym rozmiarze czy to temat tabu? 21. czy chciałabyś z nim o tym normalnie rozmawiać? o co byś chciała zapytać? 22. czy masz pretensje do jego rodziców że nic nie zrobili w tej sprawie gdy dorastał? 23. czy rozmawiałaś o tym ze swoją/ jego mamą? czy on wie o tym? 24.czy chciałabyś żeby on wyzbył się wstydu związanego z małym penisem? 25. czy podnieciła cię ta ankieta? 26. jakie pytania byś dodała do tej ankiety?

Gość kabaret normalnie..
pytanie numer 22 wymiata , o czym ty chlopie piszesz w ogole , jakie pretensje do jego rodzicow , jakie wyizyty u lekarza .. dobre kurwa dobre !!

Gość kabaret normalnie..
'' czy podniecila cie ta ankieta '' ?? a w ktorym niby momencie ??

Gość Marzennnnnnnna
ok, to moze ja w takim razie zacznę, to było kiedyś, ale opiszę nasz przypadek :) 1. Imię Marzena 2. wiek 31 3.długość i obwód penisa oraz wzrost twojego mężczyzny (jeśli znasz) wzrostu miał ok 190, a penisa moze z 11 albo 12cm i taki cieniutki 4.w związku/singiel singiel 5. less/bi/ hetero 6.ilu miałaś partnerów wielu 7.czy twoi ex mieli większe penisy? tak, tamten był najmniejszy 8.czy kiedykolwiek zareagowałaś śmiechem na widok małego penisa penisa? jak wyglądała sytuacja? nie, ale miałam ochotę, powstrzymałam sie powiedziałam tylko coś w stylu ojej... jaki ładny :))) 9.czy kiedykolwiek opowiadałaś przyjaciółce/ koleżankom o małym penisie twojego chłopaka? jak wyglądała sytuacja? tak zwierzyłam sie przyjaciółce a potem też koleżankom na babskiej imprezie, jedne sie śmiały inne nie chciały wierzyć jak pkazałam jak mały 10. czy kiedykolwiek słyszałaś jak twoja koleżanka opowiada o małym penisie swojego chłopaka? jak wyglądała sytuacja? w podstawówce, ogólne chichoty i żarty 11.czy było to kiedykolwiek tematem żartów w grupie koleżanek/ kolegów? jak wyglądała sytuacja? tak, na tamtej babskiej imprezie a potem w klasie, dziewczyny sie wygadały oczywiście 12. czy obiekt tych żartów wiedział że jest obiektem żartów? tak, dopytywał sie strasznie o to więc mu w końcu wszystko powiedziałam 13.czy zaproponowałaś kiedykolwiek partnerowi wizytę u lekarza w związku z jego małym penisem? czy do niej doszło? jak wyglądała rozmowa i ewentualna wizyta? tak sugerowałam 14. czy poszłabyś z partnerem na taką wizytę ? czy doszło do takiego zdarzenia? jak wyglądało? jasne, jeśli mogłabym mu tak pomóc 15. jak nazywasz penisa swojego partnera? kutasek 16. czy w seksie jakoś on ci rekompensuje swój mały rozmiar? czy chciałabyś żeby jakoś rekompensował? jak? robił minetki, podniecała mnie wtedy jego inność 17. co pomyślałaś gdy pierwszy raz zobaczyłaś go nago? byłaś zszokowana? jak wyglądała sytuacja? w samochodzie, byłam zszokowana, pomyslałam że ma jak mały chłopczyk, przedszkolak :))) 18. wasza najbardziej wstydliwa i upokarzająca sytuacja związana z małym penisem ten pierwszy raz, nie wiedziałam jak sie zachować i powstrzymać odruch smiechu, byłam gówniara wtedy 19. czy fantazjujesz o trójkącie gdzie drugi mężczyzna ma dużego penisa? wtedy tak, fantazjowałam o tym 20.czy potraficie rozmawiać o jego małym rozmiarze czy to temat tabu? 21. czy chciałabyś z nim o tym normalnie rozmawiać? o co byś chciała zapytać? jasne, czy rodzice wiedzieli i czy coś robili, jakie sa przyczyny 22. czy masz pretensje do jego rodziców że nic nie zrobili w tej sprawie gdy dorastał? nie 23. czy rozmawiałaś o tym ze swoją/ jego mamą? czy on wie o tym? z moją, nie wie! 24.czy chciałabyś żeby on wyzbył się wstydu związanego z małym penisem? tak oczywiście 25. czy podnieciła cię ta ankieta? nie

Gość jfhsuk.....
o Matko... wyrazy współczucia dla chłopaka, to musiała byc trauma dla niego, chyba naprawdę byłaś straszna gówniarą!

Gość Pawelek21
Jaka sprzeczność w odpowiedziach,albo nieszczera jesteś.Najpierw piszesz,że smialas się z niego,że pierwszy raz mialas ochotę wybuchnąć śmiechem,a na sam koniec że chcialabys żeby wyzbyl się kompleksów - to ją się pytam czy uważasz że takimi zachwoaniami kogokolwiek mozna wyleczyć z jakichkolwiek kompleksów...żal.

Gość Marzennnnnnnna
no co? byłam młoda i głupia. Teraz na pewno zachowywałabym sie inaczej.

Gość windujemy
do góry :P

Gość cha cha cha cha!!!
aleśmieszne

Gość Renatatatata 111222
1. Imię Renata 2. wiek 34 3.długość i obwód penisa oraz wzrost twojego mężczyzny (jeśli znasz)190 wzrost penis ok10 4.w związku/singiel 5. less/bi/ hetero bi 6.ilu miałaś partnerów ponad 10 7.czy twoi ex mieli większe penisy? tak wszystcy 8.czy kiedykolwiek zareagowałaś śmiechem na widok małego penisa penisa? jak wyglądała sytuacja? za pierwszym razem, udałamze coś mi się przypomnialo 9.czy kiedykolwiek opowiadałaś przyjaciółce/ koleżankom o małym penisie twojego chłopaka? jak wyglądała sytuacja? przyjaciółce, kiedyś sie zwierzyłam 10. czy kiedykolwiek słyszałaś jak twoja koleżanka opowiada o małym penisie swojego chłopaka? jak wyglądała sytuacja? nie, żadna nie miałatakiego przypadku - tylko ja 11.czy było to kiedykolwiek tematem żartów w grupie koleżanek/ kolegów? jak wyglądała sytuacja? nie 12. czy obiekt tych żartów wiedział że jest obiektem żartów? 13.czy zaproponowałaś kiedykolwiek partnerowi wizytę u lekarza w związku z jego małym penisem? czy do niej doszło? jak wyglądała rozmowa i ewentualna wizyta? raz ale pczuł sie bardzo urazony i nie wracalismy do tego 14. czy poszłabyś z partnerem na taką wizytę ? czy doszło do takiego zdarzenia? jak wyglądało? oczywiście ze bym poszła 15. jak nazywasz penisa swojego partnera? pałeczka 16. czy w seksie jakoś on ci rekompensuje swój mały rozmiar? czy chciałabyś żeby jakoś rekompensował? jak? minetki 17. co pomyślałaś gdy pierwszy raz zobaczyłaś go nago? byłaś zszokowana? jak wyglądała sytuacja? byłam zszokowana, stąd moj nerwowy śmiech wtedy, w ogóle to była bardzo krepujaca sytuacja... 18. wasza najbardziej wstydliwa i upokarzająca sytuacja związana z małym penisem 19. czy fantazjujesz o trójkącie gdzie drugi mężczyzna ma dużego penisa? czasami... 20.czy potraficie rozmawiać o jego małym rozmiarze czy to temat tabu? był to temat tabu, teraz powoli oswajamy temat 21. czy chciałabyś z nim o tym normalnie rozmawiać? o co byś chciała zapytać? chciałabym, spytałabym czy zna przyczyny. I ciekawa jestem jak wcześniej sobie radził, czy miał jakieś złe przezycia z tym związane... 22. czy masz pretensje do jego rodziców że nic nie zrobili w tej sprawie gdy dorastał? tak 23. czy rozmawiałaś o tym ze swoją/ jego mamą? czy on wie o tym? nie 24.czy chciałabyś żeby on wyzbył się wstydu związanego z małym penisem? tak 25. czy podnieciła cię ta ankieta? nie 26. jakie pytania byś dodała do tej ankiety? nie wiem

Gość Alepogodadod.py
1. Imię Sabina 2. wiek 34 3.długość i obwód penisa oraz wzrost twojego mężczyzny (jeśli znasz) moze z 10cm 4.w związku/singiel w zwiazku 5. less/bi/ hetero bi 6.ilu miałaś partnerów 4 7.czy twoi ex mieli większe penisy? tak 8.czy kiedykolwiek zareagowałaś śmiechem na widok małego penisa penisa? jak wyglądała sytuacja? nie 9.czy kiedykolwiek opowiadałaś przyjaciółce/ koleżankom o małym penisie twojego chłopaka? jak wyglądała sytuacja? tak, zwierzylam sie przyjaciolce 10. czy kiedykolwiek słyszałaś jak twoja koleżanka opowiada o małym penisie swojego chłopaka? jak wyglądała sytuacja? nie 11.czy było to kiedykolwiek tematem żartów w grupie koleżanek/ kolegów? jak wyglądała sytuacja? nie 12. czy obiekt tych żartów wiedział że jest obiektem żartów? 13.czy zaproponowałaś kiedykolwiek partnerowi wizytę u lekarza w związku z jego małym penisem? czy do niej doszło? jak wyglądała rozmowa i ewentualna wizyta? A co, mozna to wyleczyc???!!! 14. czy poszłabyś z partnerem na taką wizytę ? czy doszło do takiego zdarzenia? jak wyglądało? 15. jak nazywasz penisa swojego partnera? "maly" 16. czy w seksie jakoś on ci rekompensuje swój mały rozmiar? czy chciałabyś żeby jakoś rekompensował? jak? lize bosko 17. co pomyślałaś gdy pierwszy raz zobaczyłaś go nago? byłaś zszokowana? jak wyglądała sytuacja? on byl bardziej skrepowany ode mnie 18. wasza najbardziej wstydliwa i upokarzająca sytuacja związana z małym penisem 19. czy fantazjujesz o trójkącie gdzie drugi mężczyzna ma dużego penisa? czasami 20.czy potraficie rozmawiać o jego małym rozmiarze czy to temat tabu? tabu 21. czy chciałabyś z nim o tym normalnie rozmawiać? o co byś chciała zapytać? 22. czy masz pretensje do jego rodziców że nic nie zrobili w tej sprawie gdy dorastał? A ze niby co mieli robic...naciagac, czy co? 23. czy rozmawiałaś o tym ze swoją/ jego mamą? czy on wie o tym? nie 24.czy chciałabyś żeby on wyzbył się wstydu związanego z małym penisem? tak 25. czy podnieciła cię ta ankieta? ????? 26. jakie pytania byś dodała do tej ankiety?

25. czy podnieciła cię ta ankieta? dobre pytanie:NIE!! a tak po za tym po co ci ta ankieta?? jakas durna..

Gość asdq
22. czy masz pretensje do jego rodziców że nic nie zrobili w tej sprawie gdy dorastał? a co jego rodzice mogli robic ?:D

Gość vanRompuj
ciekawe co by miała do powiedzenia na ten trmat Dek@

Gość ncbcvcgjxjk
kto to pisze? w co drugim wątku się pojawia...

Gość Ankieter 11
Ankieta to tylko pytania, podobno nie ma głupich pytań tylko głupie odpowiedzi. ale, wykreślam nr 25 skoro tak wszystkich śmieszy (pyt skopiowane z innych ankiet). Oto zetaw po poprawkach: 1. Imię 2. wiek 3.długość i obwód penisa oraz wzrost twojego mężczyzny (jeśli znasz) 4.w związku/singiel 5. less/bi/ hetero 6.ilu miałaś partnerów 7.czy twoi ex mieli większe penisy? 8.czy kiedykolwiek zareagowałaś śmiechem na widok małego penisa penisa? jak wyglądała sytuacja? 9.czy kiedykolwiek opowiadałaś przyjaciółce/ koleżankom o małym penisie twojego chłopaka? jak wyglądała sytuacja? 10. czy kiedykolwiek słyszałaś jak twoja koleżanka opowiada o małym penisie swojego chłopaka? jak wyglądała sytuacja? 11.czy było to kiedykolwiek tematem żartów w grupie koleżanek/ kolegów? jak wyglądała sytuacja? 12. czy obiekt tych żartów wiedział że jest obiektem żartów? 13.czy zaproponowałaś kiedykolwiek partnerowi wizytę u lekarza w związku z jego małym penisem? czy do niej doszło? jak wyglądała rozmowa i ewentualna wizyta? 14. czy poszłabyś z partnerem na taką wizytę ? czy doszło do takiego zdarzenia? jak wyglądało? 15. jak nazywasz penisa swojego partnera? 16. czy w seksie jakoś on ci rekompensuje swój mały rozmiar? czy chciałabyś żeby jakoś rekompensował? jak? 17. co pomyślałaś gdy pierwszy raz zobaczyłaś go nago? byłaś zszokowana? jak wyglądała sytuacja? 18. wasza najbardziej wstydliwa i upokarzająca sytuacja związana z małym penisem 19. czy fantazjujesz o trójkącie gdzie drugi mężczyzna ma dużego penisa? 20. Czy zdażyło Ci się podczas seksu wyobrazać sobie, że jesteś w łóżku z małym chłopcem? 21. Czy podnieca cię to że on ma takiego malutkiego? 22.czy potraficie rozmawiać o jego małym rozmiarze czy to temat tabu? 23. czy chciałabyś z nim o tym normalnie rozmawiać? o co byś chciała zapytać? 24. czy masz pretensje do jego rodziców że nic nie zrobili w tej sprawie gdy dorastał? 25. czy rozmawiałaś o tym ze swoją/ jego mamą? czy on wie o tym? 26.czy chciałabyś żeby on wyzbył się wstydu związanego z małym penisem? 27. jakie pytania byś dodała do tej ankiety?

Gość nie1234
mały penis jest do niczego ,kazda kobieta to ci powie , a anketa zboczenca głupkowate pytania

Hehe sph!? ;D Ukrywa sie za ankieta cwaniaczek ;) Nie ma sie czego wstydzic (ani winic rodzicow ;D buhaha) masz takiego jak Ci urusl... A delikatne docinki jedynie podsycaja atmoswere ;> Trzeba sie bardziej postarac ;D

Gość ijvnoivj
Ale śmieszne !!!!

Gość wychodze za kaktusa
bo to psychoza maniakalna, totalnego przegrywu na forume :O

Gość ankieter 11
Proszę się nie śmiać tylko odpowiadać szczerze :) Podobno nie ma głupich pytań tylko głupie odpowiedzi :) Nie uwierzę, że nie ma więcej takich przypadków...

Gość mlod@Mama
1. Imię Kasia 2. wiek 22 3.długość i obwód penisa oraz wzrost twojego mężczyzny (jeśli znasz)10x9 4.w związku/singiel w związku 5. less/bi/ hetero bi 6.ilu miałaś partnerów 8 7.czy twoi ex mieli większe penisy? tak,wszyscy 8.czy kiedykolwiek zareagowałaś śmiechem na widok małego penisa penisa? jak wyglądała sytuacja? nie, ale za pierwszym razem chciałam się uśmiechnąc, wyglądał tak uroczo 9.czy kiedykolwiek opowiadałaś przyjaciółce/ koleżankom o małym penisie twojego chłopaka? jak wyglądała sytuacja? nie 10. czy kiedykolwiek słyszałaś jak twoja koleżanka opowiada o małym penisie swojego chłopaka? jak wyglądała sytuacja? nie 11.czy było to kiedykolwiek tematem żartów w grupie koleżanek/ kolegów? jak wyglądała sytuacja? nie 12. czy obiekt tych żartów wiedział że jest obiektem żartów? 13.czy zaproponowałaś kiedykolwiek partnerowi wizytę u lekarza w związku z jego małym penisem? czy do niej doszło? jak wyglądała rozmowa i ewentualna wizyta? tak, byliśmy razem , to były trudne chwile dla nas obojga 14. czy poszłabyś z partnerem na taką wizytę ? czy doszło do takiego zdarzenia? jak wyglądało? 15. jak nazywasz penisa swojego partnera? siusiaczek, pałeczka 16. czy w seksie jakoś on ci rekompensuje swój mały rozmiar? czy chciałabyś żeby jakoś rekompensował? jak? 17. co pomyślałaś gdy pierwszy raz zobaczyłaś go nago? byłaś zszokowana? jak wyglądała sytuacja? trochę zaszokowana, jest wysoki 18. wasza najbardziej wstydliwa i upokarzająca sytuacja związana z małym penisem lekarz 19. czy fantazjujesz o trójkącie gdzie drugi mężczyzna ma dużego penisa? tak 20.czy potraficie rozmawiać o jego małym rozmiarze czy to temat tabu? teraz tak 21. czy chciałabyś z nim o tym normalnie rozmawiać? o co byś chciała zapytać? 22. czy masz pretensje do jego rodziców że nic nie zrobili w tej sprawie gdy dorastał? 23. czy rozmawiałaś o tym ze swoją/ jego mamą? czy on wie o tym? 24.czy chciałabyś żeby on wyzbył się wstydu związanego z małym penisem? tak 25. czy podnieciła cię ta ankieta? 26. jakie pytania byś dodała do tej ankiety?

Gość AzraeLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Łby popiołem sypać nieszczęśni... I widziałem, gdy otworzył Baranek jedną z owych pieczęci, i słyszałem jedno ze czterech zwierząt mówiące, jako głos gromu: Chodź, a patrzaj! Zwycięzca: I widziałem, a oto koń biały, a ten, który na nim siedział, miał łuk, i dano mu koronę, i wyszedł jako zwycięzca, ażeby zwyciężał. Wojna: A gdy otworzył wtórą pieczęć, słyszałem wtóre zwierzę mówiące: Chodź, a patrz! I wyszedł drugi koń rydzy; a temu, który na nim siedział, dano, aby odjął pokój z ziemi, a iżby jedni drugich zabijali, i dano mu miecz wielki. Głód: A gdy otworzył trzecią pieczęć, słyszałem trzecie zwierzę mówiące: Chodź, a patrzaj! I widziałem, a oto koń wrony, a ten, co na nim siedział, miał szalę w ręce swojej. I słyszałem głos z pośrodku onych czworga zwierząt mówiący: Miarka pszenicy za grosz, a trzy miarki jęczmienia za grosz; a nie szkodź oliwie i winu. Śmierć: A gdy otworzył czwartą pieczęć, słyszałem głos czwartego zwierzęcia mówiący: Chodź, a patrzaj! I widziałem, a oto koń płowy, a tego, który siedział na nim, imię było Śmierć, a Otchłań mu towarzyszyła; i dana im jest moc nad czwartą częścią ziemi, aby zabijali mieczem i głodem, i morem, i przez zwierzęta ziemskie. (Ap 6, 1-8)

Gość bjdhddv
prowo

Gość kasiuleczka25435448
jak byłam w liceum to był jeden chłopak co miał maleńkiego. Koleżanka sie z nim przespała i nawet mu fotki tego korniszonka zrobiła. potem miał ksywkę mister malutka pałeczka :) było śmiesznie, potem już nie spotkałam sie z takim, wszyscy norma

Gość marlllllena
oj u nas w szkoe też sie działo! wiele takich akcji było. Ale ta ksywka... rozbrajające, on wiedział o tym??? MISTER MALUTKA PAŁECZKA :)))) sweet

Gość marlllllena
no właśnie jak któraś ma małe cycki to wszyscy sie śmiejecie i obmawiacie, to my się możemy chyba posmiac jak któryś z was ma maluszka:) nie mam racji? :)

Gość onarano
podbijam!!!! mister malutka paleczka się odezwał :) he he

Gość na głupie pytania
Nie odpowiadam