Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzki przedmiot

Słyszeliście o piłkarzach gejach?

Polecane posty

Gość ludzki przedmiot

Dlaczego nic się nie mówi o tym? Rozumiem, że sprawy łóżkowe, to coś prywatnego, ale chodzi mi o to, że przyjęło się, że jak piłkarz, to tylko heteroseksualista. Jakby nie istnieli. A istnieją na pewno, nie wierzę, że nie istnieją.[śpioch] No to o co chodzi?💤

Kiedyś mi znajomy o tym opowiadał. Dzisiaj do niego idę, więc zapytam raz jeszcze, bo zapomniałam. :O Coś mi tam świta, że chodzi o utrzymanie tego mitu piłkarza - supermężczyzny, bla bla bla.

Eee prawie same kobiety i paru podrzędnych piłkarzyków o których nigdy nie słyszałam, a tak się składa, że z racji kolegów trochę się znam. :classic_cool:

Cóż... jakoś się nie dziwię :P mając na uwadze zachowania kibiców (polskich, ale nie tylko) w stosunku np. do czarnoskórych, jestem w stanie wyobrazić sobie, jakie "owacje" urządziliby w przypadku, gdyby o kimś wiedzieli, że jest gejem :O

Gość ludzki przedmiot
Cześć:) Vercia to zapytaj proszę. Czy Twój znajomy jest piłkarzem? Projekt dzięki. Ale to też trochę dziwne, że tak wypisani, jakby jakieś wytykanie to wygląda, a mi chodzi bardziej, że w mediach w ogóle nic o tym nie ma. Mi się wydaje, że homoseksualni piłkarze wstydzą się. I boją kibiców tych agresywniejszych. No i ta cała presja otoczenia.:(

Nie jest piłkarzem - jest fanem piłki nożnej. Mój ojciec też odpowiedziałby ci na to pytanie, tylko nie żyje a seansów spirytystycznych się boję. :classic_cool:

Gość ludzki przedmiot
Polecony:)🖐️ Nie słyszałem.:( Ale chodzi mi o to, że piłkarz, to współczesny bohater. Że na oczach i ustach wszystkich. Tak jakby piłkarz i gej wykluczało się.:( Muszę wyjść, do widzenia.:(🖐️

Polecony, czy to był jakiś coming out? Chcesz komuś przeczyścić rurę albo sam chcesz ją mieć przeczyszczoną? Czekamy na pojawienie się na forume kominiarzy. :classic_cool:

polecony - jak Cię lubię tak przegiąłeś :) coś mi się zdaje, że kiedyś rozmawialiśmy o 15 minutowym sporcie, w którym zamiast wziąć gałę i zagrać jak ludzie to ganiają wkoło boiska i jak spadnie deszczyk to dziewczyny już nie jadą... czy to nie z Tobą? ;)

O! A o kosmonautach gejach słyszeliście? Czemu się o tym nie mówi głośno? Dziwne...Właściwie powinno się zaznaczać przed każdym nazwiskiem(jakimś skrótem) preferencje seksualne każdego pełnoletniego obywatela.

Czesc john nie pamietam ale mozliwe,nie chce uogolniac ale wiem co mowie,chodzilem do szkoly sportowej i przez lata mialem z Nimi do czynienia. Najsmieszniejsi byli jak przegrywali z Nami....w pilke:-) Wlasnie z tego powodu,ze glupiej godziny nie mogli na boisku wytrwac.

aaaaaa...TY mówisz o naszych rodzimych piłkarzykach, którzy od młodego nie wiedzą co to ZPIERDALANIE po trawie i że mecz trwa 90min, czasem z okładem a nie 50... i tak im zostaje do późnych lat, kiedy to gwiazdorki grając piach z zerowym zaangazowaniem "odczuwają trudy spotkania" w okolicach 50 minuty ;)

A dla mnie nie. W gruncie rzeczy to są twarde (niektórzy nie tylko jeśli chodzi o charakter...:classic_cool:) chłopaki. na przykład taki Ronaldo - płaczliwa ciota, ale jeden z lepszych piłkarzy świata. :D

W Polsce nie ma piłki nożnej od wielu lat. 😴 Kiedyś zadałam tutaj pytanie - jak to możliwe, ze w Kraju w którym żyje 38 mln ludzi nie ma 11 takich, którzy potrafią grać pod polską flagą. Bo pod niemiecką to jest kilku takich, co sobie świetnie radzą. taki ot paradoks.

Nasi piłkarze pewnie muszą dorabiać po nocach na ochronie, albo taśmie produkcyjnej, to i potem siły na murawie brak. "Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze."

Tęsknię za czasami, kiedy Michael Owen był jurny i przystojny. To był dobry materiał pod strzelanie z palca. Ale co wy możecie o tym wiedzieć. :D:D:D

vera - z Ronaldo jest własnie ten problem, że nie znoszę gnoja za jego ciotowatość, charakter obrażalskiej panienki i narcyzm, ale gnojek jest dobry w gałę :((( polecony - tam mogą, bo tam się trenuje na poważnie i tam jest konkurencja i od małego uczą ich pracy. A u nas w wieku 16 lat jak już się okazuje, że gówniarz wykazuje talent to sodóweczka - dupy, dyskoteki... w wieku 20 lat zaczyna grać w jakiejś syfiastej legii czy innej wisełce i jest już mistrzuniem... nie rozwija sietylko dalej, dupy , dyskoteki, chlanie, trening raz dziennie i to co trener zaleca a sam już nic... dostaje fajansiarz kilkadziesiąt tys. na miesiąc i szczęśliwy... oglądałem kiedyś wywiad z Zidane'm - facet mówi, że jako nastolatek trafił do piłkarskiej szkoły z internatem - ZAMKNIĘTEJ!!!! I było - szkoła - trening - szkoła - trening... raz na jakiś czas przepustka i informacja - albo jesteś normalnym nastolatkiem i dyskoteki i dupy, albo dyscyplina i zostaniesz piłarzem!!!

dark wlasnie za duzo zarabiaja zeby chcialo im sie grac john no tak sodoweczka ale Ci Nasi na obczyznie tez wybitni nie sa po prostu maja z kim grac,od kogo dostac dokladne podanie,komu odegrac. Zgadzam sie albo trenujesz albo sie bawisz, tego nie da sie pogodzic,jak ja trenowalem to wlasnie tak bylo przed szkola trening po szkole trening a pilkarze przed szkola papierosek po szkole piweczko i zamiast dwoch treningow codziennie to jeden co drugi dzien,i jak tu wydolnosc zbudowac:O I w przyszlosci wymiatac na boisku

polecony - nasi za granicą - tak jak poweidziałeś, ale ich uczono gry TUTAJ!!! i tam przeżywają szok, tylko nieliczni się adaptujaw dobrych klubach, wielu się szwęda jak nie po jakichś Belgiach, Turcjach, to w środku tabeli bundesligi.. wyjątki jak trio z Dortmundu są, ale to też nie są nie wiadomo jakie gwiazdy - tam cały zespół jest solidny... a co powiesz o Klose, Podolskim? Chłopaki urodzili siętutaj, ale gry w gałę uczyli się w Niemczech! Ot cała tajemnica... talentów mamy sporo, ale je marnujemy. Jak Leo mówił, że trzeba cały system szkolenia zmienić, wywalić starych pierdli, którzy znają sięna piłce z lat 70tych, zatrudnić szkoleniowców z zagranicy i wdrożyć zachodnią myśl szkoleniową to się poobrażali, wywalili gościa po nieudanym Euro i zatrudnili POLSKIEGO DOBREGO trenera... :))) no to mają ...