Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UfTuNieDopadnieMnieZadenWrog

Dzisiejsze kobiety są pierdolnięte jeśli chodzi o wymagania

Polecane posty

Gość dsfsfsdff
po prostu nie umiesz zarwac panny i tyle znam goscia koles dlugotrwale bezrobotny bez wyksztalcenia a ma laske i to calkiem nie brzydka

Gość bo jeśli chcemy
myślisz że kobiecie potrzebna jakaś niedojda co nie wie co i jak zrobić ze swoim życiem? Oczywiście że chcemy faceta z kasą, zaradnego, oczytanego, z poczuciem humoru, obytego, dbającego o porządek. Dziwne gdybyśmy chciały inaczej :D:D:D a najśmieszniejsze jest to żę wy do końca życia będziecie chciały takiego a zadowolice się menelem z gitarą :D:D:D:D

Gość c nscmsnsnc
Autor opisał mojego męża, nawet wiek ten sam, niesamowite:)

wiecie,ze najlepiej nie miec zadnych wymagan??? My z zona niczego nie wymagamy i nie wymagalismy od siebie i powiem,ze o takich problemach malzenskich i partnerskich o jakich sie na kafe naczytalem to nawet pojecia nie mialem

Gość Niestety to prawda...
Najlepsze to jest to że nie raz i kobiety z nadwagą lub przeciętną urodą potrafiły mnie olać bo się nie podobałem, nie raz tak miałem, nawet jedna którą jedyne określenie jakie mi się nasuwa na jej wygląd to straszydło (szczupła, ale brak piersi, z twarzy bardzo brzydka), przez neta się umówiłem z nią jak ją zobaczyłem to mówię sobie co z tego że z twarzy nie ładna może chociaż ma miły charakter dam jej szansę, ale okazała się najbardziej wredną kobietą z jaką rozmawiałem, pomyślałem że dam jej drugą szansę bo może miała zły dzień (np. okres czy coś) więc jej nie skreśliłem, z tym że ona skreśliła mnie HAHAHAHAHA. Adoratorki jakie się wokół mnie kręcą są kilka razy mądrzejsze ładniejsze i milsze dla mnie niż ta wredna kobieta z internetu... najbardziej na "randce" mnie zbulwersowały jej chamskie odzywki, przeklinanie i ogólnie kipiała złością, do tego strasznie nerwowa, ja przyszedłem wyluzowany a tu taki numer...

Gość Asubaen
Dla dzisiejszej kobiety wymarzony partner to taki,który: całe dnie jest zajęty, ma dobrą prace i dobrze zarabia i po prostu co jakiś czas daje nową dobrą gotówkę żonie do łapy aby ta miałą na swoje zachcianki aby raz, czy dwa razy w tygodniu był w domu i ją wyruchał fest a potem znowu wyjeżdzał w delegacje itp.. i pracował na "dom" a ta kobieta w tym czasie by się zajmowala upiększaniem domu, kupowaniem ciuchów , kosmetyków itp.. to jest wymarzony facet dla dzisieszjych kobiet

Gość chłopcze, a czy ty
co facet to inne zdanie. Skończyły się juz lekcje? Do nauki i roboty sie zabierać a nie narzekać że kobiety mają wymagania, wy ciumroki niedowartościowane i leniwe. Wczoraj u Drzyzgi właśnie było o polskich menach, którym nawet nie chciało się gówna psiego z pokoju sprzatnąć,,,,bleeee

Gość a co ty
jesteś od spełniania marzeń kobiet :D jak maja marzenia to niech same je osiągną i tyle a te wymagania co tutaj kobiety pisza rzeczywiście takie sa do facetów ale mnostwo facetów ich nie spełnia a itak ruchają je i mają kobiety więc jak widać ktoś tu już napisał prawdę one chcą "boskiego faceta" ale puszczają się z jak to ktoś określił z "menelem z gitarą" luzik panowie po prostu nie dajcie się kobiecie a będzie dobrze ja tak robie i nie żałuje :)

Gość no jak ty
oglądasz "Drzyzgę" to już widać twój poziom :D 🖐️

Gość No to już wiadomo
dlaczego uważasz że 180 wzrostu to jest nie wiadomo jak wysoki facet i nie lubisz lasek powyżej 170 cm wzrostu.Pewnie jesteś niski.Wiesz jakich facetów nie lubią kobiety? Często fajne i piękne wybierają wcale nie zamożnych,wcale nie pięknych ale z fajnym charakterem.Natomiast facet z kompleksami,uprzedzony do kobiet to już w ogóle ma marne szanse na spotkanie interesującej,mądrej babki.Także popracuj nad charakterem i zachowaniem oraz uprzedzeniami a wtedy i łatwiej będzie tobie w życiu i łatwiej twoim bliskim .

Gość eeee tam kobiety
trzeba na nie patrzeć z dystansem i ich za bardzo nie słuchać bo jak za długo za nimi rozmawiasz to Ci spadnie IQ :D

Gość a gdzie tam ...jest ok
Dzisiejsze kobiety są pierdolnięte jeśli chodzi o wymagania JA spełniam prawie wszystkie :D no dobra połowę więc nie jest źle :D

Gość a gdzie tam ...jest ok
nie lubisz lasek powyżej 170 cm wzrostu.Pewnie jesteś niski. Ja mam 189cm a też tak mam lubię laski tak najlepiej 160-170cm no ale wzrost nie jest najważniejszy :D

no to chyba ja jestem jakaś nienormalna, bo mój M nie ma 1,8, troszeczkę łysieje, ma brzuszek, samochodu dorobilismy się wspólnie, mieszkanie jeszcze wynajmujemy, powoli dorabiamy sie swojego, i nigdy nikogo innego nie chciałam tylko jego.

Gość A ty Asubaen
to już pozostaje chyba tylko terapia.Kurcze może ktoś powinien zobaczyć co ty wypisujesz,co byś komu nie zrobił zanim dojdzie do jakiegoś nieszczęścia.Przed tobą to tylko trzeba ostrzegać kobiety. No i nie tylko kobiety.

Gość sawsqwq
Kilka sprzecznych wymagan kobiet. Facet ma byc: - zabawny, dowcipny ale powazny, nie dziecinny - wysportowany, silny, ale wygladajacy normalnie, nie miesniakiem - twardy, zdecydowany, samiec alfa, stanowczy ale lagodny, ugodowy i ulegly - romantyczny, czuly, ale meski, twardy, ociekajacy testosteronem - romantyczny, ale pragmatyczny, twardo stapajacy po ziemii - zimny ale cieply - zakochany bez pamieci w kobiecie, ale opanowany, realista - tolerancyjny, ale zasadniczy To tylko czubek gory lodowy. Takich sprzecznych wymagan kobiet wzgledem facetow mozna mnozyc i mnozyc

Gość nieateista
Uszczęśliwienie kobiety jest bardzo proste, podaję zasady... A. Należy tylko być: 1. przyjacielem 2. partnerem 3. kochankiem 4. bratem 5. ojcem 6. nauczycielem 7. wychowawcą 8. spowiednikiem 9. powiernikiem 10. kucharzem 11. mechanikiem 12. monterem 13. elektrykiem 14. szoferem 15. tragarzem 16. sprzątaczką 17. stewardem 18. hydraulikiem 19. stolarzem 20. modelem 21. architektem wnętrz 22. seksuologiem 23. psychologiem 24. psychiatrą 25. psychoterapeutą. B. Ważne też są inne cechy. Należy być: 1. sympatycznym 2. wysportowanym ale 3. inteligentnym ale 4. silnym 5. kulturalnym ale 6. twardym ale 7. łagodnym 8. czułym ale 9. zdecydowanym ale 10. romantycznym ale 11. męskim 12. dowcipnym i 13. wesołym ale 14. poważnym i 15. dystyngowanym 16. odważnym ale 17. misiem ale 18. energicznym 19. zapobiegawczym 20. kreatywnym 21. pomysłowym 22. zdolnym ale 23. skromnym i 24. wyrozumiałym 25. eleganckim ale 26. stanowczym 27. ciepłym ale 28. zimnym ale 29. namiętnym 30. tolerancyjnym ale 31. zasadniczym i 32. honorowym i 33. szlachetnym ale 34. praktycznym i 35. pragmatycznym 36. praworządnym ale 37. gotowym zrobić dla niej wszystko [np. skok na bank] czyli 38. zdesperowanym [z miłości] ale 39. opanowanym 40. szarmanckim ale 41. stałym i 42. wiernym 43. uważnym ale 44. rozmarzonym ale 45. ambitnym 46. godnym zaufania i 47. szacunku 48. gotowym do poświęceń i, przede wszystkim, 49. wypłacalnym. C. Jednocześnie musi mężczyzna uważać na to, aby: a) nie był zazdrosny, a jednak zainteresowany b) dobrze rozumiał się ze swoją rodziną, nie poświęcał jej jednak więcej czasu niż danej kobiecie c) pozostawił kobiecie swobodę, ale okazywał troskę i zainteresowanie gdzie była i co robiła d) ubierał się w garnitur, ale był gotów przenosić ją na rękach przez błoto po kolana i wchodzić do domu przez balkon, gdy ona zapomni kluczy, lub gonić, dogonić i pobić złodzieja, który wyrwał jej torebkę, w której przecież miała tak niezbędne do życia lusterko i szminkę. D. Ważne jest aby nie zapominać jej: 1. urodzin 2. imienin 3. daty ślubu 4. daty pierwszego pocałunku 5. okresu 6. wizyty u stomatologa 7. rocznic 8. urodzin jej najlepszej przyjaciółki i ulubionej cioci. Niestety, nawet najbardziej doskonałe wykonanie powyższych zaleceń nie gwarantuje pełnego sukcesu. Kobieta mogłaby się bowiem czuć zmęczona obecnością w jej życiu idealnego mężczyzny oraz poczuć się zdominowaną przez niego i uciec z pierwszym lepszym menelem z gitarą, którego napotka. A teraz druga strona medalu. Uszczęśliwić mężczyznę jest zadaniem daleko trudniejszym, ponieważ mężczyzna potrzebuje: 1. seksu i 2. jedzenia Większość kobiet jest oczywiście tak wygórowanymi męskimi potrzebami mocno przeciążona. Zaspokojenie tych potrzeb przerasta siły naszych pań. Wniosek : Harmonijne współżycie można łatwo osiągnąć, pod warunkiem, że mężczyźni wreszcie zrozumieją, iż muszą nieco ograniczyć swoje zapędy i pohamować swoją roszczeniową postawę!

Gość krisss
a co ma wiek mojej dziewczyny do mojej obecnej sytuacji?

Gość Dzień Dobry .:)
Prof. Szlendak o sprzecznych wymaganiach kobiet Kobiety rozszerzają listę cech, których oczekują od mężczyzny. Chcą, żeby był on jednocześnie, w pewnych sferach, władczy i dominujący, jak mężczyzna tradycyjny. Z drugiej strony pragną partnera czułego i opiekuńczego. W rzeczywistości taki idealny typ, łączący te dwa przeciwieństwa, nie istnieje. Niestety jest to jedną z przyczyn pozostawania kobiet bez partnera. Nie znajdując go na studiach czy w miejscu pracy, nie decydują się na założenie rodziny.

Gość hehehehe4262
zimny ale cieply :D hahahaha padłem

Gość to musze się stać
milionem facetów w jednej osobie :D

Gość Ale zwykle mali faceci
narzekają że laski lubią wyższych,grubi że wysportowanych a skąpi lub niezamożni,że z tych z kasą.Jest w tym prawda,że jest dużo panien z wymaganiami dużymi albo lecących na kasę ale też jest mnóstwo dziewczyn,które cenią inne walory.Ale akurat to,że dziewczyna mając do wyboru bogatszego i przystojniejszego wybierze jego to nic dziwnego,zwłaszcza że wszyscy narzekający uważają że mają super charaktery a tak niekoniecznie musi być ,poczytaj wypowiedzi Asubaena to wnioski przychodzą same :p

Gość kamil79jgora
bo kobiety dziś są wykształcone, zadbane, szczupłe, seksowne więc logiczne jeżeli ona sama potrafi o siebie zadbać to od faceta też wymaga a nie tylko żeby był, rzucił parę złoty od niechcenia i bekał przed telewizorem z piwem w ręku jak wam się to nie podoba to przecież możecie pójść do seminarium nikt nie broni

kobiety sa wyksztalcone a jednoczesnie takie glupie ze wymagaja od facetow sprzecznych rzeczy! nikt nie mowi by nie wymagaly nic, ale niech maja realne wymagania a nie sprzeczne

Gość kamil79jgora
faceci też bywa że wymagają od kobiet sprzecznych rzeczy np. żęby była chuda jak patyk i miała wielkie naturalne piersi. Albo żeby lubiłą się zabawić i odwiozłą pijanego faceta po imprezie do domu samochodem.

Gość krisss
nie chuda jak patyk, tylko szczupla i zgrabna

faceci nie lubia chudych jak patyk kobiet, nie pisz o czyms o czym nie masz zielonego pojecia

Gość kamil79jgora
faceci wymagają od kobiet żeby pracowała a po pracy na szmatę do szorowania fug, opieki nad dzieckiem itp. na 2 etaty a facet z piwkiem przed TV i beka no czy to nie jest sprzeczne? Albo chodzi taki i mówi o papierek obijasz się leniwcu jak chcesz żeby kobieta zajęła się domem to zarób tyle żeby ona nie musiała pracować proste

Gość krisss
a kto ci kaze zajmowac sie domem? jak chcesz mieszkac w syfie to sobie mieszkaj

Gość weqwweewe
krisss ja jestem aktualnie bez pracy, a dziewczyne mam i to pracujaca kriss,to się ciesz,bo to już niedługo potrwa.Jeszcze troche i powie Ci,że się odkochała i bedzie miała "kolegę".Potem oznajmi Ci,że jest z nim umówiona itd...