Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feeeeeeee

czy jeśli zajdzie się w ciąże pare dni prze okresem , to w dniu spodziewanej...

Polecane posty

Gość feeeeeeee

miesiaczki, albo po paru dniach jej braku możliwe jest wykrycie ciąży w teście?

Gość feeeeeeee
no ale skoro okresu nie ma? to chyba powinno byc wiadomo.. ogónie ja moze niepotrezbnie przeżywam, mam naprawdę regularny okres, wypadał mi na wtorek, zrobiłam to w sobote w nocy, nie można nazwac tego stosunkiem, raczje parę minut zababwy beż finału we mnie czy też poza nim, okres miłam czasami co 25 dni nawet wiec w sumie w sobote sie też spodziewałam... a okresu do dzis nie mam, są jakieś minimalne plamienia w kolorze jaśniutko brązowym, nic poza tym;/

Gość feeeeeeee
no ale skoro okresu nie ma? to chyba powinno byc wiadomo.. ogónie ja moze niepotrezbnie przeżywam, mam naprawdę regularny okres, wypadał mi na wtorek, zrobiłam to w sobote w nocy, nie można nazwac tego stosunkiem, raczje parę minut zababwy beż finału we mnie czy też poza nmną, okres miłam czasami co 25 dni nawet wiec w sumie w sobote sie też spodziewałam... a okresu do dzis nie mam, są jakieś minimalne plamienia w kolorze jaśniutko brązowym, nic poza tym;/

Różnica 5 dni w długości cyklu jest zupełnie normalna. Do lekarza należy się zgłosić jeśli miesiączka spóźni się 14 dni. Powodów spóźniającej się miesiączki jest bardzo wiele. Jeśli stosunek był w ostatnią sobotę to nie ma najmniejszej szansy, żeby test był wiarygodny.

Gość feeeeeeee
nigdy nie miałam takiego opóżnienia, ehh niby wydaję się niemożliwe zajście, ale czasem natura lubi płatać figle:/

Gość feeeeeeee
kurde, dalej nic

Gość feeeeeeee
najgorsze ze popsuł mi sie tel gdzie zapisaywałam dzień okresu, a teraz nie pamietam dokladnie, podejrzewam tez ze najpóżniej w piate:/ ehh cierpliwa musze byc

Gość do wikidaiłłó
pare dni przed okresem nie mozna zajsc w ciaze

Gość pada i padapadapada
też tak miałam w tym miesiącu. spoznił mi sie okres. najpierw prawie dwa dni brązowego plamienia a teraz dostałąm normalny okres. nie panikuj... :)

pare dni przed okresem nie mozna zajsc w ciaze - racja, jezeli jestesmy w fazie lutealnej - okresie poowulacyjnym gorzej jezeli tej fazy nie ma i cykl bylby bezowulacyjny.. pojawi sie plamienie, moze krwawienie ktos sobie pomysli : ohh jak dobrze, mam okres a tu dupa, zaczynaja sie wymioty itd - ciaza!? nie mozliwe, a jednak ;) tak to jest, jak ktos sie nie obserwuje ;) no ale straszyc Cie nie bede, moim zdaniem w ciazy nie jestes.. chyba ze jestes szczesciara jak jedna na milion

Gość feeeeeeee
szczęściarą? hehe to chyba było z ironią... no właśnie ja mam jakies dziwne brązowe plamki, rzadko i skąpe, nigdy tak nie miałam hmmm...nie rozumeim za bardzo, skoro cyklbyłby bezowulacyjny to jak może dojśc do zapłodnienia?