Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UfTuNieDopadnieMnieZadenWrog

Dzisiejsze kobiety są pierdolnięte jeśli chodzi o wymagania

Polecane posty

Gość krisss
bez przesady

Gość jfoaposhg875t8qg
jak wam się to nie podoba to przecież możecie pójść do seminarium nikt nie broni Wiesz że trafiłeś w sedno podobno dużo facetów na całym świecie ! oddaje się na posługę bogom ! był o tym artykuł ale zwała :D

Gość krisss
nie musze, mam dziewczyne:)

Gość tańcząca z
gołą pupcią pod krzaczkiem

Gość WrednaSucz
haha, autor ma drobny kompleks czy co? a tak powaznie, jesli facecie nie masz super charakteru to chciaz miej super cialo.

Gość krisss
mozna miec niezle cialo ale jak nie masz kasy to o staly zwiazek ciezko, wiem po sobie i jak dlugo szukalem dziewczyny:)

Gość miss Eliza
jak mi chłoptaś wyjezdża z takim tekstem jak twój post wejsciowy to wręczam mu gazetę z ogłoszeniami: najseksowniejsze, trzecia godzina gratis :P, :P, :P buziaczki w czółko matołku

Gość kamil79jgora
za to kiedyś kobiety szukały golasów, co to mieli 3 hektary i kunia, a tych co śmigali wueskami i syrenkami w dżinsach z Pewexu goniły precz. Pogadaj z babcią.

Gość miss Eliza
bo sekret to zawartośc serca a nie portfela :classic_cool:

Gość zdruzgotany
mam normalna prace normalnie wygladam domu jeszcze nie wybudowałem. I powiem krótko dzisiejsze kobiety to porazka nie wymagam jakis supermodelek duzych piersi figury ideal wystarczy normalna. Ale to co soba reprezentuja dzisiejsze kobiety to dno i 5 metrów mułu. Jedna kolezanka 35 lat! i ciagle nowy partner tyle ze zwykle bezrobotny lub jakis dres Masa samotnych matek ktore zaliczyly wpadke z jakims przyglupem po dyskotece szukajace tatusia dla swojego dziecka (25 % dzieci zyje na utrzymaniu samotnych matek o czyms to swiadczy) Pełno dyskotekowych modelek ktore szukaja sponsora na swoje zycie a wymagania to ksiaze z bajki. Niezliczone rzesze kobiet około 40 które nagle sobie przypominaja ze czas zalozyc rodzine najczesiej wtedy gdy nikt juz ich nie chce z tych ich wspanialych dresow. Wiec jak tu spotkac normalna kobiete. Kobiety to musza sie wyszalec a pozniej to szukaja jelenia ktory by je chcial zimne wyrachowane materialistki. Ale sa tez te normalne tyle ze te najczesciej maja juz mezow nazeczonych. Jak kobieta wyglada przecietnie jest wolna i szanuje sie i nie puszcza z kazdym bo w koncu w mlodosci trzeba sie wyszalec to jest juz idealem ale takiej to szukaj ze swieca dzisiaj.

Gość zdruzgotany
a tak naprawdę to żadna nawet na mnie nie splunie nie mówiąc o tym że jestem dla nich powietrzem i dlatego tak ich nienawidzę.

Gość zdruzgotany
nie narzekam na brak zainteresowania kobiet ale nie potrzebuje utrzymanki wychowywac cudzych dzieci lub posiadac stara panne Po prostu szukam kobiety ktora soba cos reprezentuja i ma zasady a znalezc taka to naprawde sztuka.Wiem powinienem obnizyc swoje wymagania bardziej i cieszyc sie z tych kretynek jakie mam do wyboru sorry ale durnej tipsiary z dyskoteki mi nie potrzeba lub sfrustrowanej samotnej matki jak pewnie ta osoba ktora sie podszyla pode mnie.

Gość stockholm stad
"lub posiadać starą pannę" ? Ciekawe sformułowanie...

Gość zdruzgotany
no coz antykow nie zbieram :D

Gość stockholm stad
a Ty ile masz lat? Osobliwe poczucie humoru, " posiadać" kogoś, porównywać osobę do sprzętu. A jednocześnie to kobiety są puste...

to niestety smutne ze tyle kobiety wychowuje samotnie dzieci , to nie tak ze wszystkie mialy pijacego patologicznego meza czasem jest tak ze poprostu to byla wpadka na imprezie...no i coz nie szanuja sie wiec maja problem. Czesc kobiet to typowe blachary wiec ida z tym kto da wieciej , oczywicie przy tym mowia ze poprostu poczuly chemie...hehe a co maja powiedziec coz to za chemia do mercedesa :D zostaje jeszcze rzesza kobiet ciekawych ale jakby zakurzonych swoja niesmialoscia tym ze nie robia nic by zmienic swoje zycie na bardziej ciekawe - i do nich apel wiecej pewnosci siebie a potem wyrywajcie facetow :)

Gość ka3468
Oczywiście, że mam wymagania. Auto i własne mieszkanie nie są aż tak bardzo newralgiczne (do tego możemy dorobić się wspólnie), ale sorry, nie mam zamiaru umawiać się ze zniewieściałym absolwentem socjologii. Facet ma być inteligentny (po studiach zapewniających godziwy zarobek, np. po inżynierii, a jeśli po technikum, szkole zawodowej, to żeby nie odstawał intelektualnie od wymienionego studenta), wyglądać (męska budowa ciała, zarysowane mięśnie, głos), pachnieć(codzienna higiena+dezodorant) no i oczywiście być wierny i czuły. Znalazłam sobie takiego, mój w pakiecie ma jeszcze auto :)

Gość Ja to widzę...
Moim zdaniem to o czym piszecie to twór naszych czasów. Spójrzmy, wszędzie w reklamach widzimy przystojnych, wysportowanych mężczyzn i piękne, inteligentne kobiety. Chcemy więcej, mocniej, szybciej. Już nie wystarcza nam wspólny weekend nad polskim morzem, bo jak czymś takim można pochwalić się przed znajomymi. Sprawa pieniędzy, szczęściem jest osiągnąć pieniądze dzięki WSPÓLNEJ pracy dwojga partnerów. Dopiero wtedy można czuć satysfakcję i pod koniec życia powiedzieć "tak, jestem spełniony zawodowo". Rozwiązanie? Takiego nie ma i nie będzie, ja zwyczajnie zwolniłem, nie pracuję tyle co kiedyś, choć głodem też nie przymieram, cieszę się chwilą którą otrzymałem i rzeczami które mam.

Gość gość
Ja tam jestem kawalerem i nie zamierzam tego zmieniac. Mam dobra prace zarabiam najczesciej 2 razy wiecej niz moje kolezanki. A jak sobie poslucham ich wymagania to mnie smiech bierze. Pierwsza mlodosc juz za nimi 40 za kilka lat. A co druga ksiezniczka. Oszczednosci zerowe. Lepiej nawet maja długi :) Ambicje zadne. Klamia jak najete. Zaufac tym wyrachowanym materialistkom to na glowe bym ciezko upadl. Niektore samotne matki. Jedyny atut uroda. I tak po krotce mamy obraz wspolczesnych wolnych kobiet. Jakby facet reprezentowal tyle soba co przecietna wyzwolona kobieta to by go zadna nie chciala. W ogole tego podejscia nie rozumiem czasem podrywaja mnie zamezne lub majace faceta. Co za czasy gdzie tu jakies zasady. Ludzie ja nie potrzebuje pasozyta idacego na latwizne bo sam nic soba nie reprezentuje. Partner na stale to nie jest osoba ktora sie bierze a bo juz sie wyszalalam nie mam juz urody kasy ani perspektyw a trzeba jakos sobie zycie poukladac. Mam znajomego zone poznal w liceum 20 lat razem sa do wszystkiego wspolnie dochodzili na tym wlasnie polega prawdziwy zwiazek. Ale mamy 21 wiek i baba sie we lbach pieoli od glupich seriali. Gdzie Mroczek jako braman ma wille z basenem i bmw 2013 rok.

Gość gośćautor tego tematu
kolejny moj piekny temat z przeszlosci :) ah.. fajnie poczytac stare gnioty :classic_cool:

Gość gość
ty debilu, debilko, znow podnosisz stare tematy i podszywasz sie pod zalozyciei?

Gość gość
do autora - to przerzuc sie na facetow I akceptuj takimi jakimi sa :-P moj facet jest mojego wzrostu, zarabia tylko 10% wiecej niz ja, jezdzi stara astra. ale przyznam, posladki to ma zarabiste :-D powodzenia w szukaniu damskiego idealu - bo jak wiadomo panowie maja wymagania jeszcze wieksze, zwlaszcza w kwestii biustu I posladkow :-D

Gość gość
To są bardzo standardowe wymagania. Jak takich nie spełniasz...... To idź się zabij będzie większy z tego pożytek Jeszcze baby mu w głowie :D

Gość gość
To prawda

Gość gość
wszystkie księżniczki tylko bez zamków , czekają na swoich królewiczów bogatych, wysportowanych, ślicznych, zapatrzonych tylko w nie , i ..... masę innnych punktów . Ale życie jest inne to nie telewizja, internet czy gazety tu nie mozna podłożyc głosu, użyc fotoszopa , cofnąc , skorygować. Jeżeli partner okazuje sie nie wyimagowanym księciem to szukają złotoustego bajkopisarza internetowego a potem wycie że jak aj mogłam byc tak głupia - no jak ?????? . Dzisiaj usłyszałem w radio że w tym roku zanotowano o 10% mniej ślubów koscielnych niz cywilnych a rozwodów do 5 lat jest z 50% instytucj małżenstwa upadła za niedługo kontrakty na 10 lat podpisywać się będzie takie to czasy tylko co po 50 roku życia ??